Şimdi Ara

*FM2008 EN ZEVK ALDIĞINIZ TAKIM YADA TAKIMLAR* (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
17.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu hafta da Rangers'i yenicez zaten
    GIGABYTE P35C-DS3 1333 P35/PCI-E/DDR2-DDR3 - INTEL-C2D(E8400) 3.0Ghz 1333Mhz 6MB 45nm BOX - KINGSTON PC 2x1GB 800Mhz DDR2 PC6400 - ASUS EN8600GT SUPER/512MB/MAGIC/DDR3/PCI-E - COOLERMASTER RC-690 KKP1-GP BLACK - JWIN 5+1 HOME THEATER - A4 TECH 1.2 MP PC CAM - A4 TECH OPTIC MOUSE

7 Yıllık Tazecik Hort
  • as roma, portsmouth ve man. city

chelsea, milan, barcelona gibi takımları sevmiyorum.

Orjinalden alıntı: ömer ortaköy

quote:

Orjinalden alıntı: ukafadar

quote:

Orjinalden alıntı: ömer ortaköy

Ben her zaman için ilk olarak Arsenali alırım sonra Karşıyaka

Aynen herzaman ilk Arsenal ı alırım genelde başka takım almam.

2-3 sezon geçince sıkılıyorum

ben sıkılmıyorum ama başka takım alırsam
    Leeds United
    yada
    Nottingham Forest i alırım

• quote:

Orjinalden alıntı: eblek

cm 4 ten fm 2007 ye kadar en zevk alarak oynadıklarım fenerbahçe, bolton, newcastle idi ama fm 2007 de zenith petersburg bir başkaydı. 5 sezon zevkle oynadım en fazla şampiyonlar ligi finali görebildim çünkü rusyaya adam getirtmek tam bir işkence, avrupa liglerinden zaten kimse gelmiyor. balkan ligleri ve brezilyadan topluyordum adamları ama bence zevkli kısmı da oydu. ingilterede, ispanyada bir takımı ŞL çeyrek finaline çıkardığında anında en iyi adamları alabiliyorsun ve oyunun zevki kalmıyor ama rusyada adama 5. sezonda 90 bin avro maaş veriyordum, 20 bine ispanya ligine gidiyordu. hele bir gago olayı vardı kaderime isyan etmiştim. adamı 4 sezon boca dan almaya çalışmıştım her teklifimde "ben buraları bırakıp gidemem aga, takımın bana ihtiyacı var" diyordu sonra milan teklif verdi adam dakikasında sattı bocayı ve beni. zaten 5. sezonda bırakmamın nedeni de buydu, bütçe aşmıştı ama alabildiğim oyuncular bütçenin beşte birini harcatmıyordu.

fm 2008 de yine rusya liginden dinomo moskova ile başladım, kadroda gelecek vaad eden bayağa bir adam var ve 11 milyon avro gibi harika bir transfer bütçesine sahip. zenith petersburgu seçektim yine ama çok güçlü olmuş oyunda içim elvermedi. şu an ligde 6. yım ama kadroyu oturttum zevkli gidiyor.

ewet aynısı benim başıma geldi ama fm 2007 ve ben galatasaray dım ve istediğim adamda kerlon du 4.5 yıl uğraştım kerlon için ama gelmedi sonunda milan istedi ve koşa koşa gitti ben 4.5 yıllık çabamala kaldım
    Benim için geldiklerinde, sesini çıkartacak kimse kalmamıştı”.
    Martin Niemöller

• Beşiktaş
    Arsenal
    At.Madrid
    Real Madrid
    Schalke
  • Evet ben başka anlamda söylemiştim, aslında demek istediğim "Bu Rusya sevgisi nereden geliyor?" idi. Editlemek yorar diye öyle bıraktım

Ben bu soruya yanıt vermiyorum çünkü menejerlik oyunlarında çok zaman geçirdiğim için çok fazla takım var zevk alarak oynadığım. Bir tane söylemem gerekirse FM 2007'ye kadar bütün menejerlik oyunlarında Manchester United'ı alırdım. Artık çok güçlüler, alasım gelmiyor.

Zekânı test etmek için buraya tıkla.
  • fiorentina
    atletico madrid
    galatasaray

fiorentina çok kıyak geçiyor valla...

...Bir gün, İstiklâl ve Cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin!
  • Atletico Madrid
    Eskişehirspor
    Galatasaray
    Sosyal demokratları içeri tıktıklarında sesimi çıkarmadım;çünkü sosyal demokrat değildim.
    Sonra sendikacılar için geldiler, bir şey söylemedim; çünkü sendikacı değildim.
    Benim için geldiklerinde, sesini çıkartacak kimse kalmamıştı”.
    Martin Niemöller

• tabiki Galatasaray
    bi düşün.
  • SHAKTAR'ı bi deneyin bütçeyi görün adamlar Chelsea gibi acaip zengin

Orjinalden alıntı: LsR

SHAKTAR'ı bi deneyin bütçeyi görün adamlar Chelsea gibi acaip zengin

shaktar kadrosuyla ve bütçesiyle süper bir takım. ama krayna ligi çok vasat o takıma bir iki transfer daha yapınca en kötü taktikle bile şampiyon oluyorsun malesef. oyununda bir tadı kalmıyor. ben shaktar ı seçeceğim zaman editorden lig seviyesini 15 e çıkartıp , celtic, porto, lyon, psv, ajax gibi akımları lige ekliyorum. çok daha zevkli oluyor.
  • Man City [ elano ve m.ricards sayesinde :) ]
    Galatasaray [ fanatiğim ]
    Karabükspor [ memleketim ]
    Chelsea [ nasıl oldu demeyin bende anlamadım :) ]

Chelsea nedense çok zevkli geldi.Çağırdılar ve direk kabul ettim zaten fm 2007'de Chelsea'ya gitmiştim.Süper Kupa ve Şampiyonlar Ligi kupası kazandım.Diger sene ŞL Çeyrek finalinde hazin bir şekilde Barca'ya yenilerek veda ettim tabi bu veda kariyerede son noktayı koymama sebep oldu ( format atıldı ve oyun gitti ) şu anda da 2009 oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VincenT CasSeL -- 7 Ocak 2009; 19:45:23 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.