Şimdi Ara

focus alcağım tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, 2009-2011 arası focus 2 almayı düşünüyorum. titanium daha çok ilgimi çekiyor. sebepleri sony teyp, dijital çift yönlü klima, esp, 6 hoperlör usb mp3 çalar.
    ama beni endişelendiren sonradan öğrendiğim bir sorun var. power düğmesi. bazen çalışmıyormuş. sıcak havalarda yada bazı sensörlü ortamlarda. bu sorun çok önelimi. çalışmadığında ( sanıyorum yeni fokuslarda varmış ) anahtar yerinde kapapçı varmıi oradan manuel çalıştırılabilirmi.
    teşekkürler....

• ya arkadaşlar yokmu hiç 2009 -2011 arası ford focus titanium kullanan. beni bilgilendirecek bir arkadaş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutsuzsun

ya arkadaşlar yokmu hiç 2009 -2011 arası ford focus titanium kullanan. beni bilgilendirecek bir arkadaş...

2013 modellerini bilmiyorum ama2001 ve 2011 hakkında bilgi verebilirim...Bu araçlarda motorun üst kısmında benzinin motora püskürtüldüğü bir çubuk var( adını tam bilmiyorum) o zımbırtı plastik olmasından dolayı sıcak havalarda burada püskürtülen benzin sıcaklardan dolayı uçuyor ve ilk çalıştırmada bazen( 20 defa çalıştırmada belki 1 kere) çalışmayabiliyor...Ama kışın bunu hiç yapmıyor ....Servisteki ustalar böyle söylemişlerdi bana....Tabi bilen bilmeyen çalışmıyor diye atıp tutuyor.....İçini ferah tut ford iyidir tavsiye edilir....Rüzgar sesi ve yol sesini hatta motor sesini biraz fazla alır ama yol tutuş ve sağlamlık açısından çok güzeldir.....

• şu an babamın hyundai accent erası var onu kullanıyorum. kendime almayı düşünüyürum. yeni kasa bana bagaj ve içi çok ufak geldi. eski kasa daha iyi ve geniş. era dan daha fazla içeri ses ve gürültü almaz sanıyorum. bu arada era 1,4 benzinli... cevabınız içinde teşekkür ederim
  • şuan bizde 2011 titanium x focus var
    bagajı sedan oluşundan dolayı gayet güzel (önceden megane vardı ondanda büyük bagajı var)
    konfor olarak çok iyi,
    depoyu fullüyoruz ve benzin (dizel) bitmek bilmiyor
    motor sesini içe vermiyor, söylenenlere kulak asmayın:)
    tavsiyem yeni kasa(2013) almayın 2011 model olup km'si düşük olsun

• huqqa çok teşekkürler verdiğin bilgiler için. umarım benim işime yarıyan bilgiler, benim gibi kafasında soru işareti kalan arkadaşlarada yardımcı olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: huqqa

şuan bizde 2011 titanium x focus var
    bagajı sedan oluşundan dolayı gayet güzel (önceden megane vardı ondanda büyük bagajı var)
    konfor olarak çok iyi,
    depoyu fullüyoruz ve benzin (dizel) bitmek bilmiyor
    motor sesini içe vermiyor, söylenenlere kulak asmayın:)
    tavsiyem yeni kasa(2013) almayın 2011 model olup km'si düşük olsun

2013'ün nesi var ?
  • forddan yeni emekli olan bi büyüğümüzün dediği; plastiği çok kalitesiz (30milyarlık fiestadada aynı, 60milyarlık focustada)
    vede ön konsolun kalitesiz oluşundan bahsettti birde özellikle ön tampondaki o üçgenleri hangi dahi tasarladıysa ne önemli bi detaay
  • huqqa kullanıcısına yanıt
    senin emekli olan büyüğün galiba hiç ford a binmedi focusta gayet kaliteli ve sağlam bir malzeme var biraz internette veya başka yerlerde araştırma yaparsan focus hakkında yazılıp çizilen kaliteyi görürsün zaten öyle olmasaydı eğer 2013 de Dünyanın en çok satan aracı focus olmazdı ! Senin büyüğün sanırım ford dan değilde başka bir firmadan emekli oldu yada sen sallıyorsun

http://www.ensonhaber.com/2013-yilinin-en-cok-satan-otomobilleri-2013-12-27.html bu linki tıkla bi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ecoboost -- 30 Aralık 2013; 20:26:00 >
  • bu eski 2011 -2009 arası dizellere bazıları içeri çok ses alıyor diyor. hatta traktör sesi gibi siyenler var. ses yalıtımı yaptıranlarda. gerçekten öylemi. yani babamın benzinli accent era sından damı fazla ses içeri geçiriyor. gürültülü çalışıyor.
  • bnde focus 2 tdci ghia almayı düşünüyorum değişensiz 140 bin aşmamış focuslar kaç para eder sedan hatchback fark etmez
  • omega1903 O kullanıcısına yanıt
    valla piyasasını bilmiyorum ama araba ilan sitelerine bakıp üç ayağı beş yukarı fiyat sahibi olabilirsin. oradaki bilgilerinlede ( bilmiyorum istanbuldamı oturuyorsun ) oto pazarlarında kazık yemeden, bir de yanında usta olursa internet piyasasından biraz da ucuza alabilirsin. ben şahsen öyle yapmayı süşünüyorum.
  • eyvallah sağolasın bilgilendirme için
  • omega1903 O kullanıcısına yanıt
    biliyorum cevabım çok tatminkar değil ama yardımcı olamaya çalıştım. olabildiysem sevindim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.