Şimdi Ara

Flash player pro virüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün bilgisayar format attım. Bugün sabah açtım bilgisayarı girdim facebook'a. Flash player pro felan bişeyler çıktı güncelle diyor uyku sersemi kur dedim.Lan zaten var flash player chrome'un içinde. Virüs olduğunu sonradan fark ettim ama çok geçti haliyle. Durmadan bişeyler çıkıyor facebook ve google'a girmiyor bide ilk başta girdimde şifreleri bunlara. Araştırdım forumda felan hiçbir yol program işe yaramadı. Oruçlu oruçlu bi ton beddua ettim ya hadi hayırlısı. Durmadan çıkanların bide virüsün girdiği sayfanın resminide koyuyorum.
     Flash player pro virüsü Flash player pro virüsü

• http://uzmanim.net/soru/warning-your-flash-player-may-be-out-of-date/3017

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya kurtulamıyorum malware adw bi bok bulmuyor delireceğim. Bir insanın işi niye pek ters gider ya.Şu an kendi evimde olsam lanet olsun deyip yeni modem alıcam. Misafirim bulunduğum eve verdiğim hasarın haddi hesabı yok.Buradaki yöntemler işe yaramadı başka ne yapabilirim.
  • Birde bende reklam felanda çıkmıyor her yerde şu ilk resimden çıkıyor. Google ve facebook dışında sitelere giriyor.Ve flash içerikli şeylerde ilk resim çıkıyor ve herhangi bir site açıncada ikincisinden 3 tane geliyor yani reklam filan yok direk şerefsilik üzerine kurulu. Telefonada bulaştı belkide telefondan modeme bulaştı bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.