Şimdi Ara

Fizik için abone olduğum Youtube kanalları (Ertan Sinan Şahin mükemmel) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
63
Favori
13.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mezunum ben a dostlar bu kaynakları geçen seneye nazar daha çok kullanacağım.Bu arada şunu bilin elinizde ne kadar kaliteli kaynak olursa olsun değerlendirmeyip çalışmayan insan yine başarısız olur.

Bu kadar emek,fırsat olduğu halde çalışmamak bence büyük bir şükürsüzlüktür

kamu spotu:ben gibi olmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up
  • Faydalı konu yukarı

• Hayrına up

• Faydalı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖzgürFizikçi Ö kullanıcısına yanıt
    Emeğinize sağlık hocam geç oldu ama olsun. D

• hayallereinanmak H kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holydiver619 -- 27 Eylül 2018; 13:31:50 >
  • kitaplar biraz fazla pahalı oldu tabi ama bana sorarsanız ciddi maddi sıkıntılarınız yoksa kitapları almayı tercih edin. Yazarak çözmek, gerçek sınav deneyimi yaşamak her zaman çok daha iyi. Muhtemelen videoyu durdurup bütün soruları tek tek yazarak çözmezsiniz diye diyorum. Bunu yapıyorsanız büyük sıkıntı değil elbette.

Bir de ders çalışırken internete bağlı bir cihazla yan yana olmak pek iyi bir şey değil. Sizi bölebilecek uyarılar gelebilir ister istemez. Ben genelde kitabımı alıp bilgisayar olmayan bir masaya geçerim ders çalışırken.

Sizlere öneri, bu da aklınızda bulunsun...
  • ertansinansahin kullanıcısına yanıt
    Hocam en kötü ihtimalden bahsettim zaten şu anki planım sizinle çalışmak
    Eğer kaynak sıkıntısına girersem öyle bir şey yaparım yoksa zaten düzgün çalışamam o şekilde
    2 haftadır sorduğum soruya adam akıllı bir cevap gelip bu konuya yönlendirince ister istemez sevindim -biraz aşırı oldu- şimdi o yazdıklarımı kaldırasım var saçmasapan konuşmuşum :/
    Hatta sileyim hocam dediğimden utandım sebepsizce :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holydiver619 -- 27 Eylül 2018; 13:31:29 >
    Hocam konuları anlatırken ezbere anlatmak yerine mat2 yi de kullanıp mantığını anlatmanız bizim öğrenmemizi kolaylaştırıyor,ezberlemiyoruz.Çok sağolun.Kalıcı oluyor.

Ben arkadaşlara sizi tavsiye ederim.

Diğer tavsiyem geçen sene evde video ders izleyemez dikkatim dağılırdı.Şimdi kütüphanedeyim günde en fazla 30dk dikkatimi dağıtıyor bu teknolojik aletler diğer vakitlerde irademi kullanarak ders vb aktivite yapıyorum Ortam da önemli.

• Up

• Up

ERTAN SİNAN ŞAHİN OLEY ERTAN SİNAN ŞAHİN OLEY VURDU GOL OLDU

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.