Şimdi Ara

'Teemo, The Swift Scout' Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2. Sezon'un rehberiydi. Artık Teemo2ya çok farklı build'ler çıkalabilir. Zaten düşününce build o zaman için bile kötüymüş. Konu silinebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jucian -- 8 Ocak 2013; 4:20:09 >



    _____________________________

    DH LOL CORKI
  • Rehber genel olarak güzel olmuş çok düzenli, ben beğendim fakat şu skill açıklamalarını türkçe yaparsan çok daha iyi olur sonuçta ingilizce açıklamalar oyunda da var. İngilizcesi yeterli olmayan arkadaşlar için oldukça iyi olur. Olmasa da olur da olursa çok daha iyi olur. Bu sadece bir öneri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faulen -- 21 Haziran 2012; 5:10:41 >
    _____________________________
  • Hocam şu taktik 1 için söylüyorumda key bind.ten ayarlayıp mouseyi üstüne getirip q basınca atıyor zaten.


    Ayrıca şimdi bi oyun attım.Cooldown ve magic pent. kastım.Sonra bütün mapı mantar doldurdum tflerde falan birisi yem oluyordu onları çekiyordu bushlara gg oluyordu direk.Artık kimseyi kovalamaz oldular oyunda.
    _____________________________
  • Guzel rehber olmus ama ben buildi pek begenmedim. Offtank ad solo top oynuyorum ben genelde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Begenmedim acikcasi , yazdigin taktikler bende kotu bir oyuncu oldugun izlenimini yaratti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    When one person suffers from a delusion, it is called insanity. When many people suffer from a delusion it is called a Religion.
    -Robert M. Pirsig
  • teemo diye hero mu olur lan :D:ASD:ASD
    _____________________________
  • Buildlerimiz benzemiş. Ben de sorcerer/malady/rabadon/nashor/rylai çıkıyorum. Ap teemo favorim, daha taktiksel geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim bildiğim mantarların damageleri stacklenmiyo artık. Güzel bir build olmuş elinize sağlık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lentus -- 21 Haziran 2012; 9:19:26 >
    _____________________________
  • Magic pen itemını almadığın için en azından botun sorcerer olması gerektiğini düşünüyorum.yoksa beklediğin zararı karşı tarafa veremezsin.Ve de Wit's End bu buildde yer almamalı.
    _____________________________
  • AP teemo sevmiyorum ben. Bot+3 pot, 2 tane doran, phage alıp botu mercurye çevirmek. Sonra direk Wit's End yapıp, phage'i Frozen Malleta çeviririm. Daha sonrada tanky kasarım gerekirse Bloodthirstier alırım. Bu şekilde daha iyi oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tormintor -- 21 Haziran 2012; 10:31:05 >
    _____________________________
  • Eline sağlık güzel çalışma.Ben solotop teemo oynuyorum ap teemo çok zor geliyor bana.Wits end ve berserkers graves'i ap teemoya neden aldın orasını pek anlamadım
    _____________________________
  • Zhonya's Hourglass dostum bu itemin ne işe yarayacağına anlamadım .pasifini kullansam zaten kaçacağım yani orada durum yapacağım bir şey yok.
    _____________________________
    one book the charm them all and in gladnes bind them
  • Arkadaşlar adam benim buildim nasıl olmalı demiş, siz ne gidiyorsunuz gittiğinizde güzel oluyor mu dememiş. Herkes kendi buildini yazıp egosunu tatmin etmeye çalışmasın. (Sadece build yazanlara diyorum. Farklı bir konu açıp orada buildlerini paylaşabilirler.)

    Bence Nashor's Tooth alınmamalı. Ya attack speed ya ap kasılmalı. 2'si birden olmaz bana kalırsa. AP kasıcaksak sorcerer's shoes almalıyız ve adam 3 mantarımıza bastığında yarıdan daha az canı kalmalı.
    _____________________________
  • önce builde baktım sonra kendi kendime dedim ki acaba 1 1.5 sene önce mi açılmış gene dedim ama hayır değilmiş
    _____________________________
  • mydeathforliving skill'lerin Türkçe açıklamaları bazı küçük yorumlarla beraber İngilizce açıklamaların altında mevcuttur.

