Zidane: Guti durduramayacağınız tek oyuncudur. Bunun sebebi daha kuvvetli veya hızlı olması değil, sizden daha zeki olmasıdır. Xabi Alonso: Guti bir dahi. O, beraber oynadığım en eşsiz futbolcu. Gördüğüm en inanılmaz oyun vizyonuna sahip.
bi tek bu kalitede bulabildim k.bakma ama hastayım bu golüne
tesekkur ederim hocam, eline saglik, harika golmus.
onu izlerken zevk alıyorum, bu izlerken zevk almıyorum vs gibi yorumlar bana inandırıcı gelmiyor, teknik yetenek metenek anlamam, futbol da zevk gol dür ! gol varsa zevk olur !
Quaresma gibi adamın yıldızı kendisi gibi oyuncuların olduğu takımda parlar . Necip mesela pas veriyor quaresmaya sonra ver kaç için boşa kaçmayıp olduğu yerde bekliyor . Quaresma'yı çalım seçeneğine itiyor yani . Ters koşu yapsa , kanada inse veya araya kaçsa , onunla birlikte giden defans oyuncusu olacak veyahut quaresmayı savunan adam o pas atılan bölgeyi kapatmaya çalışacaktır ve nitekim quaresmanın çalım haricinde pas verme seçeneği de doğacaktır . Ama daha futbolun temel kurallarını ve oynanışını bilmeyen , toraman , ekrem , necip , veli gibi adamlarla quaresmayı aynı takıma koyarsan kusura bakmasın kimse ben quaresmaya kötü futbolcu dedirtmem .
quote:
Orijinalden alıntı: tristam
Stoke City gibi ekol takımları
ekol takım ?
hımmm. bunu düşüneceğim.
quote:
Orijinalden alıntı: wheaston
Quaresma gibi adamın yıldızı kendisi gibi oyuncuların olduğu takımda parlar . Necip mesela pas veriyor quaresmaya sonra ver kaç için boşa kaçmayıp olduğu yerde bekliyor . Quaresma'yı çalım seçeneğine itiyor yani . Ters koşu yapsa , kanada inse veya araya kaçsa , onunla birlikte giden defans oyuncusu olacak veyahut quaresmayı savunan adam o pas atılan bölgeyi kapatmaya çalışacaktır ve nitekim quaresmanın çalım haricinde pas verme seçeneği de doğacaktır . Ama daha futbolun temel kurallarını ve oynanışını bilmeyen , toraman , ekrem , necip , veli gibi adamlarla quaresmayı aynı takıma koyarsan kusura bakmasın kimse ben quaresmaya kötü futbolcu dedirtmem .
imza...
yok arkadaş quaresma gitsin ronaldo gelsin onu istiyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: Zala
quote:
ekol takım ?
hımmm. bunu düşüneceğim.
İngiliz ekolü, belki duymuşsunuzdur futbolu takip ediyorsanız.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Zala
quote:
ekol takım ?
hımmm. bunu düşüneceğim.
İngiliz ekolü, belki duymuşsunuzdur futbolu takip ediyorsanız.
hiç duymadım dostum. biraz daha takip edeyim .
ne kadar yetenekli olursa olsun, bunları sahaya yansıtamayınca hiç bir anlam ifade etmiyor kaç maçtır dikkat ediyorum doğru dürüst bir çalım bile atamıyor (bu sezon 1-2 maç dışında bütün sezon aynı)
beşiktaş q7 nin sakatlığından sonra q7 siz oynadığı 8 karşılaşmada 5 galibiyet ve 3 beraberlik alırken sakatlıktan döndükten sonra oynadığı 5 maçta 1 galibiyet 4 mağlubiyet aldı ha istatistiklerle hiç bir şekilde performansını ölçmüyorum, quaresma hakkındaki yorumlarım tamamen maçlarda kendi gözlemlediklerimden ibarettir.
q7 gelmeden önce de bi tarafım gelmesini isterken diğer tarafım gelmesin diyordu bunu düşündükçe de q7 nin gelmesini Beşiktaşımı değil, kendimi düşündüğüm için gelsin istediğimi anladım -iki çalım, bi trivela yapsın gözümüze hoş gelsin diye- ama etraflıca düşününce gelmesinin takıma daha çok zarar vereceğini düşünüyordum ama diyordum ki inşallah haksız çıkarım q7 çıkar beni ve benim gibi düşünen herkesi mahcup eder diyordum ama görüyorum ki maalesef haklı çıktım
bence quaresma şu anki haliyle Beşiktaşa yarardan fazla zarar vermektedir
yeteneklerine kimsenin bişey diyebileceğini sanmıyorum, ne zaman ne yapacağı da belli olmaz, çıkar bi maçta 2 gol 2 asist yapar tek başına alır götürür ama yapması gereken bu değil, topu aldığı zaman saçma sapan şut ve çalım tercihleri, bomboş adam varken bencilce davranmaları, sinirlenip rakibe dalmaları bunları bırakıp biraz daha takım oynu oynayabilirse eyvallah
bunu da yıllardır yapmadı şimdi de yapacağını sanmıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: shevchenko38
quote:
Orijinalden alıntı: iliqueur
Zidane: Guti durduramayacağınız tek oyuncudur. Bunun sebebi daha kuvvetli veya hızlı olması değil, sizden daha zeki olmasıdır. Xabi Alonso: Guti bir dahi. O, beraber oynadığım en eşsiz futbolcu. Gördüğüm en inanılmaz oyun vizyonuna sahip.
Kadro Q7nin altında o yüzden böyle diyerek kimseyi kandırmamak gerek. Bu adam Barcelonada interde chelseade oynadı. O takımların da mı kadroları yetersizdi yoksa?
q7 kadar izlemesi keyif veren oyuncu yok ama saçmalamadığı zaman.
quote:
Orijinalden alıntı: uA_emir07
quote:
Orijinalden alıntı: shevchenko38
ne alex ne hagi türkiyeye gelmiş en büyük yabancı futbolcudur bana göre,bu adamı izlerken aldığım zevki ne alexde aldım ne hagide
alex i geçtimde Hagi yi futbol hayatı sürerken izleme imkanın oldumu ?
son zamanlarını evet,küçüktük malum ama bakın bana göre dedim size görede hagidir ki son derece normaldir bu görüşünüz saygı duyarım.
quote:
Orijinalden alıntı: chiller
onu izlerken zevk alıyorum, bu izlerken zevk almıyorum vs gibi yorumlar bana inandırıcı gelmiyor, teknik yetenek metenek anlamam, futbol da zevk gol dür ! gol varsa zevk olur !
zafer biryolu izlerken zevk alıyormuydunuz ?
q7 nin oynamama sebebi bence takımdan kaynaklanıyor takım onun çok alt kalitesinde ayrıca 6 aydır maaşını da alamıyor.bu seneki gs yada geçen seneki fb de olsaydı çok daha yüksek performans verirdi.hocadan da kaynaklanıyor aslında şöyle fatih terim,mourinho gibi karizmatik her futbolcunun saygı duyacağı bir adam olması lazım.