Şimdi Ara

Flashback : Ricardo Quaresma | Muhteşem Gol ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shevchenko38

quote:

Orijinalden alıntı: iliqueur

Zidane: Guti durduramayacağınız tek oyuncudur. Bunun sebebi daha kuvvetli veya hızlı olması değil, sizden daha zeki olmasıdır.
    Xabi Alonso: Guti bir dahi. O, beraber oynadığım en eşsiz futbolcu. Gördüğüm en inanılmaz oyun vizyonuna sahip.

bi tek bu kalitede bulabildim k.bakma ama hastayım bu golüne

tesekkur ederim hocam, eline saglik, harika golmus.

• onu izlerken zevk alıyorum, bu izlerken zevk almıyorum vs gibi yorumlar bana inandırıcı gelmiyor, teknik yetenek metenek anlamam, futbol da zevk gol dür ! gol varsa zevk olur !
  • Quaresma gibi adamın yıldızı kendisi gibi oyuncuların olduğu takımda parlar . Necip mesela pas veriyor quaresmaya sonra ver kaç için boşa kaçmayıp olduğu yerde bekliyor . Quaresma'yı çalım seçeneğine itiyor yani . Ters koşu yapsa , kanada inse veya araya kaçsa , onunla birlikte giden defans oyuncusu olacak veyahut quaresmayı savunan adam o pas atılan bölgeyi kapatmaya çalışacaktır ve nitekim quaresmanın çalım haricinde pas verme seçeneği de doğacaktır . Ama daha futbolun temel kurallarını ve oynanışını bilmeyen , toraman , ekrem , necip , veli gibi adamlarla quaresmayı aynı takıma koyarsan kusura bakmasın kimse ben quaresmaya kötü futbolcu dedirtmem .
  • quote:

Orijinalden alıntı: tristam

Stoke City gibi ekol takımları

ekol takım ?

hımmm. bunu düşüneceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wheaston

Quaresma gibi adamın yıldızı kendisi gibi oyuncuların olduğu takımda parlar . Necip mesela pas veriyor quaresmaya sonra ver kaç için boşa kaçmayıp olduğu yerde bekliyor . Quaresma'yı çalım seçeneğine itiyor yani . Ters koşu yapsa , kanada inse veya araya kaçsa , onunla birlikte giden defans oyuncusu olacak veyahut quaresmayı savunan adam o pas atılan bölgeyi kapatmaya çalışacaktır ve nitekim quaresmanın çalım haricinde pas verme seçeneği de doğacaktır . Ama daha futbolun temel kurallarını ve oynanışını bilmeyen , toraman , ekrem , necip , veli gibi adamlarla quaresmayı aynı takıma koyarsan kusura bakmasın kimse ben quaresmaya kötü futbolcu dedirtmem .

imza...
  • yok arkadaş quaresma gitsin ronaldo gelsin onu istiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala

quote:

ekol takım ?

hımmm. bunu düşüneceğim.

İngiliz ekolü, belki duymuşsunuzdur futbolu takip ediyorsanız.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zala

quote:

ekol takım ?

hımmm. bunu düşüneceğim.

İngiliz ekolü, belki duymuşsunuzdur futbolu takip ediyorsanız.

hiç duymadım dostum. biraz daha takip edeyim .
  • ne kadar yetenekli olursa olsun, bunları sahaya yansıtamayınca hiç bir anlam ifade etmiyor
    kaç maçtır dikkat ediyorum doğru dürüst bir çalım bile atamıyor (bu sezon 1-2 maç dışında bütün sezon aynı)

beşiktaş q7 nin sakatlığından sonra q7 siz oynadığı 8 karşılaşmada 5 galibiyet ve 3 beraberlik alırken
    sakatlıktan döndükten sonra oynadığı 5 maçta 1 galibiyet 4 mağlubiyet aldı
    ha istatistiklerle hiç bir şekilde performansını ölçmüyorum, quaresma hakkındaki yorumlarım tamamen maçlarda kendi gözlemlediklerimden ibarettir.

