Şimdi Ara

Fizik için abone olduğum Youtube kanalları (Ertan Sinan Şahin mükemmel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
63
Favori
13.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunlar benim abone olduğum bazı kanallar.Konu 10 dakikamı almadı.Başka kaliteli kanal varsa yazabilirsiniz.

Küçük bir rica:Öne çıkaralım da arkadaşlar görsün.

Engin Gökşin:

Ertan Sinan Şahin: Canlı yayın derslerinin kayıtları da mükemmel.Biter mi biter.Konular bitmek üzere.

FİZİK Makinesi :

Hasan Ongan :

Modern Fizikolik :

ömer Asci:

özgür fizikçi:

Dersler Cepte FİZİK:

Umut Öncül:

Ek olarak ilgilenenlere Yayın Denizi yazarı Yılmaz Kartal'ın facebookta yayımladığı çembersel hareket ve iş enerji videoları var.

Çembersel Hareket:https://www.facebook.com/100014968965181/videos/316949265480703

İş-Enerji:https://www.facebook.com/100014968965181/videos/g.107730646662578/312270212615275/?type=2&theater&ifg=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayallereinanmak -- 26 Nisan 2018; 11:2:24 >

• Bende özgür fizikçi olarak listeye konulduğuma çok sevindim. Demeek ki az da olsa faydalı olabilmişim. Kanalımda hiçbir kanalda olmayan yeni bir bölüm açtım FİZİK İÇİN PRATİK ÇÖZÜM METODLARI içeren kısa videolar...tavsiyelerinizi bekliyorum dört gözlehttps://www.youtube.com/watch?v=Os4ilHaI5L8&list=PL7WmzVo5jvaGhe6D4XQLdoAg1jvNIDxSI herkese bollll netler...
    kitaplar biraz fazla pahalı oldu tabi ama bana sorarsanız ciddi maddi sıkıntılarınız yoksa kitapları almayı tercih edin. Yazarak çözmek, gerçek sınav deneyimi yaşamak her zaman çok daha iyi. Muhtemelen videoyu durdurup bütün soruları tek tek yazarak çözmezsiniz diye diyorum. Bunu yapıyorsanız büyük sıkıntı değil elbette.

Bir de ders çalışırken internete bağlı bir cihazla yan yana olmak pek iyi bir şey değil. Sizi bölebilecek uyarılar gelebilir ister istemez. Ben genelde kitabımı alıp bilgisayar olmayan bir masaya geçerim ders çalışırken.

Sizlere öneri, bu da aklınızda bulunsun...
  • temeli pek iyi olmayan biri için en çok hangisini öneriyorsun hocam?
  • Böyle hoş bir listede yer almak mutluluk verici :) Emeğinize sağlık arkadaşlar...
  • Özgür fizikçi:

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gidip biraz umut öncül izleyip geçmişi yad ediyom. Ramazanda azmi izlerdim geceleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KingSwift kullanıcısına yanıt
    Ben de kötüyüm.Ben gibi olan arkadaşlar için araştırıp bulduğum kanalları yazdım.Favorim Umut Öncül ve
    Ertan Sinan Şahin.Diğer kanallar da kaliteli tabiki.
  • hayallereinanmak H kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederimm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar kaliteli sorular görmek istiyorsanız Ertan hoca benim favorim listede bir iki bilmediğim vardı onlara da şimdi bakıyorum
  • Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MvMLegenD

Gidip biraz umut öncül izleyip geçmişi yad ediyom. Ramazanda azmi izlerdim geceleri

Hangi bölümdesiniz hocam

• Bende özgür fizikçi olarak listeye konulduğuma çok sevindim. Demeek ki az da olsa faydalı olabilmişim. Kanalımda hiçbir kanalda olmayan yeni bir bölüm açtım FİZİK İÇİN PRATİK ÇÖZÜM METODLARI içeren kısa videolar...tavsiyelerinizi bekliyorum dört gözle
    özgür fizikçiyoutube
    ÇOK ÜRETEÇLİ ELEKTRİK DEVRESİ SORULARINDA PRATİK ÇÖZÜMLER
    https://www.youtube.com/watch?v=Os4ilHaI5L8&list=PL7WmzVo5jvaGhe6D4XQLdoAg1jvNIDxSI
    herkese bollll netler...Fizik için abone olduğum Youtube kanalları (Ertan Sinan Şahin mükemmel)Fizik için abone olduğum Youtube kanalları (Ertan Sinan Şahin mükemmel)Fizik için abone olduğum Youtube kanalları (Ertan Sinan Şahin mükemmel)

• dersler cepte fizik de güzeldir bakın derim
  • Papatya hoca

• yararlı konu.Yukarı
  • bende fizik sıfır ve ygs lys öğrenmem lazım nereden başlıyım günde bir iki video izlesem olur mu matematik de çalışmam lazım
  • 1- Umut Öncül

2- Umut Öncül

3- Umut Öncül

4- Umut Öncül

eğer yukarıdakiler dışında hala bir kanal arıyorsanız Umut Öncüle de bakmanızı tavsiye ederim. Bazıları Umut Öncülün de iyi olduğunu söylüyor ama ben Umut Öncülün daha iyi olduğunu düşünüyorum.

edit:

Fizik için abone olduğum Youtube kanalları (Ertan Sinan Şahin mükemmel)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Litation -- 12 Şubat 2018; 0:17:1 >

• Çok haklısınız ama yine de arkadaşlar farklı bir seçenek olsun diyorlarsa Umut Öncülü tavsiye ederim.

• Belki ihtiyacı olan birisi vardır. up!
  • ertansinansahin kullanıcısına yanıt
    Hocam heykelinizi diksek beton yetmez.
  • 12. Sınıfın çembersel hareket harmonik dışındaki sözel konularını nerden çalışmalıyım sizce ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.