Bildirim
Focus Sedan Dizel Otomatik Titanium Test inceleme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Şu arabanın yaşam alanı ve bagaj hacmi biraz daha geniş olsa kesınlıkle rakipsiz bir araç olur. C segmenti otomobillerinden daha iyi bir araç olurdu. -
Ön tasarımı mükemmel.
Motor şanzıman mükemmel.
Sürüş zevki açık ara sınıfının en iyisi.
Ses yalıtımı çok çok iyi.
Donanım son derece tatminkar. Baz donanım bile yeterli. CC, alaşım jant, deri direksiyon var.
Ama gel gelelim daracık ve boğucu bir iç mekan herşeyi bozuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu arkadaşın testlerini beğeniyorum ben
kısa tutuyor ya hoşuma gidiyor
bir de nasıl bir ses tonu var ise sabaha kadar konuşsa ninni niyetine dinlenir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belenenses -- 19 Nisan 2016; 21:48:11 > -
Uzunca bir test sürüşü yaptım 1.5 powershiftli haliyle. Bakın gerçekten müthiş bir kombinasyon olmuş. Lineer bir hızlanma sunuyor her devirde. Tork zaten düşük devirlerde alınıyor. Gidin bir sürün, eğer bana katılmazsanız sövün bana. Vazgeçtim ayarınız yok, sövmeyin -
Boyle kaymak asfaltta surup ovguler yağdırmak kolay tabi. Test tam olarak gercek durumu yansıtmıyor. Bu araçlar 50 binden sonra ciddi konfor kaybediyor tangırdayan alt takım kapılardan eksik olmayan cızırtı pıtırtı sesleri hız yukseldiğinde hem camlardan hem asfalttan gelen yogun ugultu yolun her egiminde direksiyonu dengelemeye calismak yoldaki her yamadan sekerek gecen suspansiyon, bunları es gecip marka bozulmasın hesabı yapılmış bir test. Focus 3 kullanıcısı olarak testin bir cok yerine katılmıyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X