Şimdi Ara

Flyff Başlangıç Rehberi (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.468
Cevap
1
Favori
120.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • furkan neden benimle oyunda konuşmuyorsun cvplarmısın lütfen? eğer shield icin kacıyorsan sakın lanet bi shield icin bunu yapma bana bi şekilde msj ya d apm at byyyyyyyyyyyyyyy. (sadece güvendim sana ama nesse sadece bi oyun demiştim)
  • Server ne zaman açılacakmış anlayan varmı.. perşembe cuma dediği bugün ve yarın mı? yoksa haftayamı
  • Aibatt serverı nerede yaw

oyuna giriş oldukça hızlanmış,yeni skill sistemi falan anladıkta.. diğer üç server dururken aibatt serverı nereye gitti?

günlerdir uğraştığımız charımız yok mu oldu yani?

Bilgisi olan varsa,bilgilendiriversin bir zahmet?
  • Aibatt ve Mia yok.. Glapta yeni char açtim lvl 11 oldum :) yaratiklardan birseylerin droplanmasi ne guzel birseymis 3 yaratiktan 1 i muhakkak birsey veriyor :D psikolojim düzeldi..
    Akşama doğru yada yarin Aibatt ve mia da açılır merak etmemek lazim.. En yoğun 2 server onlar olduğu icin sanirim henuz acilamadilar. Hizli acilmasinida o 2 serverin su anda kapali olmasina bagliyorum.. Onlar acilinca bukadar hizli giremeyiz gene.. Neyse açılsında yavaş girelim :D
    Yeni skill sisteminde lvl 75 den lvl 76 olduğumuzda 3 puan mi alacaz simdi öylemi yorumlamak lazım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: demonmaster

furkan neden benimle oyunda konuşmuyorsun cvplarmısın lütfen? eğer shield icin kacıyorsan sakın lanet bi shield icin bunu yapma bana bi şekilde msj ya d apm at byyyyyyyyyyyyyyy. (sadece güvendim sana ama nesse sadece bi oyun demiştim)

shieldi salla saticilarla işim olmuyo ondan
  • skill sistemi sxp problemi yüzünden değiştirildi bildiğiniz üzere sxp 1 lvlde en az 2 kere fullenir ve exp den 3-2 kat yüksek dolar bazı karakterlerde bug yüzünden bu exp nin %0.1 ine düştü bir deil çok karakterde aynı sorun ortaya çikti düzeltilemiyince yeni sistem geldi buna göre

Level Skill Point
    1 ~ 20 2 skill point 1 lvl için
    21 ~ 40 3 skill point 1 lvl için
    41 ~ 60 4 skill point 1 lvl için
    61 ~ 80 5 skill point 1 lvl için
    81 ~ 100 6 skill point 1 lvl için
    101 ~ 120 7 skill point 1 lvl için

ayrıca skiller restlendi buda çook işime yaradi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LORDFURKAN -- 8 Mart 2007; 14:26:13 >
  • ya furkan sen ilk başta blade 30 sta 40 str full dex yada bir mageye 50 int gerisi sta falan yazmışın acaba bunları nerden örenbdin yoksa tamamen kendi düşüncene göre oyun deneyimine göremi ben geçende bir blade gordum adam full staymış ve pvp de çok kolay alıyodu diğerini diğeride uzun çift elle balta kullanan bi chardı sadece mrk ettim yanlış anlama aibat ne zaman açılcak
  • eğer bu yüzden arkadaşlığımızı bozuyorsan hemen ayrılırım guild den. senin bu şekilde tepki vereceğini bilemezdim sana söylemiştim birleştirelim guildi diye. bana hiç bir şey söylemedin eğer söyleseydin ayrılmazdım sadece guildleri birleştiririz diye düşündüm. bana bu düşüncen hakkında bilgi verseydin bu şekilde gelişmezdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: guvengs

ya furkan sen ilk başta blade 30 sta 40 str full dex yada bir mageye 50 int gerisi sta falan yazmışın acaba bunları nerden örenbdin yoksa tamamen kendi düşüncene göre oyun deneyimine göremi ben geçende bir blade gordum adam full staymış ve pvp de çok kolay alıyodu diğerini diğeride uzun çift elle balta kullanan bi chardı sadece mrk ettim yanlış anlama aibat ne zaman açılcak

BAK KARDEŞİM FULL STA BLADE İ ALLAĞIN SALAĞI BİRİ YAPMIŞTIR FULL STA BLADE LE ANCA LVL 70 E KDR AOE YAPARSİN SORASİ BABAYİ YERSİN ÇÜNKÜ 69+ MOBLARDA DMG NERDEYSE 3 KATİNA ÇİKİYO BUNLARADA SADECE KNİGHT DAYANABİLİYO ELEMENT KULLANMADAN ELEMENTERDE DAYANAMAZ SOLEMEK İSTEDİĞİM AOE BLADE DİE BİR ŞEY YOKTUR OLSADA HİÇ BİR İŞE YARAMAZ BLADE =CW DEMEKTİR BUDA AOE İLE BİR İLİŞKİSİ YOKTUR AİBATT NE ZAMAN AÇİLCAK BNDE BİLMOM BEKLİOSS EDİT: AYRICA STR BLADE DE SÜPER OLUR DEX 80 STA 50 GERİSİ STR VERİN BU DAHA İYİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LORDFURKAN -- 8 Mart 2007; 19:46:20 >

• ben oyuna dün başladım mia da bugün mia yoktu bende başka bi servere girdim
    ama dün mia da oynarken kestiğim canavarlardanda sp geliyordu fakat bugünki giriğim server de sadece lwl atlayınca geliyor bu hep böylemi ne iştir anlamadım
  • bu arada furkan ben guildden ayrılıyorum beni tekrar guilde alırmısın??? kusura bakma sana söylemeliydim... cvp yazz k?
  • ben guildden bir türlü çıkamadım bir yardım edecek olan varmı ve aibat ta türk guildi varmı
  • ilk önce g ye bas ve senin isminin üstüne sağ tıkla orada leave guild yazıyor. bu şekilde ayrılabilirsin
  • evet aibatt ta türk guildi var.
  • Türk guildinin ismi ne Aibattaki? bizde birlik olalım bence güzel olur.. elin gavurları kendi dillerinde konuşup duruyor,biz niye aynı şeyi yapmayalım..?

nickim avCI lvl32 Mage im..

tabi bütün bunları yapabilmemiz için şu lanet serverın açılması gerekiyor

bu arada skillerin resetlendiğine dair bişiler duydum sanki,buna en çok benim ihtiyacım vardı.. mental strike levelim 20 idi
  • bende istiyom turk guildi lvl 21 alırsanız inş.
  • ya ben oyuna girerken cannot connect the game pls check the network hatası veriyo oyundan çıkıp yenden girince de hep yeniden update ediyo ne yapacam herkesde böylemi???
  • Mia daki Türk Guildimizin adı TheTurks :)= Alayınızı bekleriz.
  • kardeş ben aibatta oynuyom orda varsxa adını ve masterının adını biliyonmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alone D. Walker -- 9 Mart 2007; 18:23:34 >
  • biri cp versin lütfen
    ya ben oyuna girerken cannot connect the game pls check the network hatası veriyo oyundan çıkıp yenden girince de hep yeniden update ediyo ne yapacam herkesde böylemi???
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.