Şimdi Ara

Flyff Başlangıç Rehberi (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.468
Cevap
1
Favori
120.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gsliyim

quote:

Orjinalden alıntı: LORDFURKAN

playerlerden alon petleri tüm petler ole ama 400m na vercek insafli insan çok az enes kardeş orda ne yazosa o okeyto

playerler nerden buluyo???

25 DOLARA ALİOLAR

• quote:

yaw şu quest itemleri çok palı assist olmak için yapılan bir quest var elmasa benzer 1tane şey istio onu aldım ama taş şeklinde bir item var tanesi en az 20 bine satıolar bide ferformdan 5 tane lzm lütfen yardım ediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Heheh... LORD bu ne olm
    zaman çok çabuk akıp geçiyor dimi...

• quote:

Orjinalden alıntı: blackmask84

quote:

yaw şu quest itemleri çok palı assist olmak için yapılan bir quest var elmasa benzer 1tane şey istio onu aldım ama taş şeklinde bir item var tanesi en az 20 bine satıolar bide ferformdan 5 tane lzm lütfen yardım ediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Heheh... LORD bu ne olm
    zaman çok çabuk akıp geçiyor dimi...

bu arada şubat 17 -18 de 2 kat exp eventi varrrr durmadan kasin

• walla günde bi lv, bi lv kasıp gidiyoz...
  • ya bu patchleri hızlı yüklemenin yolu yok mu?bu arada furkan ben Untouch oyunu bırakmıştım annem ve babam sayesinde şimdi yüüklüyom ama 1801 patch yüklüyo ne yapacam ve hala sen ve baykus aynı serverde oynuyorsunuz dimi?
  • YENİ MİNİ PATCH(?/10)
     Flyff Başlangıç Rehberi

Arkadaşlar en son gelen 10 dosyalık patch ile birlikte bir kaç yeni şey geldi
    AYICIK KOSTÜMÜ
    Bizler siz bayan veya erkek karakter oyuncularınız için oldukça tatlı olan Teddy Bear Set(Ayı kostümü seti) hazırladık.Sevgiliniz için bu setlerden birer adet alın!Kimbilir belki birini giyer!Bu giysi seti Cash Shop'da 2700 Gpotato karşılığı satın alınılabilecek!Bugün bir tane kendinize alın!
    SKİLL SİSTEMİ ÜZERİNDE ÇALIŞMALAR
    Bizler Yeni Skill sistemi üzerinde bir takım çalışmalar yürütüyoruz.Biliyoruz ki sizler beklerken büyük bir sabır gösteriyorsunuz.Sizler bilmelisiniz ki biz bu anlayışta bulunduğunuz konu için bir takım çalışmalar yapıyoruz ve sizlere not halinde haber vereceğiz.Bizi anladığınız ve kibar davrandığınız için teşekkür ederiz.
    DOUBLE EXP(17-18 ŞUBAT)
    Sizin bu anlayaşınıza bir teşekkür amacıyla bizler %200 exprience(Double Exp)(2x exp) vermeyi düşünüyoruz bu haftasonu için.Bu etkinlik 17 Şubat 2007 Cumartesi günü 12:01 AM 'de başlayacak ve ardından 18 Şubat 2007 Pazar günü 11:59 PM'e kadar devam edecektir.Tekrar teşekkürler!
    BUGLAR
    Bir takım Bug'lar(Oyun içi teknik hatalar) ı bizler bu gelen patchle beraber çözmüş bulunmaktayız.
    1.Sizler havada uçuş esnasındayken evcil hayvanlar çıkan itemleri(dropları) inventory'nize aktarmıyordu yani almıyorlardı.
    2.Oyun içi E-Posta sistemini bizler bir takım teknik sebeplerden dolayı silmeye gerek duyduk.Bizler bu konuda birtakım bilgilere sahip olduğumuzda oyun içi mail sisteminin geri dönmesi hakkında bilgi vereceğiz.

TEŞEKKÜRLER!!! TÜRKÇE BİR MMORPG İÇİN!!!

• beyler herkes nerde oynadığını yazsada ben o servere geçsem plsss
  • ben aibatta oynuyom niclerinizi yazarmisiniz yan chara para geçircem. genellikle aibatt 3 te olurumbenim nick Enes

• yine ben!
  • bu charı sildim yeni nick MageEnes
  • beyler mrb. ben oyuna yeni başladım sayılır lakin bişey takıldı kafama. 1.si bow jaster mi daha ii olur bow icin yoqsa bow master mı? 2.si bow jaster ise cewabınız bow jaster skill kullanabiliyormu? 3. herşey yolunda gider we bowjaster olmak istersem bunu nasıl yaparım? skill puanları neye weririm nasıl olurum :S ? teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SyK112

beyler mrb. ben oyuna yeni başladım sayılır lakin bişey takıldı kafama. 1.si bow jaster mi daha ii olur bow icin yoqsa bow master mı? 2.si bow jaster ise cewabınız bow jaster skill kullanabiliyormu? 3. herşey yolunda gider we bowjaster olmak istersem bunu nasıl yaparım? skill puanları neye weririm nasıl olurum :S ? teşekkürler...

bow master die bişey yok ranger ve jaster var rangerlar aralarında critical ve aoe ranger olarak 2 ye ayrilir bunlarin statlari çok karişiktir mesela aoe ranger sta ve str verir skillerin dmg inin str arttirir critical ranger sa 50 sta gerisini dex verir fazla tercih edilmeyen bi class tır.jaster yoyo kullanır ama jasterla bow kullanmalarının nedeni 60 dan sonra critical i tavan yapar 10 dex için %4 critical alirsin skille ihtiyacın olmaz olsada yapamassin hepsi yoyo skilli ama bj lvl 75 den sora bayar yoyo jaster daha iyi olur çünki lvl 75 yoyo %28 critical verir ve dmglari 5-8k ya çikar str ye bağli olarak çözümse lvl 75 e kdr bj sora restat alip yoyo jaster olmani öneririm

• ya sistem zamanı aşıldı dio patch leri yüklerken ne olcak???
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScReaM95

ya sistem zamanı aşıldı dio patch leri yüklerken ne olcak???

http://files.filefront.com//;6657995;;/ yeniden dene dersen dwm eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LORDFURKAN -- 18 Şubat 2007; 21:57:50 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ScReaM95

ya sistem zamanı aşıldı dio patch leri yüklerken ne olcak???

http://files.filefront.com//;6657995;;/ yeniden dene dersen dwm eder

bu link te ne war !??!

• Selamlar
    Downloading... ekranı sizlerdede uzun süredemi doluyor? Eskiden flyffe tiklar tiklamaz hemen yükleme yapilir oyun acilirdi 10 gündür deli gibi yavaş yüklüyor.. 30 dk kadar bekledigim oluyor son download ekranını. Patchler bukadar yavaş yüklemiyor, oyun açılırken bukadar yavaş yüklemesi acaba hata bendemi dedirtti. Varmidir bi bilgisi olan?

++ pet satışı durduruldumu? shopta göremedim
    ++ Mia da oynayan varmi? Nick :Traxonne/ lvl 73 Knight/ Guild : TheTurks/ bekleriz tüm türkleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blackmoor

Selamlar
    Downloading... ekranı sizlerdede uzun süredemi doluyor? Eskiden flyffe tiklar tiklamaz hemen yükleme yapilir oyun acilirdi 10 gündür deli gibi yavaş yüklüyor.. 30 dk kadar bekledigim oluyor son download ekranını. Patchler bukadar yavaş yüklemiyor, oyun açılırken bukadar yavaş yüklemesi acaba hata bendemi dedirtti. Varmidir bi bilgisi olan?

++ pet satışı durduruldumu? shopta göremedim
    ++ Mia da oynayan varmi? Nick :Traxonne/ lvl 73 Knight/ Guild : TheTurks/ bekleriz tüm türkleri

evt bn yarim saat beklemedim ama 10 dk fln beklom peti 7 günlük satiyolardi galiba burdakiler genelde aibatta

• Aynı sorun herkezde var geliba... bende de oluyor. (ama çok beklemiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackmask84 -- 19 Şubat 2007; 19:32:19 >
  • peki diyelim ben bow jaster olacagım. 1 lvl sadece ilk yoyo skilini arttırsam yetiyor dimi?

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SyK112

beyler mrb. ben oyuna yeni başladım sayılır lakin bişey takıldı kafama. 1.si bow jaster mi daha ii olur bow icin yoqsa bow master mı? 2.si bow jaster ise cewabınız bow jaster skill kullanabiliyormu? 3. herşey yolunda gider we bowjaster olmak istersem bunu nasıl yaparım? skill puanları neye weririm nasıl olurum :S ? teşekkürler...

bow master die bişey yok ranger ve jaster var rangerlar aralarında critical ve aoe ranger olarak 2 ye ayrilir bunlarin statlari çok karişiktir mesela aoe ranger sta ve str verir skillerin dmg inin str arttirir critical ranger sa 50 sta gerisini dex verir fazla tercih edilmeyen bi class tır.jaster yoyo kullanır ama jasterla bow kullanmalarının nedeni 60 dan sonra critical i tavan yapar 10 dex için %4 critical alirsin skille ihtiyacın olmaz olsada yapamassin hepsi yoyo skilli ama bj lvl 75 den sora bayar yoyo jaster daha iyi olur çünki lvl 75 yoyo %28 critical verir ve dmglari 5-8k ya çikar str ye bağli olarak çözümse lvl 75 e kdr bj sora restat alip yoyo jaster olmani öneririm

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.