Şimdi Ara

Firmware 3.10 Bugün Geliyor...(Geldi!) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
281
Cevap
0
Favori
13.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maalesef güncelleme hala yayımlanmış değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: canozgur

O değilde ben bugün Google Earth tarzı bir program yükledim. Bir anda çıktı "yükleyim mi" diye sordu OK dedim. Sizde nedir durum?

google earth tarzi programi nereye yukledin ???

saat 1 i de devirdi gelen giden yok
  • yok update mupdate acin mw2 multi akin = )
  • Versiyon 3.10 ÇIKTI.
  • Hayırlı olsun =)
  • Evet arkadaşlar buyrun indirme kısayolları:

PS3 3.10 Güncelleme EU

PS3 3.10 GÜncelleme US

Güncelleme boyutu 160mb.

Kısayollar çalışmazsa şuradan alabilirsiniz güncellemeleri:

http://www.ps3news.com/PS3-Online/ps3-firmware-3-10-update-is-now-available/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtaskinlar -- 19 Kasım 2009; 7:17:37 >

• Bende işe gelmeden evde yaptım , tek görebildiğim online kullanıcıların görünüş şemalarının değişmiş olması. Şimdilik bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Kenji

Bende işe gelmeden evde yaptım , tek görebildiğim online kullanıcıların görünüş şemalarının değişmiş olması. Şimdilik bu.

160 mb güncelleme var,ama sadece online kullanıcıların görünüşü değişmiş?Mümkün değil böyle birşey.Eve gidince yükleyip detaylı bakalım biFacebook gelicek felan diyorlardı?

• 2 saat önce ben de yaptım menülerde hiç bir değişiklik yada yenilik yok.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • facebook yokmu?=
  • Account Management'a bakınız...

Firmware 3.10 Bugün Geliyor...(Geldi!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 19 Kasım 2009; 9:57:20 >
  • Bu nasıl facebook
  • Sadece PS3 ile ilgili bilgilerinizin facebook sayfanızda yayınlanmasına yarıyor sanırım. Ben facebook'a daha rahat girebileceğimiz stabil çalışan bir program olacak diye düşünüyordum. Zira mevcut browserdan facebook'a girmek ölüm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 19 Kasım 2009; 10:02:47 >
  • Ne Facebook'u ya ?
    Adam gibi işe yarar bişeyler lazım bize
  • Bende güncellemeye başladım bakalım bitsin yorum yaparız:)
  • face book account manager içerisinde biliyorum.ana menüde degil.daha indirmedim ama video da izlemiştim....
    zaten facebookda ps3 ünüzdeki oyun bilgilerinizi yayınlamaya yarıyor diye zannediyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asder999 -- 19 Kasım 2009; 10:11:25 >
  • Facebook özelliği kazanılan trophy ve benzeri şeylerin facebook sitesinde paylasılmasını sağlıyor o kadar. Facebook sitesine tam olarak erişebilmek için yapılmıs birsey değil.
  • ps3te zaten internet browser var değil facebook istediğiniz siteye girin dert değil. x360da falan çıkıyor facebook applicationı. malum internet browserı olmadığı için
  • quote:

Orijinalden alıntı: atombak

Ne Facebook'u ya ?
    Adam gibi işe yarar bişeyler lazım bize

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.