Şimdi Ara

Firmware 3.10 Bugün Geliyor...(Geldi!) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
281
Cevap
0
Favori
13.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ekostros

Sırf facebook update imi şimdi bu Ben şimdi yaptım menüde göremedim face felan nerden giriliyomuş ?

account un içinde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayStation3lack

quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Sırf facebook update imi şimdi bu Ben şimdi yaptım menüde göremedim face felan nerden giriliyomuş ?

account un içinde..

Sağol şimdi baktım . Madem sırf face için update yapmışlar bari ps3 için pratik face sayfası felan yapsalarmış iphone daki gibi. Sadece 2 adet paylaşım özelliği koymuşlar
  • Onceden tarayici ile facebook a girilmiyordu onu ayarlamislar.

Ben ispanyadayim ama tv falan yok ordada yahu :S
  • Anlaşılan gene kimse memmun kalmadı Update'den Kısmet 3.20'ye inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_turco_06

su feysbuka oldumolası gıcık olmusumdur mıllet ozel hayatını ortaya serıyor sımdı yattım sımdı kalktım her seyını yazanlar bıle var cok sacma bırsey bence ılk baslarda ıyıydı sonra trde video sitesi oldu youtubeda kapanınca

updateyi mecburen yukledım psne gırmedıgi icin

Aynen.

Gerçi şimdi Twitter geldi bir de, orada da benzer saçmalıklar mevcut, çay içiyorum, tüh çaya şeker koymayı unutmuşum, çayı üstüme döktüm, bıdı bıdı.. Sanallaşıyoruz iyi güzel, lay lay lom ama her yerde bir sululuk mevcut.
  • Birde en büyük eksik farmville olmuş bıh bıh koysana onuda ps3 ten giriş yapıp toplayalım meyvelerimizi sebzelerimizi
  • facebooka nasıl gircez username falan yazıyo yazıyom yanlıs falan dedi
  • Renk olayı güzel olmuş. Alttaki sarı, ben kırmızı güzel senkron oldu.
    Zaten başkada bir şey yok.
  • bence firmware lerin en büyük amacı korsanın önüne geçmek facbook felan hikaye
  • nasıl gircez facebook a giren var mı username kısmına yazıyom olmuyo username kısmı psn id degil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MODERNWAR 2

nasıl gircez facebook a giren var mı username kısmına yazıyom olmuyo username kısmı psn id degil mi

Facebook'da kullandığınız hesabı gireceksiniz.
  • dün kazandığım 5 trophy facebook da göründü, aman da aman
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

dün kazandığım 5 trophy facebook da göründü, aman da aman

ekliyim seni profilin nedir merak ettim nasıl gözüküyor.
  • Saçma sapan bir update.İşin kötü yanı bir daha bir kaç aya gelmez diğer update. Bekleyecez bakalım adam akıllı birşey.
  • updateden sonra ds3 bulamıyo ps3üü
  • quote:

Orijinalden alıntı: MODERNWAR 2

updateden sonra ds3 bulamıyo ps3üü

kardeş orta tuşa bas olmadı usb kablo ile birkez tanıt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D_K

quote:

Orijinalden alıntı: mrcn[KAL]

Playstation tuşuna basın düzelecektir.En azından bende öyle oldu.Çünkü güncellemeden sonra alet yeniden başlıyor ve kolları yeniden aktif etmemiz gerekiyor.Ayrıca benim en çok hoşuma giden arkadaşlar bölümünün değişen görüntüsü oldu.Göze daha hoş geliyor.Ama bir Facebook eklentisi bir de bu görüntü değişimi 160 mb olamaz diye düşünüyorum.Acaba başka neler değişmiş?

160 mb 1.00 dan itibaren 3.10a kadar olan boyut! 160mb yeni gelen ozellikler degil tum ozelliklerin tamamı!

Neden ki 1.00 dan itibaren? tüm yazılım silinip tekrar mı yükleniyor? bu durumda Ati ekran kartı sürücüleri
    şimdiye kadar ohooo..(ayda bir güncellense ~25 mb*12 = 300 mb. 5 sene güncellesen 1,5 gb. olurdu)

• bu son update ile, oyunun uzerine gelip about this game yapildiginda cikan logo da degismis. spiderman fontlu playstation 3 yazisi yerine sadece ps3 yazisi cikiyor.
  • beyler ben de anlamadim bu facebook isini? facebook giris bilgilerimi yazdim ama ortada bisey yok, facebook ta bundan sora alcak oldugum trophy ler mi gõrüncek yani tek tek? su an facebook ta bisey yapamicaz mi? oyun vidyosu vs vs paylasim falan? detayli sekilde bi yardim ediverin arkadaslar...
  • bende giriş yaptım thopy falan çıkmadı bende de facebookda
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.