Şimdi Ara

Focus LPG ile 16 kuruş yakması mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşın 2004 focus var şehirler arası yolda 16-17 kuruş yakıyor dedi inanmadım sonra bununla uzun yola çıktık 250 km yol yaptık yola çıkmadan önce lpg yi doldurduk 250 km sonra tekrar lpg doldurduk 40 lira gaz aldı pompacıya doldur dedik adam pompa basmıyor almıyor dedi benim kafam karıştı bu araba nasıl olurda 16 kuruş yakar? acaba diyorum arada kendi kafasına göre benzine geçiyor bizim mi haberimiz yok? yada hem benzin hem gaz aynı an da mı yakıyor? yolun bir kısmını benzinle gitmiş olabilir mi? gazın litresini 2.52 den aldık.

• Astra h 1.6 ile 5 yetiskin arti bagaj ile uzun yolda kendi surus stilim ile eger rakim farki cok yoksa 19 kurus yakiyor. Araba bos olsa uygun yolda daha da duser bu deger.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün ayaş ankara sonra ankara ayaş arasi 18 kuruş yaktım. Araba dolu klima açık yol iniş çıkışlı ve yakita çok dikkat etmeden yapılan değer bu. Ayrıca aracin boş agirligida 1300 kg.
    Düz ve duze yakın yolda 90km civarı hizda 15-16 kuruluşları çok gördüm. Focusta neden olmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gayet normal yakabilir birde gazın fiyatınada bağlı.
  • sabit hız, düz yol ve 90 km hızla elde edilecek bi değer.
  • Rölanti de olabilir
  • Focus 1 lpg ile. Şehirçi 245 km oldu. 50 liralık gazla.

Bunun 45 km'si benzinde gitse 200 km eder. Halen daha gaz var içinde hea

Şuan şehiriçidne 25 kuruş yakmışım ki sert kullanırım Şehirdışında 15-20 kuruş arası cidden olabiliyor. Bizde de o civarlara düşebiliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30 lt LPG ile kaç km Normal
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yakabilir. Litresi 2.69 iken km ye 18-19 krs yaktirmistim Megane II ile.

• Bir abimizde vardı aynı araçtan. Çok çok az yakıyor, inanamazsınız der dururdu. Adam haklıymış.
  • Aracım 2000 model PUG 306 sedan. 1.6 LPG'li otomatik vites (4 ileri) şehirler arası biraz kasarak 19 kuruş yaktığımı hatırlıyorum.

Yani mümkün.
  • Yol durumu ,gazın litre fiyatı ,sürüş stiline göre 16 kuruş yakabilir.Fakat gazı 2.25-2.30 gibi bir fiyata almak lazım
  • şu anki gaz fiyatıyla bence imkansız,
    90 ile git,klima kapat,arabada tek kişi olsun yinede olmaz :)
    şehirler arası 22-24 kuruş , şehir içi 25-30 kuruş yakar.şu anki fiyatla...(lpg= 2,5)
  • Bu tüketim banada garip geldi. İki arkadaşımda focus var biri hb diğeri sedan 2004, 1.6 manuel ikiside çok yaktığından şikayetçi şehir içi 40 kuruş

• Focus 3 powershift 0.21tl yakiyor lpg de
    normalde araclarda 2-3lt artardi fabrika verisine gore ama bu aracta nedendir bilinmez artmadi 8lt civarinda dolasiyor ort tuketim

• 2.0 motor S40 ile "top speed" denemesi de yaparak, otobanda da 140-150 bandında giderek 23 kuruş yaktırdım ben. Mümkün yani.
  • Mümkün tabiki çok normal.

• mumkun tabi,ankara sehir ici 16 kurus yakiyorum

• Bizim 2004 Focus 1 faz 2 ile, uzun yolda ve ortalama 120 km hızla 6 lt benzin tüketimi yakaladım. LPG ile % 20 eklesek, 7,2 litre lpg/100 km yapar. Hesaplarsak 18 krş değerini yakalarız. Yani mümkün.
  • Focus aracı sıfır aldığımda 2010 da gaz o zaman 1.99 2.00 lira falan Ankara'da 90 km hızla 160 kuruş gormuştum ama su an cok zor diyorum gaz 2.40 su an

• Çok bile yakmış.
    Ortalama bir c sınıfı araç lpg de kmde 1 kuruş ancak yakar. Çünkü 1 lt lpg ile yaklaşık 150km yol yapılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumu -- 20 Haziran 2014; 8:02:03 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.