< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirhansamast -- 2 Ağustos 2020; 12:1:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fiziksel Durum(VAE): KAPALI

-
-
Merhaba, iç tesisat kontrolü için dilerseniz bir elektrikçiden destek alabilirsiniz ya da destek kaydına ekip istediğinizi detay olarak eklerseniz teknik arkadaşım ekipleri yönlendirir. -
fiziksel durum kapalı demek santral kapalı demek değil. Bağlı değilsiniz demek. Ben de modemi kapatınca orada kapalı yazıyor. Bölgenizde bir inşaat varsa kopma olmuş olabilir. Ya da iç tesisatınızda apartmanızda bir kopma oluşmuş olabilir. Bir elektrikçi ya da bu işlerden anlayan birini çağırıp binanızdaki ankastre kutusuna kadar baktırın. Eğer orada sinyal varsa evinize yeni bir kablo çekin çünkü bir yerden kopmuş demektir. -
kepez de benim de internet kullanıyorum şelale mahallesi -
Arkadaşlar şu an modemde DSL'de Internet de var. Uygulamadan teknik bilgilere baktığımda da internet var gözüküyor ama durum offline gözüküyor sadece bunun sebebi nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aşağıda hız değerleriniz yazmıyor ama ip verilmiş gözüküyorsa hattınız yanlış porta bağlanmıştır. TurkNet hatları tüm portlardan hizmet alabiliyor. Port hatası vermiyor Turknet. Sizin sorununuz bu olabilir. -
Merhaba, atlak bağlantı sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Teknik uzmanlarımızın kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan arıza kaydı oluşturabilir misiniz? -
2 haftadır ekipleri bekliyorum ve gelen giden yok bu süreç daha ne kadar sürecek.? İptal dilekçesini hazırlamaya başladım. @TurkNetDestek
-
Merhaba, hizmetinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
-
@TurkNetDestek PM attım telefon numaramı ama geçiştirdiniz sorunumu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
36 Saat içerisinde geliceğim demiştiniz hala gelen giden yok böyle devam ederse aboneliği iptal ettireceğim. @TurkNetDestek
-
En iyisi hizmeti iptal ettirmek ve işini düzgün yapan bir firmadan hizmet almak. Bu firmadan uzak durun. TÜRKNET BAĞLATMAYIN BAĞLATTIRMAYIN.
-
Merhaba, arızanız ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Arkadaşlarım saha ekipleri ile yazışma başlattı. Ekiplerden güncel bilgi aldığında sizinle paylaşacaklar.
-
Merhaba, hizmetinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
-
sırf cevap vermiş olmak için kopyala yapıştır yapıyorsun. Cevap başı ücret mi alıyorsun merak ettim.
-
Merhaba, arıza kaydının önceliğini ilettim. Arkadaşlarım saha ekiplerinden güncel bilgi alarak sizinle iletişime geçecektir. Konuyu yakından takip ediyorum.
-
@TurkNetDestek Merhaba, 12 ekimde aboneliğimi iptal ettim ama 184 tl fatura çıkarıldı Faturaların biri 14 eylül diğeri 4 ekim e ait. İlk 14 gün ücretsiz iptal hakkım olmasına bu ücret geldi lütfen bu faturaları iptal edin. Ek olarak 14 eylül de herhangi bir aboneliğim yoktu ki kurulum 29 eylülde yapıldı. Türknet olarak herhangi bir tarihe fatura eklenmiş. Sizden çözüm bekliyorum yoksa gerekli makamlara başvuracağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagri_72 -- 16 Ekim 2020; 17:3:46 > -
Benzer içerikler
- turknet müşteri numarası öğrenme
- modemin internet ışığı yanıp sönüyor ama internet yok
- turknet modem iade
- upload hızı kaç olmalı
- türk telekom fiber modem kablo bağlantısı
- ping nasıl düşürülür
- turknet fiyat
- gigafiber nedir
- statik ip
- yalın internet nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X