Şimdi Ara

Fizyoterapistlik tehlikede !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
2
Favori
4.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu mesajı size tüm Fizyoterapistler adına
    yazıyorum. Sağlık Bakanlığı'nın meslegimize
    yönelik komplo teorileri var ve bu teorileride
    yasalaştirmasi an meselesi. Bu yasayla bizim
    onca puan alarak girdigimiz bu bölüme iki yıllık
    on lisans mezunu arkadaşlar ve hemşirelerde
    lisans tamamlama denilen uzaktan eğitim ve 6
    aylık kurslarla fizyoterapist olabilecekler. E bu
    bizi ne ilgilendirir demeyin sonuçta sagliginiz
    bize emanet ve sağlığınızı isinin ehli olmayan
    insanların eline bırakmak istemezsiniz diye
    düşünüyorum. Bu nedenle twitterda #fizyoterapist etiketini kullanarak bize destek
    verirseniz cok seviniriz. Facebook tan durum
    guncellemesi yaparakta bize destek olabilirsiniz.Tek amacimiz herkesin kendi işini profesyonelce
    yapması ve meslegimize yönelik tacize son
    verilmesi. Unutmayın doktorlar hayat kurtarir
    fizyoterapistler bu hayata anlam katar.

Evet arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lfecyd -- 22 Temmuz 2013; 20:22:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• #fizyoterapist +up
  • Hemşirelik yazdıydım
  • arkadasm böyle birşey yok itibar etmeyn ortalıkta gordugunuz her yazıya . . . fizyoterapistler dernegi bu haberin yalan oldugunu açıkladı zaten
  • araştrdm öyle bi durum warmş #fizyoterapisthaklarıkorunsunistiyoruz hasthag ile twiter ve facebooktan eylem başlatılmş bende katldm
  • nutella.0 N kullanıcısına yanıt
    maalesef bole bısey var ve hatta dun ve bugunku twitterdaki tepkileri tdf de desteklemıstır.maalesef hemsırelık ve 2 yıllık bazı bolumlerın lısans tamamlama ıle fızyoterapıst yolu acılmaya calısılıyor,bizim ise tek istedigim bi fi<yoterapist yasası cıkması ve zaten olması gereken haklarımızın bize verilmesi fazla bısey ıstenmıyor.buda tdf nın 1 saat once yayınladıgı acıklama faceten yapıldı duyuru

Bugün gün boyu süren ve özellikle saat 21.00'de yoğunlaşan tweetler ile Türkiye Gündem listesinde birinci sıraya kadar yükselmiş ve bir süre boyunca gündemde kalabilmeyi başarmıştır.
    Dünden bu yana ‪#‎fizyoterapist‬ etiketi için
    7573 tweet, 12418 retweet yapılmıştır.

Katılım gösteren tüm meslektaşlarımıza, öğrencilerimize ve destekleyenlere teşekkür ederiz
    1. #fizyoterapist etiketiyle twitter kullanan meslektaşlarımızın sosyal medya üzerinden gündemi etkileyecek kadar etkin olmaları,

2. Sağlık Bakanlığı faksları ve Sağlıkta Buluşma Noktasından tepkilerin sürekli şekilde iletilmesinde fayda vardır.

3. Bu tepkiler randevu talep ettiğimiz kurum ve kuruluşlardaki kişilere sorunun önemi konusunda fikir vermektedir.

Bu tepkiler dışında, görüşme randevularımıza ilişkin gelişmeleri sizlere paylaşmaya devam edeceğiz

Not: Pek çok meslektaşımız eylem konusunda sorular sormaktadır. Eylem yapmak konusunda Derneğimizin herhangi bir çekincesi yoktur. Kaldı ki pek çok kereler eylemler düzenlenmiştir. Bu konuda sağlıklı bir planlama daha etkili sonuç verecektir bu süreçle ilgili sizlerin görüşlerini alarak hareket etmeyi planlamaktayız.

Saygılarımızla

TFD Yönetim Kurulu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doktor maaşlarının gizliliği
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam bu ne saçmalık ya . eczacılıgı bitirdi muhendisligi bitirdi . şimdi sıra buna mı geldi
  • sabahtan beri açıklandı açıklanacak diye ekran karşısında boyun fıtığı oldum, fizyoterapistler trollüyo bence forumu
  • Daha başlayamadım bile okula girer girmez böyle mi olcaktı
    #fizyoterapist
  • quote:

Orijinalden alıntı: pookipsi

sabahtan beri açıklandı açıklanacak diye ekran karşısında boyun fıtığı oldum, fizyoterapistler trollüyo bence forumu

Bişey demiyorum!

• quote:

Orijinalden alıntı: nutella.0

hocam bu ne saçmalık ya . eczacılıgı bitirdi muhendisligi bitirdi . şimdi sıra buna mı geldi

gercekten daha ne kadar sacmalıyacaklar bimiyorum umarım yaptıgımız tepkiler ise yararda yasanın cımasının onune gecılır.düzeltme yapacaklarına daha kalıteyı dusuruyorlar.tama fizyoterapistler zarar gorucek aam halkta zarar gorucek bu durumda .tabı kendılerı bı sorun oldugunda en iyi fizyoterapste giderken halk yetersiz saglık calısanına emanet edılecek.bu is uygulama ısı 6 ayda hem egıtım alıp hem ne kadar pratık yapılabılır ki.eger olurda yanlıs tedavı alan bırılerı olursa bunların hakkını nasıl odeyecekler bizi maspr mu sanıyolar hala anlamıs degılm zaten
  • Caanım mesleği ezip geçecekler :( Umarım yasa haline gelmez...
  • imam olmak lazm imam . . bu ülkede ölmeyecek 2 meslek war imamlık ve milletvekilligi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir506

quote:

Orijinalden alıntı: nutella.0

hocam bu ne saçmalık ya . eczacılıgı bitirdi muhendisligi bitirdi . şimdi sıra buna mı geldi

gercekten daha ne kadar sacmalıyacaklar bimiyorum umarım yaptıgımız tepkiler ise yararda yasanın cımasının onune gecılır.düzeltme yapacaklarına daha kalıteyı dusuruyorlar.tama fizyoterapistler zarar gorucek aam halkta zarar gorucek bu durumda .tabı kendılerı bı sorun oldugunda en iyi fizyoterapste giderken halk yetersiz saglık calısanına emanet edılecek.bu is uygulama ısı 6 ayda hem egıtım alıp hem ne kadar pratık yapılabılır ki.eger olurda yanlıs tedavı alan bırılerı olursa bunların hakkını nasıl odeyecekler bizi maspr mu sanıyolar hala anlamıs degılm zaten

hocam bunu durdurmak için neler yapabiliriz . okuyan öğrencileri organize etsek sesimizi baya duyururuz

• Rezillik rezillik rezillik !!!!! Ben yazmadım ama haksızlığın dibi bu adam 4yıl okuyacak bi taraflarını yırtacak diğeri 6ay eğitim görecek aynı seviyeye gelecek oldu!!! Edin edin her şeyin içine edin!!!

• nutella.0 N kullanıcısına yanıt
    suan sosyal sitelerden sesimizi duyurmak ,ilgili kurumlara mail atmaktan baska care yok galıba gercı ne kadar ılgılenıldıgıde suphelı ama.bırazda tdf yı beklemek zorundayız umarım gereklı ılgı gosterılır eylem falan planlanır
  • Ne bu ya yakında bir yıllık eğitimle doktor da yetiştirir bunlar ya haram zıkkım olsun valla..

• Destek ...
  • terchleri yazıp werıoruz ertesi gun olan seye bak lan en sonunda """ çekerim emaneti s...erim adaleti " dicem ha
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.