< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 17 Ocak 2025; 23:59:11 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
FLAŞ! En düşük asgari ücret 43.000 TL oldu. Artı aylık 3.800 lira ikramiye

-
-
buda ayrı saçmalıkta neyse .
hadi asgari ücret 20.000 tl se ver 30.000 ortaokul lise mezunu adama mühendis maaşı bağlamak nedir.
sonra herkes niye devlete kapak istiyor acaba neden?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Ocak 2025; 0:11:19 > -
Demiyon mühendis niye yoksulluk sınırında maaş alıyor, onun yerine yaşaması için yeten ücreti alana laf ediyon.
43.000 lira ile 3 çocuk okutsana görelim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her sene fiyat alıgısı iyice folofoş oluyor.
-
Adam King
günaydın
başkanın fırçaladığı bir üye vardı, kendisine bardak atan.
acaba parayı duyunca (hoş ihtiyacı bile yoktur) nasıl mutlu olmuştur.
oylamanın videosunu izleyebilsek keşke
-
he aynen cennet paradise ab abd de işçi maaşları kiraların 3 katı
yoksuluk oranı uyduruk bir kalem bizde memurlar kendini gariban fukara zorda göstermek için şişiriyor.
o maaşı karı koca alıp lay lay lomunda olmayan 1 kişi dahi bilmiyorum ist da yaşamama rağmen ne yoksulu kafamı buluyorsunuz?
bu devletin malı deniz yemeyen keriz kafasıdır .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Ocak 2025; 12:42:29 > -
Olması gereken maaş bu, bir insan 20bin küsürle nasıl geçinir.
-
Ne anlatıyorsun Suri kardeşim?
Tanju Özcan işveren midir? Kimin parasını kime peşkeş çekiyor pardon?
İşe kendi yandaşlarını alıyor zaten kendi yandaşlarına devletin İller Bankası'ndan aldığı paraları yandaş işçilerine dağıtıyor.
Birisi de adama King demiş ispatlı maaşlı CHP teşkilat trolü işte bana da bu kıyağı yapsa ben de King derdim o da haklı tabi.
-
aynen devlet yiyici kardeşim karı koca 70.000 tl civarı alanlar şu an uludağda sucuk fukaralık açlık oyunları sırasında kardeşim vah vah vah.
-
Ne anlatıyorsun Suriyeli kardeşim?
king değil. hak yemiyor!
batıdaki adam bu kadar vergi verip bu kadar üretip katma değer sağlarken doğudaki ile aynı maaşları almak zorunda kalıyor!
daha önce konusunu açmıştım. eğer her bölge kendi ürettiği vergi verdiği kadarı ile yatırım alabilseydi, muhtemelen yıllık kazancı marmara'nın 70 bin dolarları bulacaktı. aslında Türk insanı aptal değil. Ama cahil ve geri kalmışlarla ekmeğini paylaşmak zorunda.
-
Uludağda sucuk yemeyi zenginlik olarak nasıl görebilirsin
ne hak yemesi yahu kendi patronmu cebinden çıkan bir şey yokki anca reklamlar.
belediyede torpil yapıyorum diyen, adam kendi ağzıyla kabul etmiş adam bu.
akp chp ayırmıyorum hepsi aynı halt ama belediyelerdeki babalarının çifliği gibi eleman alımı maaş verme olayı zıvanadan çıktı Türkiyede küçük bir siyasi azınlığı mutlu etme müessesine döndüler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Ocak 2025; 13:29:53 > -
beğenmiyorsan kapı yakın ab de yatlar,katlar,koluna manken model sevgililer,altına teslalar 2-3 yılda cepte seni bekliyor, niye yaşıyon bu cehennemde kaç hemen silah zoruylamı tutuyorlar sizi burada bilader ha?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Ocak 2025; 13:36:55 > -
algınızda bi problem var ben öyle bişey demedim, sen koskoca devlet memurunun 1 senede sadece 1 hafta yaptığı tatili bile zenginlik olarak gösteriyorsun
Belediyeler şirket gibidir kendi gelirlerini üretirler, istedikleri maaşı verirler. Milletin parasını peşkeş çekenleri arıyorsan hükümete bakacaksın. Hayatında geçmediğin köprü için yandaşa ödeme yaparken aklına sorgulamak geliyor mu yoksa yiyenler bizdense sorun yok mu diyorsun?
En Beğenilen Yanıtlar

Demiyon mühendis niye yoksulluk sınırında maaş alıyor, onun yerine yaşaması için yeten ücreti alana laf ediyon. 43.000 lira ile 3 çocuk okutsana görelim. |
Benzer içerikler
- 14 temmuz filmi
- şark kurnazlığı ne demek
- japonya'da kürtler protesto
- hangi kanal hangi parti yandaşı
- ebu ubeyde öldü mü
- türkiye"nin en değerli şirketleri
- togg fabrikası nerede
- geforce now fiyat
- bill gates para harcama
- iphone fiyatları zam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X