< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayallereinanmak -- 26 Nisan 2018; 11:2:24 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayallereinanmak -- 26 Nisan 2018; 11:2:24 > |
Böyle hoş bir listede yer almak mutluluk verici :) Emeğinize sağlık arkadaşlar...
|
Bende özgür fizikçi olarak listeye konulduğuma çok sevindim. Demeek ki az da olsa faydalı olabilmişim. Kanalımda hiçbir kanalda olmayan yeni bir bölüm açtım FİZİK İÇİN PRATİK ÇÖZÜM METODLARI içeren kısa videolar...tavsiyelerinizi bekliyorum dört gözlehttps://www.youtube.com/watch?v=Os4ilHaI5L8&list=PL7WmzVo5jvaGhe6D4XQLdoAg1jvNIDxSI herkese bollll netler...
![]() ![]() ![]() |
teşekkür ediyorum tanımadığınız insanlar karşılıksız faydalı olmak manevi olarak mutluluk verici...Allah tutduğunuzu net yapsın..yanlış şık göstermesin
![]() ![]() |
Güzel hocalarımızın sayesinde buralara geldik arkadaşlar biz de. Bizden sonra sıra sizde olacak.
|
Özgür fizikçi:https://m.youtube.com/channel/UCdjqVCdZt4S69BpjV4AbS4A
|
Bende üniversiteye hazırlanırken dershanenin kantininde çalıştım ve benden ücret almayın demiştim:( Şükür Rabbim çalışmalarımı karşılıksız bırakmadı Marmara Üniv.kazandım inş.sizlerde istediğiniz bölüm ve üniversitelere girersiniz
![]() |
Çok haklısınız ama yine de arkadaşlar farklı bir seçenek olsun diyorlarsa Umut Öncülü tavsiye ederim.
|
kitaplar biraz fazla pahalı oldu tabi ama bana sorarsanız ciddi maddi sıkıntılarınız yoksa kitapları almayı tercih edin. Yazarak çözmek, gerçek sınav deneyimi yaşamak her zaman çok daha iyi. Muhtemelen videoyu durdurup bütün soruları tek tek yazarak çözmezsiniz diye diyorum. Bunu yapıyorsanız büyük sıkıntı değil elbette.
Bir de ders çalışırken internete bağlı bir cihazla yan yana olmak pek iyi bir şey değil. Sizi bölebilecek uyarılar gelebilir ister istemez. Ben genelde kitabımı alıp bilgisayar olmayan bir masaya geçerim ders çalışırken. Sizlere öneri, bu da aklınızda bulunsun... |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |