N

Teğmen
19 Nisan 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 20 (Bu ay: 0)
Gönderileri
arkadaslar merhaba bugun freedos msi marka bir notebook aldm . flash bellekten win7 kurdm . . 128 gb SSD 750 gb Hdd mevcut

ben kurulumu SSd ye yaptm . . kurulumu yaparken hdd yide ssd yide goruyordu . . işlemler bitti bilgisayarımı açtm sadece 128 gb lik SSD gorunuyordu . . aygıt yoneticisini açtm orda hdd hala gorunuyor ama bi turlu ulaşamıyorum ne yapmam gerek

edit : ayırma işlemi yapmadım hdd de acaba ondan olmş olablrmi
merhaba arkadaslar

MSI GE60 602XTR model laptop siparişi verdim pc depo dan

freedos mus ben hiç freedoslu pc kullanmadm . . daha öncede hiç işletim sistemi kurmadm . . az once windows 7 indirdim netten iso formatında

şimdi yapmam gerekenleri biri bana anlatabilir mi . . örnegin driverları yada windowsu nasıl yukleyecem . . yada hiç ugraşmasam bi bilgisayarcıya gotursem kaça mal olur bana bu iş
arkadaslar beu kazananlar burda toplaşalım bilgi alış verişinde bulunuruz ben ftr kazandm
http://fizyoteraapist.wordpress.com/

haber linki yukarıdadır

Sevgili meslektaşlarım ,
günlerdir hepinizi gereksiz yere kaygılandıran ve boşuna efor sarf ettiren uzaktan eğitimle lisans tamamlama ,kısa süreli kurslarla fizyoterapist yetiştirme vb gibi 6225 sayılı kanunu iyi okuyamayan ve yorumlayamayan bir takım kişilerin ortaya attığı iddalar üzerine Sağlık Bakanlığının ilgili tüm birimlerinden konu hakkında detaylı bilgi istenmiş ve bakanlık nezdinde böyle bir çalışma veya çalışma fikrinin dahi olmadığı ,olamayacağı ,çünkü 6225 sayılı yasada fizyoterapist olmanın ön koşulu açık ve seçik yazılmış bulunmaktadır, diyerek yasl engel net olarak ortaya konmuştur.Hal böyle iken siz çok değerli meslektaşlarımın aslı astarı olmayan dedikodularla moral motivasyonları düşürenleri gereksiz efor sarfettirenleri tüm kamu oyu önünde esefle kınıyorum.Tüm bu yapılanların maksatlı olduğunu düşünüyor ,bundan sonra bu tip dedikodulara itibar edilmemesini ve bunlarla hareket edilmemesi için ilgili makamların önlemini alarak meslektaşlarımızı daha hızlı ve daha sağlıklı bilgilerle yönlendirmesini beklemekteyim.

selam ve saygılarımla

AHMET COTUK
Başbakanlık Müşaviri
Fizyoterapist
arkadaslar yuksek ucretli kyk yurtları hangi illerde var diger yurtlara göre artıları nelerdir ücreti ne kadardır kısacası bu konuda ayrıntılı bilgi verebilecek olan varmı acaba

birde manisa kutahya edirne muglada varmı buralarda okuyan arkadaslar belirtirlerse sevinrm :)
arkadaslar merhaba başlıktada belirttigim üzre diş hekimligi kontenjanlarının artış miktarını merak ediyorum . bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilirmi lütfen . . ayrıca bir sorum daha var . .

ösym nin ön klavuzunda adü diş hekimligi gorunmuyor ancak üniversite sitesinde bölüm dekanı öğretim uyeleri filan hepsi yazıyor bu aksaklıklar 2. klavuzda giderilecekmi sizce yoksa ilk klavuzda yazmayan yerler eklenmeyecek mi
Arkadaslar merhaba . ablama bir araba alıcaz . aşşaıgda yazacaım modeller arasında hangisi idealdir benzinli olucak araç cunku cok az kullanıor

Alfa Romeo Giulietta progression plus

Citroen Ds4 Design Paket

Hyundai ix35

Seçeneklerimz bunlar 60 bini geçmicek şekilde önerlerde bulunablrsniz . . ama daha fazla olmasn lutfen 60 binden fazla verecek gucumuz yok maalesef

Yardımlarınız için teşekkurler
Hakkında
Forum İmzası:
2011 Citroen C4 confort techno pack. black
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 10 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 262
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.373 (Bu ay: 21)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.