Şimdi Ara

Flyff Başlangıç Rehberi (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.468
Cevap
1
Favori
120.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Scream
    Knightimin ismi Traxonnee.. Ringmasterimin nicki SimSiyah.. Genelde Server1 deyim.. Diger serverlarda ne hikmetse 30-45 dk arasinda kopuyorum oyundan mecburen S1 deyim. Grş.
  • beyler ben oyunu oynuyorum ama bilgisayarda hafif donukluk var!sizdede var mı?bu bilgisayarın dandikliğinden mi oluyo?bu oyunu en iyi oynayabilmek için sistem gereksinim leri nedir???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Enes2828

beyler ben oyunu oynuyorum ama bilgisayarda hafif donukluk var!sizdede var mı?bu bilgisayarın dandikliğinden mi oluyo?bu oyunu en iyi oynayabilmek için sistem gereksinim leri nedir???

walla bende hiç bişi olmuyo. senin bilgisayar dandik galiba
    işte sistem gereksinimleri...

Min. Sistem : PentiumIII 800MHZ, 128MB RAM ve Geforce 2mx 200 Ekran Kartı

Max. Sistem : PentiumIII 1G, 256MB RAM ve Geforce 3 Ti 200 Ekran Kartı

Ayrıca DirectX 9.0 veya üstü YÜKLÜ olması gerekiyor...

• DirextX imizin versiyonuna nereden bakıyorduk diye acemice bi soru sorsam

Oyun kıytırık bir ekran kartına sahip Laptopda ve dial up bağlantı ile bile sorunsuz oynanıyordu.. V.7 den sonra 2-3 ve PK serverlarında kopmalar yaşanıyor, şehir merkezinde lag oluyor donmalar ve ekran atlamaları oluyor.. Yani bilgisayardan olacağını sanmıyorum sorununun oyunun genelinde bir sapıtma söz konusu kallavi bir update bekliyorum umarım hallederler bugün sadece 3 update oldu kesin sorunlar devam ediyor..
  • bu oyunu hangi makinada oynadıysam (7. versiyonu) hiç birinde sorun yaşamadım ve oyunun donmasının sebebi olarak oyundan kaynaklanma olabilmesi için oyunun options bölümüne girin ve ekran ayarlarını "low detial" olarak ayarlayın. belki bu şekilde donmalar düzelebilir. lag olayına gelince, 56k bağlantıda düzgün oynanabileceğini sanmıyorum, oynarsınız ama bütün gün laglarla uğraşarak oynarsınız. 256k adsl bi bağlantı da hiç bir şekilde lag olacagını sanmam. olursa da sizin hatlarda sorun wwardır...
    (directx versiyonuna bakmak için "Başlat>Çalıştır" ve çıkan komut satırına "dxdiag" yazarsanız dx versiyonunu görebilirsiniz...)
  • beyler bi soru soracagım. gerci bu soruyu 2. defa soruyorum ama yanıt alamadım. ben bow jaster olacagım ama nasıl olunuyor bilmiyorum. simdi rogue oldum elime bow aldım sadece geriye kalan yoyo skilline 1 puan mı wermem lazım? nasıl oluyor acıklar mısınız? 1 haftadır cewap bekliyorum werirseniz sewinirim. ii kasmalar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SyK112

beyler bi soru soracagım. gerci bu soruyu 2. defa soruyorum ama yanıt alamadım. ben bow jaster olacagım ama nasıl olunuyor bilmiyorum. simdi rogue oldum elime bow aldım sadece geriye kalan yoyo skilline 1 puan mı wermem lazım? nasıl oluyor acıklar mısınız? 1 haftadır cewap bekliyorum werirseniz sewinirim. ii kasmalar...

okumayi öğrensen jaster nasi olcagini öğrenirsin lvl 60 olmadan jaster falan olmassin bu 1 bow kullancaksan yoyo skillini naapcan bi düşünsen annicaksin
  • okuma ile alakasi olsa idi bunu zaten sana sormazdim dimi?!? demek ki yazdigindan bisi pek anlasilmiyor ki millet 7 sayfa daha mesaj yazmis!! bide bilmem rütbe koymuslar tüzbası die milletin okumasi olup olmayacagına mı karar weriorsun?!? daha surada 8 mesaj yaztık we aldıgımız cewabı gördük ki bu da forumun kalitesini gösterior. tabi ilgi alakayı da... güzelce sordum anlamamıs olabilirim aynı güzellikte cewap bekledim ki yaklasık bu 3hafta sessiz soluksuz bi bekleyis oldu!! nese her ne kadar bekledigim anlayıs sewiyesinin tozunu bile bulundurmasan da güzelim parmaklarını böle önemsiz seyler icin yordurdugum icin özür dilerim. o kadar yorularak yazdıgını ben 2 günde önüne zaten cıkartırdım ki zaten burayı buldugumda 30luk charlarım coktan wardı. we unutma ki burada yazdıklarından değil başlangıc rehberi kullanım klavuzu bile olmaz. hadi o güzelim yazın ile güzel günler gecirmen dilegiyle. c ya...
  • arkadaşlar lütfen böyle şeyler yazmayalım. tamam ikinizde kendinizce haklısınız. sadece bilgi paylaşımı için buradayız dimi...

