Şimdi Ara

Florya'ya nasıl gidebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
9.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ümraniye'den Florya'ya gitmem gerekiyor.ama otarafa daha önce hiç gitmedim.Orda ki Polis meslek yüksek okulunun arkasındaki THY eğitim binasına gidicem

eğer kadıköy,mecidiyeköy, karaköy bunlardan birine gidersem önce ordan daha rahat giderim diye düşünüyorum.yardım edin

• avcılar metrobüsüne binersen florya durağında inebilirsin ama ordan sonra biraz yürümen gerekebilir...
  • kadıköyden eminönü vapuruna bin. sonra eminönünde inince sirkeci garına yürü ve trene bin. florya istasyonunda inince istasyon çıkışındaki minübüslere bin
  • metrobüsle gitmek daha iyi sanırım
  • thy eğitim binası hangisi oluyor?

tasişin oralarda mı, havalanı çevresinde mi?
  • http://img231.imageshack.us/my.php?image=88444627ru4.jpg

burda gösterdim.mecidiyeköyden 34 numaralı metrobüse binip belediye denen durakta inicem.sonra 1,5km mesafe gösteriyor google earth
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beykoz'a Nasıl Gidebilirim?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nedense Florida diye okudum.
  • Mecidiyeköy'e gel oradan metrobüse bin(hem trafiğe takılmazsın) Yenibosna'da in Yenibosna durakta 73T otobüsüne bin 15 dakikada istediğin yerde olursun...

Bir alternatif daha söyleyeyim..

Eminönü'den metro'ya bin Z.Burnun'da in 89A otobüsüne bin 30 dakikada florya'da olursun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THESİMPSON -- 24 Ocak 2009; 20:28:32 >
  • Önce Eminönü ordan tramvayla Cevizlibağ ordan metrobüsle florya
  • tren gidiyor
    banliyo treni
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.