Bildirim
Fisker Karma İncelemesi ve Test Sürüşü (saabkyle04)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Çizgiler başarılı bunun fiyatı tavan yapmıştır şimdi bir de 1 depoyla nasıl 1 yıl gidiyor orasını anlamadım -
quote:
Orijinalden alıntı: jdmworks
Çizgiler başarılı bunun fiyatı tavan yapmıştır şimdi bir de 1 depoyla nasıl 1 yıl gidiyor orasını anlamadım
Hakkat nasıl oluyor bu ? -
Dün gördüm ama izlemeyi unutmuştum. Teşekkürler, izleyeyim şimdi. -
Bu aracı iki kere gördüm ne olduğunu öğrenene kadar kafayı yemiştim.
Çoşkun sağolsun yardım etti de bulabilmiştim ne olduğunu -
araç tek kelimeyle mükemmel.
motor teknolojisiyle ilgili bilgi var mı? yada video da bahsediliyor mu (malum video uzun, bahsedildiği süreleri de söylemeniz yeterli)?
"bir depo ile 1 yıl" kavramını biraz açarmısınız. -
Tasarımı Harika Ötesi.Efsane Olabilir Valla -
Arkadaşlar, günde 80 kilometreden fazla yol yapmayıp, akşamları da şarj edilirse, depodaki benzin ortak kullanım sonucu 1 yıl boyunca yetiyor. -
-
tasarım ve teknoloji gerçekten güzel... -
Paylaşım için teşekkürler şimdi izlemeye başlıyorum. -
Tek kelimeyle mükemmel...
Teşekkürler... -
quote:
Orijinalden alıntı: Zaman Ötesi
bir hanım kızımız satın alıp komple krom kaplatmış amerikada
Hanım kızımız..?
-
Hanım işte
Buna erkek diyen varmı diye düşünmüş arkadaş o yüzden hanım demiş. Haksızda sayılmaz
araçta muhteşem bu arada -
Tasarımı çok güzel, hayran kaldım. -
takip.... -
Günde 80 km'ye kadar izin veriyosa gayette o benzin 1 yıl boyunca yettirilir. Zaten şehir içinde zar zor 40-50 yapılabiliyo :) -
popular science dergisinde bu araçtan bahsetmişlerdi, aracın 2.4 ton ağırlığında olduğunu yazmışlardı bilmem ne kadar doğru, çoğu pick-up'tan daha ağır şu haliyle -
Aracın şöför koltuğuna oturma sansını buldum.Kokpit harika.Enfes bir şey.Tasarımı insanı mest ediyor.Önü uzun.güzel vesselam : ) -
bi ferrari havası var ama gayet güzel olmuş 1 depo ile 1 yılı okuyunca
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X