neyse SyK112 kardeşim senin soruna cevap veriyim.
    demişsin ki "ben BJ (bowjester) olmak istiyorum yoyo skilini 1 veriyim mi?"
    1. Jester bildiğin gibi YOYO kullananlardır. ama sen BJ yapmak istiyorsun, tabiki olur. oyuna başladığında karakterini bildiğin gibi lv 15 olduktan sonra acro yapıyorsun ve STAT point olarak full DEX'e veriyorsun, LV 60 Olunca da 2. JOB olarak JESTER seçiyorsun.
    2. Skill olayına gelince BJ'de önemli 3 skill bulunur. BOW MASTERY, DARK ILLUSION ve PERFECT BLOCK. Bu Skillerini MAX (lv20) yaptıgında diğer skilleri pek kullanmıyorsun. yani YOYO Skilleri olan Dark Illusyon ve Perfect Block. Sadece Bunlara versen Yeterli...

Şimdi gelelim LORDFURKAN kardeşime
    O arkadaşımız da tabiki 8 sayfa soru ve yazıdan bunaldığı için böyle bir cevap vermiş olabilir. Hemen suçlama yapmamak lazım... Ama bu şekilde cevap vermesi olumsuz tabi.

Arkadaşlar sorular cevaplar hakkında lütfen sadece kendimizi düşünmeyelim. karşımızdakileri de düşünelim lütfen. böylelikle aramızda böyle münakaşalar olmayacağına inanıyorum. Ve Hepinizden ANLAYIŞ bekliyorum...

Herkeze İyi Eğlenceler
    SAYGILARIMLA...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackmask84 -- 24 Şubat 2007; 2:04:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Blackmoor

Scream
    Knightimin ismi Traxonnee.. Ringmasterimin nicki SimSiyah.. Genelde Server1 deyim.. Diger serverlarda ne hikmetse 30-45 dk arasinda kopuyorum oyundan mecburen S1 deyim. Grş.

,

Traxonnee de iki nokta mı war ??

bide sanırım serverlar kapalı şuan launcher çalışmıo

Edit : dur launcher yükklüo blackmoor gel buluşalım benim Nick BlaziNomad

sen hangi char la giricen bi de server 1 oke??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blaze` -- 24 Şubat 2007; 10:34:55 >
  • onur abi çoooooooooook saol
  • pachler çok yawaşladı inmiyo
  • ben aibatt 1 deyim.. nickim avCI..

lvl15 daha yeni mage oldum.. tanışmak isteyen arkadaşlar buradan veya oyundan yazsınlar yardımlaşabiliriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackmask84

arkadaşlar lütfen böyle şeyler yazmayalım. tamam ikinizde kendinizce haklısınız. sadece bilgi paylaşımı için buradayız dimi...

neyse SyK112 kardeşim senin soruna cevap veriyim.
    demişsin ki "ben BJ (bowjester) olmak istiyorum yoyo skilini 1 veriyim mi?"
    1. Jester bildiğin gibi YOYO kullananlardır. ama sen BJ yapmak istiyorsun, tabiki olur. oyuna başladığında karakterini bildiğin gibi lv 15 olduktan sonra acro yapıyorsun ve STAT point olarak full DEX'e veriyorsun, LV 60 Olunca da 2. JOB olarak JESTER seçiyorsun.
    2. Skill olayına gelince BJ'de önemli 3 skill bulunur. BOW MASTERY, DARK ILLUSION ve PERFECT BLOCK. Bu Skillerini MAX (lv20) yaptıgında diğer skilleri pek kullanmıyorsun. yani YOYO Skilleri olan Dark Illusyon ve Perfect Block. Sadece Bunlara versen Yeterli...

Şimdi gelelim LORDFURKAN kardeşime
    O arkadaşımız da tabiki 8 sayfa soru ve yazıdan bunaldığı için böyle bir cevap vermiş olabilir. Hemen suçlama yapmamak lazım... Ama bu şekilde cevap vermesi olumsuz tabi.

