|
|
GIGABYTE P35C-DS3 1333 P35/PCI-E/DDR2-DDR3 - INTEL-C2D(E8400) 3.0Ghz 1333Mhz 6MB 45nm BOX - KINGSTON PC 2x1GB 800Mhz DDR2 PC6400 - ASUS EN8600GT SUPER/512MB/MAGIC/DDR3/PCI-E - COOLERMASTER RC-690 KKP1-GP BLACK - JWIN 5+1 HOME THEATER - A4 TECH 1.2 MP PC CAM - A4 TECH OPTIC MOUSE 7 Yıllık Tazecik Hort |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

5 sezon zevkle oynadım en fazla şampiyonlar ligi finali görebildim çünkü rusyaya adam getirtmek tam bir işkence, avrupa liglerinden zaten kimse gelmiyor. balkan ligleri ve brezilyadan topluyordum adamları ama bence zevkli kısmı da oydu. ingilterede, ispanyada bir takımı ŞL çeyrek finaline çıkardığında anında en iyi adamları alabiliyorsun ve oyunun zevki kalmıyor ama rusyada adama 5. sezonda 90 bin avro maaş veriyordum, 20 bine ispanya ligine gidiyordu.
adamı 4 sezon boca dan almaya çalışmıştım her teklifimde "ben buraları bırakıp gidemem aga, takımın bana ihtiyacı var" diyordu sonra milan teklif verdi adam dakikasında sattı bocayı ve beni.
zaten 5. sezonda bırakmamın nedeni de buydu, bütçe aşmıştı ama alabildiğim oyuncular bütçenin beşte birini harcatmıyordu.

adamlar Chelsea gibi acaip zengin