Şimdi Ara

Spigen nano liquid

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
11.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ürünü alan deneyen kullanan oldumu yeni bir ürün heralde ama belki alan olmuştur video vs bulamadım ben internette
    www.spigen.com.tr
    Spigen Universal Glas Nano Liquid Sıvı (Seramik) Kaplama | Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/ekran-koruyucu-spigen-glas-tr-nano-liquid

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ben de almayi düşünüyorum ama şu an yeni diye ön siparişte ama nasıl uygulanacağını bilmiyorum video baktım ben de bulamadım

• Spigene mesaj atmıştım test uygulama videoları gelecek dediler spigene güvenirim alınır bu ürün

• Araçlardaki seramik kaplamasına benzer bir ürüne benziyor. Çizilmeye karşı direnç gösterebilir fakat ekran üzerinde sert bir katman oluşturduğu için kırılganlığı da arttırabilir. Temperli cam kırıldığında söker atarsınız olur biter ama bunda öyle bir şansınız olduğunu sanmıyorum. Sökümüde oldukça zahmetli, araçlarda uygulama sırasında yapılacak hatalarda genelde zımpara çekilip tekrar uygulama yapılıyor. Mesela dokunmatik ekranın hassasiyetinde bir sıkıntı yaratabilir veya uygulama sırasında bir hata yapılabilir böyle bir durumda ekranı bile değiştirmek zorunda kalabilirsiniz.

Özetle bu tarz ürünler için şuan erken diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SliTheRiNN -- 9 Ekim 2017; 11:15:2 >
  • Orası öyle tabi ama sorunsuz bir koruyucu bulamadım ben bu telefona ne kullansam bi köşesi kalktı şuan spigen var onunda kenarlarlari kalktı o yüzden mantıklı geliyor bu spigen kaliteli bir marka sorun çıkacağını sanmam bekleyip görmek lazım bir süre

• bende merak ediyorum ama çizilme/düşme testini izlemeden almam
  • Annem için aldığımız Nokia 5 için ben de aldım bakalım hayırlısı Benim cevabını arayıp da bulamadığım soru bu ürünün dayanıklılık süresi ne kadar misal ben birazdan ürünü telefona uygulayacam ne kadar gidecek 6 ay 1 sene ömür boyu onun cevabını arıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BayTOzAy B kullanıcısına yanıt
    Spigene sormuştum bu ürün için bilgi gelmemiş onlara ama genelde bu tarz ürünler için 6 ay dediler

• hb de arada 40tl ye falan düşüyor ama alınır mı?

home tuşu ne oluyor uygulayınca?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 00onur

Spigene sormuştum bu ürün için bilgi gelmemiş onlara ama genelde bu tarz ürünler için 6 ay dediler

Bunu ancak biz kullanıcılar kullana kullana deneyimleyebileceğiz spigen'in sitesinde eksik çok site içinde ürün hakkında detaylı bir bilgi yok ömrü şu kadar bu kadar.Sudan etkilenir mi ister istemez el ıslak oluyor yeri geliyor terli oluyor illa ki bir şekilde telefonu açmak gerekebiliyor gerekiyor da o durumlarda mesela ürünün ömrü ne.Yeni bir ürün herhalde çıkış tarihini araştırmadım ama net bir bilgi yok kullanıcı yorumu da yok.
  • Test bekliyordum ama indirimde yakalayınca aldım tavsiye ederim leke parmak izi oluyor onu ekliyeyim ama onun dışında memnunum home tusunada uygulanabilir sıkıntı olacağını zannetmem

• ben aldım hocam kullanıyorum, xperia xz premium kullanıyorum, 2 tane aldım arkasına ve önüne uyguladım ikiside cam olduğu için, açıkcası kılıfsız kullanıyorum yaklaşık 10 gün oldu hiçbir çizik oluşmadı kullandığımdan beri. tabi biraz dikkatli kullanıyorum ürünü bilmediğim için, cepte vs de kullanıyorum ancak işe yaradığını söyleyebilirim, düşmelere karşı koruma sağlamıyor diye belirtmişlerdi bende dikkat ediyorum ama telefonun keyfini alıyorum. Telefon biraz kayganlaştı uygulayınca, hissiyatı çok güzel
  • Yıprandığını nasıl anliyacaz acaba parca parca sökülmesinde

• Hb den 39 liraya ücreti kargo ile aldım az önce gelsin ürünü yorumlarım. Umarım ekran çizilmez

• Ben bir tane video buldum. Buradaki videoda nano liquid testi yapılmış arkadaşlar. Tavsiye ederim izlemenizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

Hb den 39 liraya ücreti kargo ile aldım az önce gelsin ürünü yorumlarım. Umarım ekran çizilmez

hocam aldınız mı? uyguladınız mı? nedir sonuç? alınır mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: proferbil

quote:

Orijinalden alıntı: Murat_5320

Hb den 39 liraya ücreti kargo ile aldım az önce gelsin ürünü yorumlarım. Umarım ekran çizilmez

hocam aldınız mı? uyguladınız mı? nedir sonuç? alınır mı

Uyguladım. Jelatini çıkarınca ekran kalitesi çok iyi oldu tabi. Jelatin ile ekranı kullanmak tam bir eziyetmis onu anladım.

Şuan için ekranda cizilmede yok. Çok memnunum tavsiyede ederim.

• proferbil kullanıcısına yanıt
    1 aydır kullanıyorum bir sıkıntı yok tavsiye ederim spigen kalitesini gösterdi gene :)
  • 00onur 0 kullanıcısına yanıt
    Bende 2 tane aldım iPhone X için kullanacağım. 1 tanesini ön ve arka 2 yüzeyede kullanabilirmiyiz. Ben poşetini açar açmaz makasla kesip birini hemen geri koyup yarısıyla bir yüzeyi kuruyunca diğer yarısıylada arka yüzeyi yapmayı düşünüyorum olabilir mi böyle yoksa ikisinide kullanayım mı arka ve ön olarak. Birde X in parlak çelik çerçevesinde kullanılır mı acaba bunun hakkında fikriniz var mı hiç biryerde bulamadım.
  • -tayfun- - kullanıcısına yanıt
    Biraz cabuk kuruyor silerken ama bende biraz sürmüştüm arka yüzeye ne kadar korur bilemem tabi spigen turkiyeye sorun yardımcı olurlar belki

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.