< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Video kaydı alın belgelerin, Youtube'a yükleyin, kamuoyu oluşturun. Mecburen ceza keseceklerdir.
|
Hiç bişe yapmazlar anca laf
|
Belirlediğin bir fiyat üzerinden indirim ibaresi koyabilmek için, o fiyat üzerinden en az xx tane ürün satmış olman ve bunlari faturasi ile beyan etme zorunluluğu gibi bir şey olabilse kısmen işe yarar ama yapılması imkansız tabii.
Örnek; hepsiburada bir ürünün fiyatini 500tl belirleyip bak şimdi 300tl İNDİRİM VAR ibaresi koyabilmesi için, bakanlik tarafından istendiği takdirde, o ürünü 500tl den sattığını kanitlayacak misal en az 20 fatura beyan edebilmeli. Ha ülkede sanki her şey çok doğru da bir bu kaldı.. O da ayrı konu. |
Bugün göstermelik ceza verilir yarın affedilir olan sana bana vatandaşa olur
|
örnek lazımsa da buyrun şimdi bunu bakanlık düzeltsin.
![]() bu resm forumdaki yeri, daha yeni eski değil, bu şikayetler arasında böyle bir şey yapılıyor bir de. https://forum.donanimhaber.com/basladiii-hepsiburada-efsane-cuma--140889245-23#140896441 Konuyu şikayetvar'a da yazıyorum bakalım hepsiburada ne cevap verecekler. https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/13040068 |
Bakanlık aldatıcı indirim kampanyalarına bir yaptırımı neden taahhüt etmiyor. Belirtilen maddelerdeki uyarıları biz zaten dikkate alıyoruz. Bunu yapan firmalara vereceği yüksek cezalarla caydırıcı hale getirmeli. Tüketiciyi uyarmak havanda su dövmek gbi oluyor.
|
Bu indirimlere gayet haklı olarak inanan ve alışveriş yapan o kadar fazla kişi var ki tahmin edemezsiniz. Ülke geneline vurduğunda, biz burada çok küçük bir topluluğuz aslında.
Günler öncesinden prime time zamanlarda kıyamet günü geliyor gibi reklamlar dönüyor. Insanlarda "bir furya var, bende kaçırmayayim" psikolojisi oluşturuyor. Sadece bir şeye ihtiyacı olduğunda mağazaya girerek satış temsilcisinden yardım alan milyonlarca insan, bu e-ticaret sitelerine belirtilen günde girdiğinide heryerde alevli reklamlar, koş kaçıyor ibareli reklamlar, tanınmış yüzlerle yapılan reklamlari görünce "ortalık yıkılıyor ya" düşüncesi ile bir saniye bile sorgulamadan alışverişini yapıyor. Bunun kralı avm mağazalarında da var. Şu madam coco mudur nedir, kurulduğu ilk günden beri %50+%50 indirim var. Yani olmayan 1 günü bile yok. Biride çıkıp hayırdır arkadaşım demiyor. Piyasa bu haldeykende, dürüst satıcı olarak ben yalandan üstü çizilmiş sarı indirim etiketi kullanmıyorum müşteriyi yaniltmiyorum diyemiyorsun. Kimse mağazana bakmaya bile uğramıyor çünkü. |
https://twitter.com/hashtag/hepsiburadayalanlar%C4%B1?src=hashtag_click&f=image ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suskun3457 -- 24 Kasım 2019; 2:47:43 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 24 Kasım 2019; 3:16:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 24 Kasım 2019; 3:28:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suskun3457 -- 24 Kasım 2019; 11:20:29 > |