Şimdi Ara

Flyff Başlangıç Rehberi (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.468
Cevap
1
Favori
120.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar neb Glaphan da oynuyorum aibatt da da karakter oluşturdum ama hiç türke raslamadım madem ingilizce kasacam ozaman eski karakterime geri döneyim dedim mage lvl 31 point ve skilleri biraz yanlış dağıttım ama genede fena sayılmaz lvl 37 canavarları kesebiliyorum yardım almaksızın

msn adresim yalniz_fedai_wizard@hotmail.com isteyen ekleyebilir

glaphan daki ismim yalniz

aibatt daki ise KadirTR

herkese iyi oyunlar

birlikte takılmak isteyen olursa haber versin

Nick : yalniz
    Level : 31
    CLass : Mage
    Guild : yok
    Server: Glaphan
  • Tamam kardeşim beraber kasabileriz.Bende şu an 33 lvl olmak üzereyim.Glaphandayım!Ayrıca umarım acele edersen Enchanted guildine gelebilirsin!
  • ARKADAŞLAR BEN MAGE OLCAM 60 LWL OLUNCADA ELEMENTER OLCAM. BEN STAT POİNTLERİ NEYE VERİM?YARDIM EDERSENİZ ÇOOOOOOOOOOOOK SEVİNİRİMBİDE SKİLL POİNTLERİ MAX YAPİMMİ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Enes2828

ARKADAŞLAR BEN MAGE OLCAM 60 LWL OLUNCADA ELEMENTER OLCAM. BEN STAT POİNTLERİ NEYE VERİM?YARDIM EDERSENİZ ÇOOOOOOOOOOOOK SEVİNİRİMBİDE SKİLL POİNTLERİ MAX YAPİMMİ?

işte emeğe saygı bu arkaddaki sayfayi 2 dk okusan görürsün

• ya guild nasil kuruluyo bide nasil baby aibatt lawolf sahibi olabiliniyor ???
  • LORDFURKAN!kizma hemen ben onlari okudum. gayet iyi anlatmışşında. ben yinede sorim dedim bide aibatta oynayan arkdaşlar nicklerini yazar mı?solo ve aoe ne demek?

• lawolf weya aibatt istiyosan oyun parasyila 400m getir versinler guildi lvl 40 da kuruyon enes sen hiç mmorpg oynamadinmi ! aoe =area of efect yani birden fazla yaratiga zarar vermek solo ise teker teker kesmek
  • ben daha önce kinight online silkroad dofus maplestory bunalrın hepsini oynadım ama yinede bilmiyom.ben şimdi benim mageyi 60 lwl e kadar 50 sta full int yapcam.sorada elementer olcam demi?
  • ya beyler bişey sorcam mage oldum fakat yanlışlıkla 2 puan str ye verdim bişey farkedermi
  • arkadaşlar ben mage yim ama yanlışlıkla 2 puan str ya verdim bişey farkedermi?
  • Önemli bile değil göreceksin daha kaç puan skilllere vereceksin!Tabi yinede iki puan sonra birzz farkedebiliri ama sorun edilecek bir rakam değil yani reskill falan almana gerek yok.Ayrıca Baby Luia Baby Leyena bunları 2500 gpotato karşılığı sahip edinebilirsin!!
  • teşekkür ederim beyler saolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: NaiclyCrochac

Önemli bile değil göreceksin daha kaç puan skilllere vereceksin!Tabi yinede iki puan sonra birzz farkedebiliri ama sorun edilecek bir rakam değil yani reskill falan almana gerek yok.Ayrıca Baby Luia Baby Leyena bunları 2500 gpotato karşılığı sahip edinebilirsin!!

onu istresende veremessin bunun için oyunda alcan
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORDFURKAN

lawolf weya aibatt istiyosan oyun parasyila 400m getir versinler guildi lvl 40 da kuruyon enes sen hiç mmorpg oynamadinmi ! aoe =area of efect yani birden fazla yaratiga zarar vermek solo ise teker teker kesmek

son 2 soru sorcam saol cvbın icin cok tatli top hayvanlar var soccerball bilmemne onlari nasil elde edebilirim??400m ye kimden aliyom onu npc den mi yoksa playerden mi?playerdense herif nerden buluyo ??

• bak gsliyim ilk önce bi tasma alcan canavarların yanına gitcen tasmayı takcan canavara o artık seninnnnnn
  • benim soruma kimse cevap vermedi?ben elementer olcam 50sta full int demi?
  • kimse yqk mu?**********

• quote:

Orjinalden alıntı: kingalp

bak gsliyim ilk önce bi tasma alcan canavarların yanına gitcen tasmayı takcan canavara o artık seninnnnnn

sen konusma leyyynnn noob

not=yanlıs anlamayin ha o benim kankim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsliyim -- 13 Şubat 2007; 22:08:34 >

• playerlerden alon petleri tüm petler ole ama 400m na vercek insafli insan çok az enes kardeş orda ne yazosa o okeyto
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORDFURKAN

playerlerden alon petleri tüm petler ole ama 400m na vercek insafli insan çok az enes kardeş orda ne yazosa o okeyto

playerler nerden buluyo???
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.