Şimdi Ara

FLUX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elektronikte yeni ve acemiyim izlediğim videolarda flux adında bir sıvı suruyorlar

videolarda bazen parça sokerken kullanıyorlar krem olanı , bazende lehimlerken kullanıyorlar aynı krem fluxü

şu iki flux arasındaki fark nedir ?

1)http://urun.gittigidiyor.com/yapi-market-tamirat/soldex-likid-sivi-flux-250ml-sisede-kargo-ucretsiz-292385794

2)http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/amtech-nc-559-asm-flux-1-kalite-flux-297693919

• Merhaba , forumda detaylı hali mevcut araştıralım lütfen .
  • LaOtzi kullanıcısına yanıt
    hocam emin olun çok araştırdım ama anlayamadım mesela benim elimde 1 numaralı linkteki ürün var ama lehimi sökmede yardımcı olmuyor 2. numaralı ürün gibi

ben bunu anlayamadım işte hocam 1. numaralı linkteki ürün resmen lehimi taş yapıyor
  • suratsızadam kullanıcısına yanıt
    Buyrun :https://forum.donanimhaber.com/flux--82625492 Cevabınızı bulamazsanız yardımcı oluruz.
  • 2. Ürünü kullanacaksın.Fiyat performans üründür.Bulabilirsen kingbo'da alabilirsin

Diğer 1. Ürün çok akışkan su gibidir.Boyle olunca havya ucunu soğutur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu flux is gorurmu sizce yardımcı olan arkadaslara simdiden tesekkurler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hangi tür lehimleme işlerinde kullanacağınıza bağlı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • smd lehimlemede kullanıcam bu gibi islemlerde
    FLUX

• lötfett gibi bir lehim pastası sizin için daha iyi olacaktır o halde.lehim pastası yoğun kıvamlı bir flux türüdür bu sıvı fluxlardan daha etkilidir ayrıca kıvamlı oldugu için lehime başlarken malzemelerin padlere tutunmasını sağlar.
  • biz bu kartı sıvı fluxla yaptık ipc egitiminde cok hosuma gitti kullanımı basit geldi ama bu isimi gorurmu merak ettim

• Ben smd lehimlerken padlere az az pasta sürüp malzemeyi oturttuktan sonra havya ile lehim yapıyorum sıvı flux hiç kullanmadım krem lehim deneyimimde fazla yok bu şekilde kolayıma geliyor şimdilik. Sıvı fluxı sac kablo lehimlemede ve atık kalmaması gereken işlerde pastasız lehim teli ile birlikte kullanıyorum soldex sr 33 no clean sıvı flux var bende ancak elektronik kart lehimlerken biraz zayıf kalabilir bu zannımca. Gösterdiğiniz markayı hiç kullanmadım etkisini bilemiyorum reçineli ise bendeki no clean olandan daha güçlüdür muhtemelen.

• anladım krem lehim zaten entegrelerde fln cok faydalı olmuyo ozelliklede kursunsuz olan vasat

• araştırdığım konuyu forumda bulamadım. sanırım en yakın topik bu topik. arkadaşlar bende licit grafit denilen maddeden arıyorum nereden bulabilirim. hani şu uzakran kumanda yollarına sürülen siyah iletken şey. bilen kullanan varmı nereden bulunur kalitesi hakkında bilgisi olan yardımcı olabilecek arkadaşımız için şimdiden tşekkürler
  • rondo1194 kullanıcısına yanıt
    tv kumandalarında pbc nın uresındekı siyah boyalı yerlerımı soruyorsun yoksa tusların arkasınınmı soruyorsun
    tusların arkası diyorsan yanı tuslar basmıyor tus arkalarındakı sıyahlar bıtmıs dıyorsan ve (adını ve nasıl bır malzeme bende bılmıyorum acıkcası )

eger aradıgını bulamazsan kursun alemle karala ıs goruyor ben hep oyle yaparım :)) basıt yontem tabı orjınalı kadar olmasada bı 6 ay ılerı atıyor :))
  • teşekkürler kara kalem çalışmalarında kullanılan en yumuşak ve içinde kurşun mu ne bilmiyorum en fazla olan karışımlı 7B 8B serisiolanlar evet iş görüyor. ama orjinal licit grafit kullanmak istediğim için arayış içindeyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.