Bildirim
Fm 15 sol açık lazım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bernard olabilir _____________________________ Intel core i5 6500 asus gtx 1060 strix 6gb 120gb kingston hyperx fury ssd 8gb ram 1tb harddisk Deep cool kendoman 550w 80+bronze güç kaynağı -
bilal basakcıoglu ve sinan kurt - memphis depay, kevin, douglas costa,feghouli,brahimi,valencia da bi sol acık var adı aklıma gelmedi o :),marsilyalı ayew,dimitri payet _____________________________ Öyle bir yalnızlık inşa ediyorum ki, sorma Mimar Sinan görse tebrik eder. -
Pavel Savitskiy hem genç ve sudan ucuz. Andrija Zivkovic sol açık oynuyormu bilmiyorum ama takip edip alamadığım bir oyuncuydu. Oda yüksek bonservisler karşlığı takmlara gitti. _____________________________ Being second is to be the first of the ones who lose. -
teşekkürler bakıcam hepsine
_____________________________ -
Yasin Öztekin'de fena değil _____________________________ -
LUCAS OCAMPOS, DORIN ROTARIU _____________________________
- MSI GT72 2QD Dominator Kullanıcısı -
Intel Core i7-4720HQ || NVIDIA GeForce GTX970M 6GB || 16GB DDR3L 1600MHz || SuperRAID 256GB SSD || 1TB 7200Rpm HDD || 17.3" Full HDCooler Boost 3 || SteelSeries Engine || Audio Boost 2 || Killer Ethernet + Wifi -
pavel savitskyi yazdım çıkmadı diğer adamların da çoğu çok pahalı veya farklı mevki oyuncular ama yine de teşekkürler :D sampdoriadan 20 yaşında genç bi sol kanat aldım 15 milyon euro civarına baya gelecek vaat ediyor _____________________________ -
piatti, thorgan hazard, bernardo silva _____________________________ Of all the varieties of virtues, liberalism is the most beloved. -Aristotle
-
Bakkali. _____________________________ "Yerde olup uzayda olmayı dilemek, uzayda olup yerde olmayı dilemekten daha iyidir."- Thomas Zurbuchen -
Nagatomo _____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler