|
iPhone 14 Pro’nun her zaman açık ekranı hem renkli hem sürekli açık
-
-
Her zaman açık ekran modunda %99.9 tasarruf saylayacak ekranı söyleyebilirim. Hibrit ekran. OLED ve e-ink karışımı. Ekranda canlı bir görüntü olsa bile tüketim sıfır yakın olacaktır.
-
2017'de J7 Pro'da olan özellik :)
-
Enerji harcamıyor gibi bir şey, bende var Samsung, bu mod ile sabaha kadar yüzde 2 ancak tüketiyor. 8 saatte yani.
-
Ne saçmalıktır sürekli açık ekran olayı.
-
Öncülü Nokia Glance screen. Öncesinde Nokia Symbian cihazlarda, daha sonra da lumia cihazlarda görmüştük.
_____________________________ Şüphesiz ki en iyi eğitim şekli insanın kendi kendisini yetiştirmesidir... -
-
-
Yenisi göster paşam ozman
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Hoş geldin ekran yanığı bebek
-
Daha güzel bir tasarım yapamamışlar mı?...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ne tasarımı ? Sen tasarlıyorsun zaten numara bu. Kilit ekranının her bir zerresi özelleştiriliyor ve bu senin her zaman açık ekranın oluyor.
Adamlar tasarım falan yapmamış yani.
_____________________________ -
Saat ve bildirim dışında bir şeye ihtiyaç yok zaten, boş yapma içöpçü
Aslında olması gereken de bu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ iPhone 13 Midnight -
Apple’ın klasik hareketleri.
Eğer geliştirilen bir özellik son kullanıcı tarafından tam manasıyla kullanılmayacaksa ürünlerine koymuyor.
Bu da Apple’ı diğer markalardan ayırıyor zaten.
Ben bu özelliği kullanmayacağım büyük ihtimal zaten saatte de kullanmıyorum. Sürekli açık ekran bence gereksiz. Bakmak istesem zaten elime alır bakarım, masada dururken veya araba kullanırken vb durumlarda açık olmasının manası yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus01982 -- 11 Eylül 2022; 0:59:20 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kullanmayanlar böyle diyor. Ben kullanıyorum gayet güzel.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Androidciler yıllardır var yıllardır var diye söylüyor ama apple ın bir şeyi getirdiğinde farklılıkla getirdiğini unutuyolar ..
Ekran karartmanın adı ne zamandan beri farklılık oldu xD
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ YOLO -
Bir de ekranın tazeleme hızını 1 Hz yapıyor, onu da unutmamak gerek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
|
Saat ve bildirim dışında bir şeye ihtiyaç yok zaten, boş yapma içöpçü |
|
Hoş geldin ekran yanığı bebek
|
|
Sen heralde 2018 de falan kaldın yada işine gelmiyor :))
|
|
Ne saçmalıktır sürekli açık ekran olayı.
|
|
Öncülü Nokia Glance screen. Öncesinde Nokia Symbian cihazlarda, daha sonra da lumia cihazlarda görmüştük. |
|
Aslında olması gereken de bu
|
|
Ekran karartmanın adı ne zamandan beri farklılık oldu xD |
|
Olay ekran karartma değil. Tamamen sistem kaynaklarını verimli kullanabilmekte. 1 Hz’e düşmedikten sonra pil tüketmekten başka bir işe yaramıyor. Kullandığım LG V30 sabit 60 Hz ekrana sahip. AOD açıkken hiçbir şey yapmadığım halde neredeyse 10 dakikada bir şarj yüzdesi düşüyor. Sebebi de AOD açıkken ekranın sürekli 60 Hz ile çalışması. Bu yüzden kapattım. Apple bilakis doğrusunu yaptı. Ekran 1 Hz’e düştüğü için pil tüketimi neredeyse yok denecek kadar az seviyede.
Apple bir özelliği getirmeden öncelikle adamların olayı sistem kaynaklarını minimum şekilde tüketmesini sağlamak. Ekran yenileme hızında da aynı şeyi yaptılar. Sabit olmasındansa değişken olması kullanıcı deneyimi için daha iyi. Kısacası arkadaş söylediğinde gayet haklı. |
Benzer içerikler
- vpn ne işe yarar
- discord benzeri uygulamalar
- sfs ne demek
- google yaş doğrulama
- ınstagram profili resmi büyütme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt