Şimdi Ara

*FM2008 EN ZEVK ALDIĞINIZ TAKIM YADA TAKIMLAR*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
17.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgili dh ailesi ben arkadalarımı fm dediğim zaman bana hemen takımını söylüyo oda chelsea başka takım var dediğin yok neden çünkü paraları yok chelsea para çok bana bu cevap saçma geliyo zevk almasalarda chelsea alıyorlar yok bir şeyleri var etmek istemiyorlar bende size soruyom fm de en çok hangi takımdan zevk aldınız
    Benim en çok zevk aldığım takımlar:
    galatasaray
    karşıyaka
    ve
    bolton
    NOT:BAŞARILARDA GÖRMEK HERKEZİN HOŞUNA GİTER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRLoRd -- 20 Nisan 2008; 22:19:08 >

Benim için geldiklerinde, sesini çıkartacak kimse kalmamıştı”.
    Martin Niemöller

• Ben her zaman için ilk olarak Arsenali alırım sonra Karşıyaka

Orjinalden alıntı: ömer ortaköy

Ben her zaman için ilk olarak Arsenali alırım sonra Karşıyaka

Aynen herzaman ilk Arsenal ı alırım genelde başka takım almam.

Orjinalden alıntı: ukafadar

quote:

Orjinalden alıntı: ömer ortaköy

Ben her zaman için ilk olarak Arsenali alırım sonra Karşıyaka

Aynen herzaman ilk Arsenal ı alırım genelde başka takım almam.

2-3 sezon geçince sıkılıyorum
  • nerden geliyo bu karsıyaka sevgisi bütcesi filan mı güzel
    Daha Fazla Göster
  • Forza Roma
  • cm 4 ten fm 2007 ye kadar en zevk alarak oynadıklarım fenerbahçe, bolton, newcastle idi ama fm 2007 de zenith petersburg bir başkaydı. 5 sezon zevkle oynadım en fazla şampiyonlar ligi finali görebildim çünkü rusyaya adam getirtmek tam bir işkence, avrupa liglerinden zaten kimse gelmiyor. balkan ligleri ve brezilyadan topluyordum adamları ama bence zevkli kısmı da oydu. ingilterede, ispanyada bir takımı ŞL çeyrek finaline çıkardığında anında en iyi adamları alabiliyorsun ve oyunun zevki kalmıyor ama rusyada adama 5. sezonda 90 bin avro maaş veriyordum, 20 bine ispanya ligine gidiyordu. hele bir gago olayı vardı kaderime isyan etmiştim. adamı 4 sezon boca dan almaya çalışmıştım her teklifimde "ben buraları bırakıp gidemem aga, takımın bana ihtiyacı var" diyordu sonra milan teklif verdi adam dakikasında sattı bocayı ve beni. zaten 5. sezonda bırakmamın nedeni de buydu, bütçe aşmıştı ama alabildiğim oyuncular bütçenin beşte birini harcatmıyordu.

fm 2008 de yine rusya liginden dinomo moskova ile başladım, kadroda gelecek vaad eden bayağa bir adam var ve 11 milyon avro gibi harika bir transfer bütçesine sahip. zenith petersburgu seçektim yine ama çok güçlü olmuş oyunda içim elvermedi. şu an ligde 6. yım ama kadroyu oturttum zevkli gidiyor.

• Manchester City,Schalke,Hoffenheim ve Milan
  • quote:

Orjinalden alıntı: LsR

nerden geliyo bu karsıyaka sevgisi bütcesi filan mı güzel

Ondan değilde ben Karşıyakanın tüm oyuncularını felan bildiğim ve tuttuğum takım olduğu için bana zevkli geliyor.

Orjinalden alıntı: eblek

cm 4 ten fm 2007 ye kadar en zevk alarak oynadıklarım fenerbahçe, bolton, newcastle idi ama fm 2007 de zenith petersburg bir başkaydı. 5 sezon zevkle oynadım en fazla şampiyonlar ligi finali görebildim çünkü rusyaya adam getirtmek tam bir işkence, avrupa liglerinden zaten kimse gelmiyor. balkan ligleri ve brezilyadan topluyordum adamları ama bence zevkli kısmı da oydu. ingilterede, ispanyada bir takımı ŞL çeyrek finaline çıkardığında anında en iyi adamları alabiliyorsun ve oyunun zevki kalmıyor ama rusyada adama 5. sezonda 90 bin avro maaş veriyordum, 20 bine ispanya ligine gidiyordu. hele bir gago olayı vardı kaderime isyan etmiştim. adamı 4 sezon boca dan almaya çalışmıştım her teklifimde "ben buraları bırakıp gidemem aga, takımın bana ihtiyacı var" diyordu sonra milan teklif verdi adam dakikasında sattı bocayı ve beni. zaten 5. sezonda bırakmamın nedeni de buydu, bütçe aşmıştı ama alabildiğim oyuncular bütçenin beşte birini harcatmıyordu.

fm 2008 de yine rusya liginden dinomo moskova ile başladım, kadroda gelecek vaad eden bayağa bir adam var ve 11 milyon avro gibi harika bir transfer bütçesine sahip. zenith petersburgu seçektim yine ama çok güçlü olmuş oyunda içim elvermedi. şu an ligde 6. yım ama kadroyu oturttum zevkli gidiyor.

Bu Rus sevgisi de nerden geliyor?

Zekânı test etmek için buraya tıkla.

• Arsenal THE GUNNERS
  • Tottenham

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

quote:

Orjinalden alıntı: eblek

cm 4 ten fm 2007 ye kadar en zevk alarak oynadıklarım fenerbahçe, bolton, newcastle idi ama fm 2007 de zenith petersburg bir başkaydı. 5 sezon zevkle oynadım en fazla şampiyonlar ligi finali görebildim çünkü rusyaya adam getirtmek tam bir işkence, avrupa liglerinden zaten kimse gelmiyor. balkan ligleri ve brezilyadan topluyordum adamları ama bence zevkli kısmı da oydu. ingilterede, ispanyada bir takımı ŞL çeyrek finaline çıkardığında anında en iyi adamları alabiliyorsun ve oyunun zevki kalmıyor ama rusyada adama 5. sezonda 90 bin avro maaş veriyordum, 20 bine ispanya ligine gidiyordu. hele bir gago olayı vardı kaderime isyan etmiştim. adamı 4 sezon boca dan almaya çalışmıştım her teklifimde "ben buraları bırakıp gidemem aga, takımın bana ihtiyacı var" diyordu sonra milan teklif verdi adam dakikasında sattı bocayı ve beni. zaten 5. sezonda bırakmamın nedeni de buydu, bütçe aşmıştı ama alabildiğim oyuncular bütçenin beşte birini harcatmıyordu.

Bu Rus sevgisi de nerden geliyor?

allaha şükür rus erkeklerine özel bir sempatim yok sen başka bir şey kastetmiştin ama galiba

• Futbolcuların morali çok yüksek oluyormuş galiba

Orjinalden alıntı: sezar

juventus

Ne kadar taktik yapsamda çözemedim şu takımı
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.