q7 gelmeden önce de bi tarafım gelmesini isterken diğer tarafım gelmesin diyordu
    bunu düşündükçe de q7 nin gelmesini Beşiktaşımı değil, kendimi düşündüğüm için gelsin istediğimi anladım -iki çalım, bi trivela yapsın gözümüze hoş gelsin diye-
    ama etraflıca düşününce gelmesinin takıma daha çok zarar vereceğini düşünüyordum
    ama diyordum ki inşallah haksız çıkarım q7 çıkar beni ve benim gibi düşünen herkesi mahcup eder diyordum ama görüyorum ki maalesef haklı çıktım

bence quaresma şu anki haliyle Beşiktaşa yarardan fazla zarar vermektedir

yeteneklerine kimsenin bişey diyebileceğini sanmıyorum, ne zaman ne yapacağı da belli olmaz, çıkar bi maçta 2 gol 2 asist yapar tek başına alır götürür
    ama yapması gereken bu değil, topu aldığı zaman saçma sapan şut ve çalım tercihleri, bomboş adam varken bencilce davranmaları, sinirlenip rakibe dalmaları
    bunları bırakıp biraz daha takım oynu oynayabilirse eyvallah

bunu da yıllardır yapmadı şimdi de yapacağını sanmıyorum

• quote:

quote:

Zidane: Guti durduramayacağınız tek oyuncudur. Bunun sebebi daha kuvvetli veya hızlı olması değil, sizden daha zeki olmasıdır.
    Xabi Alonso: Guti bir dahi. O, beraber oynadığım en eşsiz futbolcu. Gördüğüm en inanılmaz oyun vizyonuna sahip.

[DHVideo=]http://www.youtube.com/watch?v=GNpniO665-E

Bende bu assistine hastayım keşke gitmeseydi

• quote:

Orijinalden alıntı: Metin1903

quote:

quote:

http://www.youtube.com/watch?v=GNpniO665-E

Bende bu assistine hastayım keşke gitmeseydi

Videoyu koymayı unutmuşum :)

• quote:

ne alex ne hagi türkiyeye gelmiş en büyük yabancı futbolcudur bana göre,bu adamı izlerken aldığım zevki ne alexde aldım ne hagide

alex i geçtimde Hagi yi futbol hayatı sürerken izleme imkanın oldumu ?
  • Flood yapıyorum ama edit butonu yok birde neden video ekleyemiyorum link yerine saçmasapan bişey çıkıyor:

Bende gutinin bu asistine hayranım

Üstteki iki mesaj silinebilir.
  • valla bu adamı pek sevmem ama ronaldo bu golü zor atar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin1903

Flood yapıyorum ama edit butonu yok birde neden video ekleyemiyorum link yerine saçmasapan bişey çıkıyor:

Bende gutinin bu asistine hayranım

Üstteki iki mesaj silinebilir.

• Kadro Q7nin altında o yüzden böyle diyerek kimseyi kandırmamak gerek. Bu adam Barcelonada interde chelseade oynadı. O takımların da mı kadroları yetersizdi yoksa?
  • q7 kadar izlemesi keyif veren oyuncu yok ama saçmalamadığı zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

quote:

ne alex ne hagi türkiyeye gelmiş en büyük yabancı futbolcudur bana göre,bu adamı izlerken aldığım zevki ne alexde aldım ne hagide

alex i geçtimde Hagi yi futbol hayatı sürerken izleme imkanın oldumu ?

son zamanlarını evet,küçüktük malum ama bakın bana göre dedim size görede hagidir ki son derece normaldir bu görüşünüz saygı duyarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chiller

onu izlerken zevk alıyorum, bu izlerken zevk almıyorum vs gibi yorumlar bana inandırıcı gelmiyor, teknik yetenek metenek anlamam, futbol da zevk gol dür ! gol varsa zevk olur !

zafer biryolu izlerken zevk alıyormuydunuz ?
  • q7 nin oynamama sebebi bence takımdan kaynaklanıyor takım onun çok alt kalitesinde ayrıca 6 aydır maaşını da alamıyor.bu seneki gs yada geçen seneki fb de olsaydı çok daha yüksek performans verirdi.hocadan da kaynaklanıyor aslında şöyle fatih terim,mourinho gibi karizmatik her futbolcunun saygı duyacağı bir adam olması lazım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.