Şimdi Ara

Flash player etkinleştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Flash player güncel ama etkinleştiremiyorum Ayarlardan flashı etkinleştirdim ama hala olmadı chrome//plugins/'ede girilmiyor ne yapıcam

• Son sürüme güncelleyemediniz sanırım. Chrome'da sıkıntı varsa Explorer üzerinden şu adımları yapım

Seçenekler --> İnternet Seçenekleri --> Gelişmiş --> Gelişmiş Korumalı Modu Etkinleştir* seçeneğinin yanındaki tiki kaldırın. Sonra tarayıcınızı kapatın 10 - 15 sn. kadar bekleyin.

Ardından tekrar tarayıcıyı açın.

Seçenekler --> Eklentileri Yönet diyip Flash Player eklentisini etkileştirebilirsiniz.
  • Flash player eklentisi yok internet explorer'da
  • Qeerde Q kullanıcısına yanıt
    Chrome'den nasıl yaparım internet exploreri sevmiyorum bazı sitelerde sıkıntı yaratıyor
  • Web adresinin solunda gördüğünüz Kilit Kilit veya Bilgi Bilgilendirme simgesini tıklayın.
    "Flash" öğesinin yanındaki Okları Oklar tıklayın.
    Bu sitede her zaman izin ver'i seçin.
    Sayfayı yeniden yükleyin.

kardeşim böyle yaptım ama her sitede bunu yapmam gerekiyor neyse artık uğraşıcam biraz
    oldu ama benim ordan seçmem lazım siteye göre
  • https://get.adobe.com/tr/flashplayer/

flash playeri indir kur ( ortadaki isteğe bağlı teklife dikkat et ben onlar kurulmasın diye tikleri kaldırdım )

sonra chromeden ayarlar - en alttan gelişmiş - gizlilik ve güvenlikte içerik ayarları - flash tıkla etkinleştir (önce sor)
    her flash isteyen sitede sana sorucak zaten flash çalışsınmı diye her seferinde kabul dersin bukadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuriBoyaka -- 2 Aralık 2017; 19:4:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Flash player pro virüsü
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.