Cümleten s.a hayırlı bayramlar herkese ; bugün aracımda ilk defa fm transmitter kullanmak istedim ama pek başarılı olamadım yada ben beceremedim... şehirlerarası yolda giderken mağlum çoğu zaman radyo çekmiyor bende beklekte ki şarkıları çalayım dedim boş radyo frekansı aradım bir tane buldum şarkı çaldı durdu frekans değişti bilmem ne bir sürü şey oldu hiçbirşey anlamadı bu meret arabada nasıl kullanılır bunun radyoda sabit frekansı yok mu yada sabit tutmanın yolu yok mu ??? |
Fm transmitter nasıl kullanılır ??

-
-
Ben İzmir'de kullanıyorum. A101de satılan piranha markadan aldım. Burda 98.6 boş olduğu için ona ayarladım hiç değiştirmiyorum. Aracın radyosu da aynı frekansa ayarlı. Ben değiştirmediğim sürece ikisi de değişmiyor.
Telefondan bluetooth ile bağlanıyorum.
Haftasonu da 450-500km civarı yola gittim. Hiç frekans karışmadı. Ne açtıysam sorunsuz çaldı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BPG2004
Ben İzmir'de kullanıyorum. A101de satılan piranha markadan aldım. Burda 98.6 boş olduğu için ona ayarladım hiç değiştirmiyorum. Aracın radyosu da aynı frekansa ayarlı. Ben değiştirmediğim sürece ikisi de değişmiyor.
Telefondan bluetooth ile bağlanıyorum.
Haftasonu da 450-500km civarı yola gittim. Hiç frekans karışmadı. Ne açtıysam sorunsuz çaldı.Allah allah benim cihazda mı anormallik vardı acaba ???
peki şehr içi yada şehir dışı boş frekans fark edior mu ??
-
Frekansı değiştiren transmitter mi aracın teybi mi? Kendi aracımda sorunsuz kullandığım cihazı arkadaşın Honda Civic fd6 aracına taktığımda aracın teybi bir süre sonra frekans değiştiriyordu. Teypte stereo bağlantıyı otomatik arama gibi bir ayarı otomatikte kalmış. Kapatınca düzeldi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: cand_magFrekansı değiştiren transmitter mi aracın teybi mi? Kendi aracımda sorunsuz kullandığım cihazı arkadaşın Honda Civic fd6 aracına taktığımda aracın teybi bir süre sonra frekans değiştiriyordu. Teypte stereo bağlantıyı otomatik arama gibi bir ayarı otomatikte kalmış. Kapatınca düzeldi.
SAnırım benim teypte o şekil frekansı kendi otomatik deiştiriyor....
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X