Şimdi Ara

opel astra classic 3 almayı düşünyorum, fikrinizi almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    OPEL ASTRA CLASSİC 3 HB ESSENTİA CONFOR PAKET OTOMATİK 41 000 TL (BÜTÜN MASARFLAR DAHİL)
    OPEL ASTRA CLASSİC SEDAN ENJOY SPORT (SADECE BU VAR ZATEN) 42 500
    ŞU AN ARACIN HB OLANININ 2005 MODELİNİ KULLANIYORUM VE MEMNUNUM.. ANCAK OTOMATİK OLSUN İSTEMEMDEN DOLAYI BÖYLE BİR GİRİŞİMDE BULUNDUM..
    SİZCE MANTIKLIMI .. YOKSA BU FİYATLARA FARKLI ARAÇLARA MI BAKMALIYIM..

YARDIMCI OLMAK İÇİN FİKİRLERİNİ ESİRGEMEYENLERE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

EDİT: İMLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAYSERS0ZE -- 13 Mart 2013; 13:52:14 >

• Dizel mi benzinli fiyatı mı bu?
  • fiyatına göre güzel bir araba. bence mantıklı..
  • araç benzinli zaten dizeli yok artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: tinziri

araç benzinli zaten dizeli yok artık

bildiğim kadarıyla bu aracın 0 km olanını 36-37 bin TL gibi fiyatlara veriyorlardı. 41000 biraz fazla değil mi?
  • 41 bini 9 yıl önce üretime giren bir araca bağlamak bence pek mantıklı değil. Gözümde, benzinli bir Astra Classic 3'ün hakettiği maksimum değer 33 bin Türk Lirasıdır. Ben daha fazla vermem. Ayrıca düz vitesinden memnun olabilirsiniz ama otomatiği sorunlu bu araçların.

Yerinizde olsam.

Chevrolet Cruze, Hyundai İ30 gibi modellere de göz atarım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

quote:

Orijinalden alıntı: tinziri

araç benzinli zaten dizeli yok artık

bildiğim kadarıyla bu aracın 0 km olanını 36-37 bin TL gibi fiyatlara veriyorlardı. 41000 biraz fazla değil mi?

manuel yine öyle..
    otomatik olunca fiyatlar artıyor biraz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ocak ayında 0 km essentia donanım, düz vites aldım 32.500 tl ye anlaştık +500 tl vererek hız sabitleyici, park sensörü ve karter koruma taktırdım Şahsi fikrim bu araca bu fiyatı almak çok iyi B sınıfı fiyatına C sınıfı alıyorsunuz Ama konfor paket olsun, otomatik olsun derseniz bahsettiğiniz gibi 41.000 tl ye çıkıyor ki bu fiyatı yüksek buluyorum

Aracı soracak olursanız fiyatına göre çok iyi Memnun kalırsınız Sormak istediklerinizi elimden geldikçe cevaplarım
  • Ben aldım. Gayet memnun kaldım. Bu deviirde benzinli araba almak çok mantıklı gelmedi bana. Sorularınız varsa bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06vecihi

Ben aldım. Gayet memnun kaldım. Bu deviirde benzinli araba almak çok mantıklı gelmedi bana. Sorularınız varsa bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım.

BENZİNLİ OLMASI BENİM İÇİN SORUN DEĞİL.. ÇÜNKÜ FAZLA KM YAPMIYORUM
    BENİM SORUM ŞANZIMAN İLE İLGİLİ OLACAK
    EĞER ARACINIZIN ŞANZIMANI OTOMATİK İSE DENEYİMLERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM
  • hocam yıllllaaaar tıllar önce üretilmeye başlanmış bir aracı almaktan bahsediyorsunuz.

Onun yerine astra j alın. Varsın manuel olsun. (edition paket: 41.239 tl)
  • Fiyat yüksek geldi bana. O fiyata başka seçenekler bakardım.
  • 41 bine otomatik lastik basinc sensorunden esp ye kadar dolu full baska hangi c segment arac var.
    Benim bildigim bir tek cruze var.
    Cruze tam otomatik astra ise easytronick bu ikisinden baskada alternatifiniz yok.
    Yani haricten gazel okuyanlari bir kenara birakirsaniz zaten alternatifiniz yok.
    Ha siz bu miktarin uzerine cikabiliyorsaniz yada ikinci el gibi alternatifleriniz varsa orasi ayri ama sizin belirttiginiz kosullarda malesef durum bu.
    Ben easytronic astra kullaniyorum sanzimanla ilgili sormak istediginiz ozel bir durum varsa yardimci olayim
    (Ama genel seyleri bana uzun uzun yazdirmayin lutfen)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabada easytronic var hiç bulaşmayın.
  • Otomatik degil bendeki manuel.

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

41 bine otomatik lastik basinc sensorunden esp ye kadar dolu full baska hangi c segment arac var.
    Benim bildigim bir tek cruze var.
    Cruze tam otomatik astra ise easytronick bu ikisinden baskada alternatifiniz yok.
    Yani haricten gazel okuyanlari bir kenara birakirsaniz zaten alternatifiniz yok.
    Ha siz bu miktarin uzerine cikabiliyorsaniz yada ikinci el gibi alternatifleriniz varsa orasi ayri ama sizin belirttiginiz kosullarda malesef durum bu.
    Ben easytronic astra kullaniyorum sanzimanla ilgili sormak istediginiz ozel bir durum varsa yardimci olayim
    (Ama genel seyleri bana uzun uzun yazdirmayin lutfen)

Benim icin sanziman Ile ilgili gorusleriniz omen arzediyor..
  • forum okurları yorum yapmış.Easytroniği kötüleyen elemanların kaç tanesi kullanıcı yorumudur?
    bahsettiğiniz aracın 07 ve 09 cosmoları olmak üzere iki tane var ailemde.hiç sorun yaşamadım.Yaşayabilirmiydim? evet adam gibi kullandım sorun yaşamadım.
    Neyi kullandığını bilmeden kullanırsan tabiki bozulur.Şimdi merdo Cdi motoru benzinli gibi kullanırsan bozulmaz mı ? Bunda mersonun suçu ne?
  • 25 bin civari da ben cikarabilirim. Otomatik c sinifi hb arac bakiniyordum gözüme astra hb ler yakildi. Her ne kadar kasasi eskidi artik densede bana göre hala güzel duruyor.

2006-2007 gibi temiz o fiyatlara bulursam haziran ayi gibi almayi düşünüyorum fakat otomatigi icin sorunlu denmesi düşündürüyor. Kullanan arkadaslar o yillardaki araclari yorumlarsa sevinirim. Arizalari ve maliyetleri vs.

Yada baska araclara bak derseniz bu şartlarda alternatifler ne olabilir sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: S.Yalçın

41 bini 9 yıl önce üretime giren bir araca bağlamak bence pek mantıklı değil.

Chevrolet Cruze, Hyundai İ30 gibi modellere de göz atarım..

Bencede mantıklı. Ama ne tavsiye etmem gerekdiğini bilemedim

2.el alırdım yerinizde olsam

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-16-binde-cok-temiz-117820520/detay

pırıl pırıl araçlar var.

Astraysa astra otomatikse otomatik yeni en azından

• Easytronic kullanıyoruz,sorunuz var ise alabilirim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.