Arkadaşlar sorular cevaplar hakkında lütfen sadece kendimizi düşünmeyelim. karşımızdakileri de düşünelim lütfen. böylelikle aramızda böyle münakaşalar olmayacağına inanıyorum. Ve Hepinizden ANLAYIŞ bekliyorum...

Herkeze İyi Eğlenceler
    SAYGILARIMLA...

arkadaşlar her ikinizden de özür dilerim. günlerim cok sıkıcı gecior kıbrıstayım we net sadece 8kb. ki o gün daha da sıkıntılıyım hatamı anlıyorum we özür diliyorum. bende biliyordum yoyo skilinin hiçbi halta yaramadıgını ama sadece hic 60 yapmadıgım için bilemiyordum. öküzlüğüme werin. simdi mia server 3te 7 ark neredeyse her gece kasıoruz. bende 3 char war mage asist we rogue. yaklasık hepsi lvl 30. daha dün mageyi acmıstım (: ama üni falan beraber zor oluor. cok char sildim tekrar 30 yaptım ki bu 2 haftamı aldı. uykusuz 2 hafta derslerde uyuyorum walla (: nese oyun güzel forum güzel yardımlaşma dayanışma war huzur bozmak istemem. bende cok forumlarda calıstım sonunda üni falan girince bıraqtım yani ne oldugunu anlarım we hata ettim affola. sadece rogueyi biliyordum ama aklıma takıldı rogue deli edior beni . ilginize alakanıza teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SyK112 -- 26 Şubat 2007; 16:23:15 >

• Amanin Mia damısınız.. TheTurks e bekleriz sizide şöyle bi büyüyelim terör estirelim bi an önce 3 basamaklı lvllara ulaşıp PK olalım ve Server4 ü ele geçirelim gibi hedeflerimiz var katılmak isterseniz bekleriz
    Nick : Traxonnee (75 Knight)
    Nick : SimSiyah (66 Ringmaster)
    Nick : Dexionnee (64 Ranger)
    Nick : efendi (69 Elementer)
    Yukardakiler kurucu üst düzey yöneticilerdir Herhangibirini bulmanız tüm sorunlarınızı çözer

Mademki Türksün göster Ürksün.. TheTurks

• quote:

Orjinalden alıntı: Blackmoor

Amanin Mia damısınız.. TheTurks e bekleriz sizide şöyle bi büyüyelim terör estirelim bi an önce 3 basamaklı lvllara ulaşıp PK olalım ve Server4 ü ele geçirelim gibi hedeflerimiz var katılmak isterseniz bekleriz
    Nick : Traxonnee (75 Knight)
    Nick : SimSiyah (66 Ringmaster)
    Nick : Dexionnee (64 Ranger)
    Nick : efendi (69 Elementer)
    Yukardakiler kurucu üst düzey yöneticilerdir Herhangibirini bulmanız tüm sorunlarınızı çözer

Mademki Türksün göster Ürksün.. TheTurks

burdan sadece 1 tane lvl 60 belki çikar belki çikmaz çikmamasida üzücü ama sabredemiyolar napalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LORDFURKAN -- 27 Şubat 2007; 16:13:53 >

• Selam beyler daha önce yazıldıysa özür,benim sorunum şu..

şu anda lvl 20 mage im.. lvl 15 te job change görevinden sonra skill pointlerini kimseye sormadan mal gibi verdim.. ilk büyü olan mental strike a max puan olan 40 vererek lvl 20 yaptım.. şimdi diğer büşülerde kullanacak skill im kalmadı.. uzun lafın kısası skill dağılımını resetleyen bi item varmış..

bu itemin ismini yada nasıl bulabileceğimi bilen varsa yazsın lütfen.. çok ihtiyacım var buna..
  • quote:

Orjinalden alıntı: we[AGRA]

Selam beyler daha önce yazıldıysa özür,benim sorunum şu..

şu anda lvl 20 mage im.. lvl 15 te job change görevinden sonra skill pointlerini kimseye sormadan mal gibi verdim.. ilk büyü olan mental strike a max puan olan 40 vererek lvl 20 yaptım.. şimdi diğer büşülerde kullanacak skill im kalmadı.. uzun lafın kısası skill dağılımını resetleyen bi item varmış..

bu itemin ismini yada nasıl bulabileceğimi bilen varsa yazsın lütfen.. çok ihtiyacım var buna..

300m nun varmı yoksa mageyi sil yeniden başla

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.