Şimdi Ara

FM 2012 için oyunceviri.com Türkçe yama yapacakmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler oyunceviri.com fm 2012 icin yama yaparmı gecen sene yapmayı dusunuolardı baska sitelerde cıkan uyduruk yamalar zaman yok vb gibi nedenlerden yapmamıslardı 2012 icin nediyorlar acaba?

• Yapsalar bile çok hızlı olmaları gerekir çünkü bir çok site hala 2007 de çıkan türkçe yamayı tekrar bir iki kelime çevirisi ile 2012 için port edecek.

Orjinal bir yamaya ihtiyaç olduğu geçen seneden belli oldu ap açık belli
  • Herkes yama bekliyor. Geçen yıl oyunu İngilizce ile oynadım. Neyse ki zamanında aldığımız dil temeli işe yaramış, çat pat anlayabildim. Peki bunu idrak edemeyenler ne olacak? Bu yüzden binlerce oyuncuyu düşünüp ciddi sorumlulukla çeviriye el atılması gerekiyor.

İnşallah bu yıl güzel bir çeviri olur.
  • İnşallah yapılmaz da insanlar kişisel gelişim adına İngilizce öğrenmeye çalışır.
  • oyunceviri.com sıfırdan yapar diye düşünüyorum her çevirisi kaliteli bu da öyle olacaktır eğer el atarsa.
  • Yapsınlar yada yapmasınlar sorun değil.Öyle ya da böyle bu oyun oy-na-na-cak!
  • Yapsalar güzel olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    F1 2020 Türkçe Yama İstek
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Karışık gibi gözüküyor ama bence fazla içerik yok.Sadece derin cümleleri talimatları büyük ölçüde çevirseler yeter de artar benim için.Menüyü çevirmiş,spikeri çevirmiş banane
  • İngilizce oynuyorum ben ama oyunceviri.com yaparsa ben de Türkçe yamayla beraber oynarım ama şu oyuncu özelliklerini lütfen çevirmesinler sonra yerleri değişiyor.
  • umarım yapar
  • merhaba arkadaslar,oyunu turkce yapma konusunda istekliyim,LTC editor diye bir programla deniyorum fakat sabah baya ugrasip yaklasik 200 metin cevirdim ve kaydettigimde oyun da cevirdigim bu dosya gorunmedi.ceviri yapilan program hakkinda bilgisi olan veya bu program haricinde baska bir program bilen var ise ve de en onemlisi detayli bir bicimde kullanmasini aciklar ise ben bu oyunu turkceye cevirme konusunda ugrasmak istiyorum.FM 2012 beta indirdim ve oynuyorum su an en azinda beta uzerinden bir on calisma yapmak ve oyun ciktiginda da bunu gelistirmek istiyorum.

yardimci olacak olan var ise (turkceye ceviren program hakkinda) memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.kara

merhaba arkadaslar,oyunu turkce yapma konusunda istekliyim,LTC editor diye bir programla deniyorum fakat sabah baya ugrasip yaklasik 200 metin cevirdim ve kaydettigimde oyun da cevirdigim bu dosya gorunmedi.ceviri yapilan program hakkinda bilgisi olan veya bu program haricinde baska bir program bilen var ise ve de en onemlisi detayli bir bicimde kullanmasini aciklar ise ben bu oyunu turkceye cevirme konusunda ugrasmak istiyorum.FM 2012 beta indirdim ve oynuyorum su an en azinda beta uzerinden bir on calisma yapmak ve oyun ciktiginda da bunu gelistirmek istiyorum.

yardimci olacak olan var ise (turkceye ceviren program hakkinda) memnun olurum.

oyunceviri.com ile görüş dostum senin gibi gönüller oldukça 0'dan çok güzel bir yama yapılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

İnşallah yapılmaz da insanlar kişisel gelişim adına İngilizce öğrenmeye çalışır.

Çok haklısın !
  • Ben Türkçe yama ve Türkçe Spiker ile alakalı yama gördüm internette.Ama bende orjinal diliyle oynanmasından yanayım.Türkçe orjinal olarak çıkmadıktan sonra böyle gayet iyi:)
  • Fm yapımcıları türkçe versiyonu çıkarmamakla neyin peşinde bunu anlamıyorum ben..Ondan sonra türkiye de orjinal oyun satışı yapılmıyor diye veryansın ediyorlar. Kardeşim benim elementary seviyesindeki ingilizcem basın toplantılarını, toplantılarda verilen cevapları, diyalogları çevirmeye yetmiyor bir şeyi çat pat çevirip seçtiğimde de oyuncunun moralini durum felaket şekilde etkiliyor. Yanlış çeviriyorum sağda solda oyun rehberi falan arıyorum bulamayınca ya da bir şeyleri eksik yapınca da oyun oynama isteğim yok olup gidiyor.. Adamların Kılıfta hazır "türkiye de orjinal ürün satılmıyor" geçin bu işleri zahmet olacak diye yapmıyorsunuz crysis, killzone gibi oyunlar türkçe yapıldı ne kaybettiler ? Koskoca fm yapımcısı sport interactive-sega ne kaybedecek ? Bu işin en önemli örneği de pes.. oynanışı beğeniyor ya da beğenmiyor olabiliriz o başka mesele ama adamlar senelerdir türkçe oyun çıkartıyorlar.. Tamam ps3 de iyi satılıyor ama sorarım pes'in pc versiyonunu kaç kişi orjinal olarak alıyor ? Fm'de "türkiye de orjinal oyun satılmıyor" bahanesinin arkasına sığınmadan önce biraz bi yerini sıkıp oyunu türkçe yapacak,o sene orjinal oyun satışını değerlendirecek ki ona göre ilerleyen yıllarda bir pazarlama stratejisi izlesin.. En son fm 2009'u oynamıştım fm yapımcıları bu oyunun sistem gereksinimleri içersine "ortalama üstü ingilizce bilgisini" ekleyeceklerse sittin sene de oyunu almam kimse kusura bakmasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksenophanes -- 10 Ekim 2011; 10:57:37 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.