    J. MacTavish teşekkür ederim. Bunu bilmiyordum, oyuna girince deneyeceğim. Ama benim yaptığım taktikte adamın Blinding Dart'ın range'ine girip girmediğini anlamam daha kolay oluyor.

    Nocturne. tercih meselesi, fakat Teemo'nun vuruş skill'lerinin hepsi magical damage vuruyor. Eğer AP Teemo oynamak istiyorsan bazı küçük farklılıklar dışında buna benzer bir build kullanmalısın.

    erayyirik yorumun için teşekkür ederim. Fakat bence kelime seçimin yanlış Teemo'da sana göre kötü bir taktik vermiş olmam kötü bir oyuncu olduğumu göstermez. Peki sen Teemo oynarken ne gibi taktikler kullanıyorsun?

    Silent Enigma evet bana da daha taktiksel geliyor. Ama sanırım ben biraz daha attack speed'e yönelmişim.

    Zealotry teşekkür ederim. Ayrıca ben internet sitesinde ne diyorsa onu yazdım.

    kazeminro evet haklısın, magic pen eksiği var buildin, fakat ben daha çok attack speed'e yöneldiğim için botu değiştirmeyi düşünmüyorum. Bu eksik de eğer istenilirse Glyph'ler ve/veya Quintesence'ler magic pen'e çevirilerek düzeltilebilir, diye düşünüyorum. Wit's End'i niye önermiyorsun? O zaman senin dediğine göre build'den Wit's End'i çıkarıp yerine Void Staff alarak güzel bir build oluşturabiliriz. Bu da bir alternatif tabi ki.

    Tormintor tercih meselesi, fakat Teemo'nun vuruş skill'lerinin hepsi magical damage vuruyor. Eğer AP Teemo oynamak istiyorsan bazı küçük farklılıklar dışında buna benzer bir build kullanmalısın.




    Bu arada şunu da belirtiyim. Bu itemleri kastıktan sonra AS'miz 2.2 - 2.3 gibi bi değere çıkıyor. Bir de pasifimizi kullanırsa 2.5 oluyor.




    EndOfTheRoad ben Teemo'yu AP Temmo'dan çok AP/AS Teemo olarak oynuyorum. Wit's End'i ise daha çok pasifi için alıyorum. Berserker Greaves de istenilirsei, Sorcerer yapılabilir.

    cyberbandit ben hiç zhonya'lı build'le oynamadım fakat pasifinden çok AP'nin yanında armor'da veriyor olması işe yarıyor. Hatta sana diyebilirm ki pasifinin ne işe yaradığını bilmiyorum.

    Black Burn öncelikle ilk yazdığın için teşekkür ederim. Aklımdakileri yazmışsın. Ve hybrid kasıldığında da güzel oluyor bence. Ayrıca bu şekildeki bir build'de 3 mantara basan birisi kolay kolay yaşayamıyor. oyun sonunda hiç AP kasmadan 3 mantarla 1800 zarar verilebiliyor. Ve canı 3K olan birisinin de canı buna basarsa yarıdan aşağı iniyor.

    IIIKurtIII bunu troll'lemek için mi yoksa gerşekten böyle düşündüğün için mi yazdığını bilmiyorum. Ama eğer gerçekten düşüncelerin bu yöndeyse bana nedenini açıkla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jucian -- 21 Haziran 2012; 11:38:18 >
    _____________________________

    DH LOL CORKI




  • ben gecen e ile uyumlu mu diye denemek icin rylai aldim uyumlu degildi basic attackta rakip yavaslamadi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    Sky, black of fear and sorrow Heart, cold of desire and betray
  • AdamSerseriBeyler bunu bilmiyordum. Oyuna girdiğimde buna bir bakacağım. Teşekkür ederim.
    _____________________________

    DH LOL CORKI
  • eline saglık guzel paylasım
    _____________________________

    AlqoLik
  • Direk rylai çıkma mantığını anlayamadım. Attack speede nağlanıp ilk Toxic Shotu geliştirsen daha iyi olabilir
    _____________________________
    Winter is Coming
  • Berserker's - wits end - hextech gunblade - malady/nashor tooth - frozen mallet - Madred

    GG.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.