Şimdi Ara

Firmware 3.10 Bugün Geliyor...(Geldi!) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
0
Favori
13.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

beyleeer!! elimde su an PES yok, bi gol atip replay ekraninda alttaki seçeneklere bi bakin bakalim facebook logosu var mi?

Bu senin dediğinin olması için PES'in Facebook'u desteklemesi lazım.Ama mesela PES'te kaydettiğimiz videoları(ki bunu yapmayı bile bilmiyorum) PS3'ten Facebook'a koysak bile iyidir.
  • eren35fb

cihazi kapat ve aç, oyun ve video seçeneginin arasina eklendi TV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 19 Kasım 2009; 16:45:32 >
  • az õnce nette gôrdüm, ps3ten girdigim için su an link koyamadim, adamlar facebook ta GT5p replay paylasmis, PES te gol atip paylasmis, bi arastirip buraya ekleyin arkadaslar
  • quote:

underworldfb

trophy ler facebook (canli haber) bõlümünde ve profilinde gôrünüyor, ordan paylasmayi dene, ama ana sayfada 10dk durup siliniyor (account ayarlarina trophy lerinin mevcut oldugu account sifreni ve ardindan e mail + facebook sifreni kaydet)

Yok valla ne ana sayfada görünüyor ne de profilimde.. Neyse oynayalım bakalım o açık dursun, belki bir ara canı isterse paylaşır
    Bu arada XMB menüde hani sağ üst köşede saat tarih falan bilgileri var ya notification kısmı; işte o bölümde US hesapla girdiğimde alttan yeni haberler falanda akıyordu ama UK hesabımla girdiğimde haberler akmıyor, sadece online olarak arkadaşların sayısı, saat ve tarih yazıyor.. Sizde de böyle mi?

• aptal bir facebook eklentisi için adamlar firmware çıkarıyor heralde başka özellikler koymak işlerine pek gelmiyor bir sonraki firmware ile de youtube koyarlar heralde...
  • Az önce güncelledim

değişen hiç bişe yok

ne facebok logosu hiç
  • quote:

eren35fb

cihazi kapat ve aç, oyun ve video seçeneginin arasina eklendi TV

cihazı yeniden başlattım ama gene ne facebook ne de tv gelmedi.not olarak da soylıım sadece turk psn hesabım var.
  • (underworldfb)

facebook bõlümünde 4 tane seçenek var, en alttaki (off) diger 3ü (on) konumunda olmasi lazim, bõyle mi sende?

(eren35fb)

usta UK veya US hesap aç ta bi dene bakalim nasil olcak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 19 Kasım 2009; 16:58:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ps3Warrior

Az önce güncelledim

değişen hiç bişe yok

ne facebok logosu hiç

kayıt kısmına bak, account kısmına
  • trophy gözükmesi için sync yapmak gerekiyor, TR hesabımla çalışıyor

bu arada çok iyi bir gelişme buldum hesaplar arası geçiş tek hamlede oluyor eskiden 15-20 saniye sürüyordu ve 4 defa tuşa basmak gerekiyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda_tirmas -- 19 Kasım 2009; 17:02:30 >
  • quote:

underworldfb

facebook bõlümünde 4 tane seçenek var, en alttaki (off) diger 3ü (on) konumunda olmasi lazim, bõyle mi sende?

Hayır bende 3 tane seçenek var, dördüncü olarak seçenek değil de Delete Account sekmesi mevcut.. Diğer 3 tanesini ON yapıp paylaşıma açtığım halde henüz Facebook'ta yayınlanmış değil.. Anlamadım bu işi..

Bu arada TV bölümü sanırım UK hesapla girilince çıkıyor.. Zaten mantık olarak düşünürsek BBC İngiliz televizyonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi underworldfb -- 19 Kasım 2009; 16:59:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

trophy gözükmesi için sync yapmak gerekiyor

bu arada çok iyi bir gelişme buldum hesaplar arası geçiş tek hamlede oluyor eskiden 15-20 saniye sürüyordu ve 4 defa tuşa basmak gerekiyordu

Hadi be o zaman bu yüzden çıkmadı Facebook'ta lanet şey Çünkü şuanda trophy'e girip sync yapmak isteyince hata koduyla tamamlıyor.. Demek ondan Facebook'ta çıkmıyordu.. Off şu trophy sync hatasını bir türlü gideremediler.. Arada hep alıyorum bu hatayı..
  • underworldfb

tamam hersey normal, su an trophy alsan gõrünmesi gerek
  • quote:

underworldfb

tamam hersey normal, su an trophy alsan gõrünmesi gerek

Tamam tamam dostum arda_tirmas hocamın dediği sebepten dolayı gözükmüyor.. Çünkü trophy'leri şuanda sync edince hata verdiği için doğal olarak Facebook'ta paylaşmıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi underworldfb -- 19 Kasım 2009; 17:07:17 >
  • Bende yüklüyorum şimdi...

Hazır yeri gelmişken sorayım: PSN'de neden benim oynadığım oyunlar gözükmüyor? Eskiden gözüküyordu?
    Bi de birisi online old. ekranda sağ üst köşede yazan yazıyı nasıl kapatabirim? Maçın ortasında ekranı kaplıyor...

Not: Bu soruların yeni güncellemeyle alakası yoktur!
  • quote:

Orijinalden alıntı: canozgur

O değilde ben bugün Google Earth tarzı bir program yükledim. Bir anda çıktı "yükleyim mi" diye sordu OK dedim. Sizde nedir durum?

Network'ye yer alıyor; ismi Life with PlayStation.
  • Evet arkadaşlar trophy'i hata vermeden sync edince Facebook'ta hem ana sayfada hem de profilimde çıktı.. Biliyorum birçok kişiye göre bu update ve Facebook sync özelliği gereksiz geliyor ama ben nedense beğendim Yani uğraşıp yaptığım trophy'leri falan Facebook'ta bulunan arkadaşlarıma göstermek bence keyifli..
  • Birde trophy'lerimizi senkronize edebilsek iyi olacak%20 de sürekli hata vermesinden bıktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrcn[KAL]

Birde trophy'lerimizi senkronize edebilsek iyi olacak%20 de sürekli hata vermesinden bıktım.

Sorma ya birde onu düzeltseler süper olacak Bende 6-7 denemeden sonra ancak sync edebildim..
  • Bölge farkediyormu?

NTSC-J benim PS3
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.