Şimdi Ara

FLO 1 Alana 1 Bedava

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
5.141
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öyle reziller ki Adidas Nike vs markalar alınabiliyordu hemen kaldırmışlar. Fiyatlarda Önce bindirim yapılmış. Belki birilerinin işine yarayan olur
    https://www.flo.com.tr/secili-urunlerde-1-alana-1-bedava.html

• Fiyatlara baktım şimdi dediğin gibi 2x fiyat koymuşlar bazı ürünlerde
  • Flo'dan Lumberjack marka ayakkabı aldım görünüş olarak tam aradığım ayakkabıydı. 150 TL'ye aldım indirimli fiyatıyla. Okula gittim 15.30 'a doğru 18.00 gibi evdeydim (bir kısmında ayakta dikildim, bir kısmı otobüs falan) toplamda 2.30 saat gibi komik bir süre giymeme rağmen ayakkabının sağ üst dikişlerinden birkaç tanesi atmış.

Şimdi iade etmekle uğraşacağım ve kabul etmeyecekler muhtemelen aynısını boyner skechers aldığımda yaşamıştım.
  • 1 alana 1 bedava resmen çöp normal ayakkabılara bakın ucuzlar var mavi bir nike bulduydum ama numara kalmamış
  • WP Maokai kullanıcısına yanıt
    bu lumberjackleri yeşil sattığında almıştım ilk gün benim de patladı sakın almayın çok adi bir marka
  • quote:

Orijinalden alıntı: WP Maokai

Flo'dan Lumberjack marka ayakkabı aldım görünüş olarak tam aradığım ayakkabıydı. 150 TL'ye aldım indirimli fiyatıyla. Okula gittim 15.30 'a doğru 18.00 gibi evdeydim (bir kısmında ayakta dikildim, bir kısmı otobüs falan) toplamda 2.30 saat gibi komik bir süre giymeme rağmen ayakkabının sağ üst dikişlerinden birkaç tanesi atmış.

Şimdi iade etmekle uğraşacağım ve kabul etmeyecekler muhtemelen aynısını boyner skechers aldığımda yaşamıştım.

hindistanda vs de ürettiyorlar ..lumberjack markasını almayın aldırtmayın
  • Lumberjack’in sadece ismi havalı :D kalite yerlerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz ayakkabılar mağazada 30-50 TL iken internet sitesinde 70-100 TL arası. Sözde 1 alana 1 bedava. Yersen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Numarasını beklediğim 2 tane bebek/cocuk spor ayakkabısı vardı, indirimde 34.99 idi, şimdi ikisine 79.99 olmuş. x2 bile geçmiş:))
  • WP Maokai kullanıcısına yanıt
    Kardeş ayakkabının fişi,faturası falan duruyorsa iade et aradan zaman bile geçse alıp gönderiyorlar incelendikten sonra iade alıyorlar.Benim de bunun benzeri oldu mağazaya götürdüm 1 ay sonra karar çıktı ayakkabının parası kadar alışveriş yapabilme hakkı tanıdılar.
  • merhaba.

buradan bir ayakkabı alacaağım. fiyatı 199 lira. ikinci ayakkabıyı alacak kişi arıyorum

• kodlar ile birleşmiyor ya birleşse anında alıcaktım bir kaç tane :)
  • bende dayanayamayıp şu iki modelin 45 numarasını aldım hastanede terlik giymekten iyidir ayrıca hastane terliği desen en kötüsü n11 25tlden başlıyor(kendimi teselli ediyorum şuan ) ya inşAllah kaliteli çıkar bir ara daha ucuza bunun benzer ayakkabısını boynerde yakalamıştım net %70 inidirim kampanyasında ama numaralar yoktu onun markası da lumberjack'di

https://www.flo.com.tr/kinetix-voten-siyah-koyu-gri-erkek-yuruyus-ayakkabisi.html
    https://www.flo.com.tr/kinetix-voten-lacivert-turuncu-erkek-yuruyus-ayakkabisi-528998.html

• https://www.flo.com.tr/kinetix-argus-lacivert-turuncu-erkek-kosu-ayakkabisi.html

Nedir yorumunuz Arkadaşlar..Tavsiye edermisiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lene kullanıcısına yanıt
    flo ilk kampanyasında 60 tlye satıldı bu ayakkabı
    bu fiyata
  • Lene kullanıcısına yanıt
    Kolayca patlar hava yastıkları, fısır fısır gezersiniz. Hava tabanlı alacaksanız bir nebze daha kapalı olanlardan alın. Ev/salon dışında giyilmez bu tür ayakkabılar bence.
  • Olmamış.
  • xxxcem kullanıcısına yanıt
    Bu ayakkabıyı bayadır takip ederim.Fiyat hiç düşmedi hep sabit kaldı..şimdi yeni modeller geldi ama ,onlar yüksek fiyattan girdi..Nedense bu modeller düşmüyor..

Şimdi ben çok yürüyorum..buna benzer ayakkabı arıyorum.Taş çakıl vs yerlerde banamısın demeyecek..malum gezdiğim yerler hep böyle ..

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkürler.Değerlendirmeye alacağım..Bakalım.Aslında buna benzer ,kaliteli ayakkabılar var ama Nike 'da 700 tl yazıyordu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.