Şimdi Ara

flood yapma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • normal floodu biliyorum. ama merak ettiğim şu diyelim konsola say ...... bi cümle yazdım ve bunu atıyorum 5 kere flood yapıcam. yazdığım cümleyi 5 kere üst enter yapmak yerine tek bi komutla nasıl 5 kere yapabilirim ?

• bind
  • bind tuşa görev atamak için kullanılan bi komut bildiğim kadarıylada daha açıklayıcı bi cevap bekliyorum.
  • herhangi bir CFG içine bu say komutlarını yazıp, o cfgyi exec ederseniz aynı kapıya çıkar.
  • eğer hep kullandığın bir yazı olacaksa cfg gibi kaydedip exec yapabilirsin. ama amacın herhangi birşeyi söylemekse o zaman say komutunu kullanmalısın. zaten cok yorucu bişey olmasa gerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: l2aven

normal floodu biliyorum. ama merak ettiğim şu diyelim konsola say ...... bi cümle yazdım ve bunu atıyorum 5 kere flood yapıcam. yazdığım cümleyi 5 kere üst enter yapmak yerine tek bi komutla nasıl 5 kere yapabilirim ?

bind "Kullanacağın Tuş" "say Mesajın" 

Kullanacağın Tuş ve Mesajın Yazısı Yerini Uygun Şekilde Editleyip Kodu Config.cfg İçine Ekledikten Sonra Kullanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wade -- 16 Mart 2009; 20:55:43 >
  • ya bu feneri çok hızlı şekilde açma kapama olayı da iki tuşa aynı anda atayınca mı oluyor..

bilmiyorum demek istediğim anlaşıldı mı ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ---Espri Yapma Rehberi---
    16 yıl önce açıldı
    Chat ban kaldırma
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doruk..

ya bu feneri çok hızlı şekilde açma kapama olayı da iki tuşa aynı anda atayınca mı oluyor..

Sayfaları Yukarı Aşağı Gezdirmek İçin Kullandığımız Ortadaki Yuvarlak, Tekerlek Şeklindeki Tuş Varya

O Tuşu Fener Çalıştırma Tuşları Arasına Ekle.

Sonra Tuşu Sürekli Yukarı Aşağı Yapınca Hızlıca Aç Kapa Yapar

• Bide dondurme topuna silah görevi koyuyolar o da güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExtReme1®

quote:

Orjinalden alıntı: Doruk..

ya bu feneri çok hızlı şekilde açma kapama olayı da iki tuşa aynı anda atayınca mı oluyor..

Sayfaları Yukarı Aşağı Gezdirmek İçin Kullandığımız Ortadaki Yuvarlak, Tekerlek Şeklindeki Tuş Varya

O Tuşu Fener Çalıştırma Tuşları Arasına Ekle.

Sonra Tuşu Sürekli Yukarı Aşağı Yapınca Hızlıca Aç Kapa Yapar

cümlenin sonu kötüye gidiyordu

anladım sağol, zaten scroll'da zıplama ve eğilme var fener gereksiz olur..

• quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

herhangi bir CFG içine bu say komutlarını yazıp, o cfgyi exec ederseniz aynı kapıya çıkar.

quote:

Orjinalden alıntı: ExtReme1®

bind "Kullanacağın Tuş" "say Mesajın" 

Kullanacağın Tuş ve Mesajın Yazısı Yerini Uygun Şekilde Editleyip Kodu Config.cfg İçine Ekledikten Sonra Kullanabilirsin.

teşekkürler
  • Bende feneri merak ediyordum teşekkürler
  • yukarı aşağı olayının fenerle alakası yok mouse scrollu sadece duck için uygundur fener için bunu kullanın

bind "f" "impulse 100;wait;wait;wait;impulse 100;wait;wait;wait;impulse 100;wait;wait;wait;impulse 100;wait;wait;wait;impulse 100;wait;wait;wait"

1 kere f ye bastınızmı 5-6 kez uçar ard arda basarsanız koparsınız eskiden kullanırdım kendi üretimim
  • quote:

Orjinalden alıntı: FoxitcL

yukarı aşağı olayının fenerle alakası yok mouse scrollu sadece duck için uygundur fener için bunu kullanın

bind "f" "impulse 100;wait;wait;wait;impulse 100;wait;wait;wait;impulse 100;wait;wait;wait;impulse 100;wait;wait;wait;impulse 100;wait;wait;wait"

1 kere f ye bastınızmı 5-6 kez uçar ard arda basarsanız koparsınız eskiden kullanırdım kendi üretimim

Ban nedeni
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.