beşiktaşın kadrosu q7nin kalitesinin altında kaldığı için adam kafasına göre takılıyor sağlam bir kadro ile q7 coşar bu ligde ama veliyle ekremle olacak iş değil beşiktaştan fernandes ile q7 yi cıkart ligde zor tutunur kadrosu ile
quote:
Orijinalden alıntı: iARDAs ama iste profesyonellik. BU kadar yetenekli bir adam ama tembel, ve takim oyunundan uzak olunca beklenen patlamayi yapamadi. Portekiz kluplerinde oynadigi futbol ile BJKdeki futbolu arasinda bile daglar var.
q7 kariyerinde ki en iyi dönemi 07/08 sezonunda Porto'da geçirdi.. toplam 51 maçta görev alıp 12 gol 17 asistle oynadı...bu onun en iyi istatistiği (Beşiktaş'a gelmeden önce)
geçen 10/11 sezonunda Beşiktaş forması ile 45 maça çıktı ve 11 gol 18 asistle sezonu tamamladı..(Onun kariyerinde ki en iyi istatistik)
Quaresmadan daha fazlasını bekleyenler varsa bence hataya düşer zaten,bu sezon sıkışık fikstürde 1,5ay kaçırdı ki en verimli olduğu dönemde geçirdi bu sakatlığı..şu anda 5 gol 9 asistle oynuyor
quote:
Orijinalden alıntı: *ORION*
Flashback? Diziden aldın değil mi bunu, doğruyu söyle. Türkiyede gösterilecek bu dizi, nedense o aklıma geldi Quaresma iyi hoş yetenekli oyuncu ama takım oyunu ve futbol zekası "0" oyuncu. Beşiktaş'a önümüzdeki zaman diliminde yararlı olacağını pek sanmıyorum.
Flashback geriye dönüş demektir. Anlık olarak yeniden hatırlamada denilebilir. Genelde dizilerde olur ani dönüşler falan.. Dizi isminden esinlenmedim yani. Ama bahsettiğin diziyi biliyorum..
O değilde Quaresma'ya futbol zekası 0 deme yaa , ayıptır.. bunu diyorsan sana koca bir..
quote:
Orijinalden alıntı: Senceru
quote:
Orijinalden alıntı: shevchenko38
ne alex ne hagi türkiyeye gelmiş en büyük yabancı futbolcudur bana göre,bu adamı izlerken aldığım zevki ne alexde aldım ne hagide
Bu objektif yorumunu kutluyorum. İmzamı atıyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: Duman7
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: shevchenko38
ne alex ne hagi türkiyeye gelmiş en büyük yabancı futbolcudur bana göre,bu adamı izlerken aldığım zevki ne alexde aldım ne hagide
Bu objektif yorumunu kutluyorum. İmzamı atıyorum..
ya bu adam 1 maç oynayıp 10 maç yatan adam bi trivela mıdır ne yapıyor herkes oooo hiçbir numarası yok bu adamın bence tabi
saygılar
Yorumuna saygılıyım..
Ama 90.dakikada almeida o golü atsaydı Quaresma maçın yıldızıydı..
Q7'nin vuruş stilini çok seviyorum. Golüde güzel.
Hagi , Alex ve Quaresma kıyaslamasına şu boyuttan bakın ;
Quaresma şüphesiz ki ikisindende yetenekli ve teknik.
Ama Hagi ve Alex'in yaptığı işler muhteşem.
Ama yinede Hagi ve Alex birleşse bile Quaresma'dan daha yetenekli değiller ve Quaresma'nın futbolu gibi zevk vermezler.
Bu golü bence Quaresma'dan başkası atamaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Duman7 ya bu adam 1 maç oynayıp 10 maç yatan adam bi trivela mıdır ne yapıyor herkes oooo hiçbir numarası yok bu adamın bence tabi saygılar
yukarıda geçen sezon performansını koydum ; 45 maçta 11 gol 18 asist ;)
kıskanmanın da bi usulü,adabı vardır..
Türkiye ye gelmiş en yetenekli futbolcudur kendileri ayrıca bu golü kendisinden başka kimse atamamaktadır.
Q7 bencildir evet, ara sira gereksiz kart gorur evet ama takima kalmalidir. almak isteyen varsada elini cebine atip oyle gelmelidir, basinin gazina gelip öldüm fiyatina verilmemelidir. gecen sene schuster varken aslan gibi top oynadi, gelecek sene yonetim ve teknik heyet kesinlesip isler duzene girince yine aslan gibi topunu oynar. gecen sene attigi gollerin, yaptigi asistlerin her biri birbirinden jeneriklikti ki bu senede avrupada iyi maclar cikardi. ayrica quaresmanin performansi arkasindaki bek oyuncusuylada dogru orantilidir, ekremle toromanla olmaz bu is. hilbertle de olmaz ama digerlerinin yaninda sergio ramos gibi gelmeye basladi gozumuze...
quote:
Ama yinede Hagi ve Alex birleşse bile Quaresma'dan daha yetenekli değiller ve Quaresma'nın futbolu gibi zevk vermezler.
aynen benim bahsettiğimde bu futbol göze hoş gelmeli,bu adam bunu yapıyor işte futboldan anlamayan birine bile futbolu sevdirir,tuttugunuz takımın her sene aynı taktikle şampiyon oldugunu düşünün ama taktik full defansif kontra atak dan gollerle 3 puanı alıyor maçlar çok zevksiz geçiyor emin olun herkes bu takımdan şikayetçi olur,yoksa hagi ile alexin yaptıgı işler ortada tam bir profesyonel adamlar laf yok.
quote:
tam olarak katılıyorum.Bazılarına yetenek(özellikle dribbling) daha çok zevk verir bazılarına zeka. Gutiyi izlemek bana daha çok zevk veriyordu quaresmadan.
Zidane: Guti durduramayacağınız tek oyuncudur. Bunun sebebi daha kuvvetli veya hızlı olması değil, sizden daha zeki olmasıdır. Xabi Alonso: Guti bir dahi. O, beraber oynadığım en eşsiz futbolcu. Gördüğüm en inanılmaz oyun vizyonuna sahip.
quote:
Kime neye göre yeteneği kıyaslıyorsunuz anlamıyorum.
Sadece Q7 daha teknik diyebilirsiniz ama asla Hagi ile yeteneğini kıyaslayabileceğim bir futbolcu değil.
Yetenek sadece top cambazlığından ibaret değildir, oyun zekası da lazım, hatta oyun zekası bana göre ön planda.
Hagi'nin oyun zekası ise Q7'ninkine göre çok ağır basıyor.
Bir çok futbolcu atacağı ilk adımı düşünürken, Hagi o an atacağı 3. adımı düşünen bir futbolcuydu.
Bana göre Hagi Q7'den çok daha yetenekli ancak Q7 kesinlikle daha teknik.
quote:
Orijinalden alıntı: iliqueur
Zidane: Guti durduramayacağınız tek oyuncudur. Bunun sebebi daha kuvvetli veya hızlı olması değil, sizden daha zeki olmasıdır. Xabi Alonso: Guti bir dahi. O, beraber oynadığım en eşsiz futbolcu. Gördüğüm en inanılmaz oyun vizyonuna sahip.
bi tek bu kalitede bulabildim k.bakma ama hastayım bu golüne