Şimdi Ara

Firmware 3.10 Bugün Geliyor...(Geldi!) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
0
Favori
13.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Uptade'in en büyük özelliği wireless çekim gücü artırılmış. Önceden %27-30 ile çekiyordu şuanda %45 ile çekiyor aynı yerden.

Bunun controllerin baglanmaması ile ilgisi olabilir. yabancı forumları okurken bu firmware den oncede bu sorunu yasayan kişiler olmus ve sorun baska wireless cihazlarla sinyalın karısmasına bağlanmıs.

update den sonra sinyal arttı ise onceden sorun yaratmayan sinyaller belki simdi sorun yaratıyor olabilir. bu sorunu bazılarının yasayıp bazılarının yasamaması ve benimde bazen yasamamdan bu ihtimal mantıklı geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuti07

quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Uptade'in en büyük özelliği wireless çekim gücü artırılmış. Önceden %27-30 ile çekiyordu şuanda %45 ile çekiyor aynı yerden.

Bunun controllerin baglanmaması ile ilgisi olabilir. yabancı forumları okurken bu firmware den oncede bu sorunu yasayan kişiler olmus ve sorun baska wireless cihazlarla sinyalın karısmasına bağlanmıs.

update den sonra sinyal arttı ise onceden sorun yaratmayan sinyaller belki simdi sorun yaratıyor olabilir. bu sorunu bazılarının yasayıp bazılarının yasamaması ve benimde bazen yasamamdan bu ihtimal mantıklı geldi.

Modemim odamda duruyor, ps salonda. Çekim gücü %27-35 aralığında seyrediyordu. Uptade'den sonra %45-50 civarından aşağı düşmüyor.

Network settings'de ilk seçeneğe bakacaksın arkadaşım.

• Yeni Firmware ile gelenler
    Facebook entegrasyonu
    foto bölümünde degisiklik
    Almanya,ingiltere,ispanya,fransada oturanlar icin ps store dan filim indirme ücretli

Wlan ile ilgili bir yenilik ve degisiklik yok sizdeki durum firmware yenilenmesiyle alakali bir durum olamaz resmi aciklamada cünkü bununla ilgili bir bilgi yok.

Ben sony den flash in yanina internetten divx izleme ve internet radyolarini dinleme imkani sagliyacak programlar bekliyorum ama koyacaklarinida pek sanmiyorum acikcasi.
  • arkadaslar bendebugun 3.10 yükledim 2 tane kol var orjinal kolu tanıyor ama diğer kolu tanımıyor kablo ilede denedim olmuyor 1 ve 2 numralı işiklar yanıyor sorunun çözümü varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_erdogan

arkadaslar bendebugun 3.10 yükledim 2 tane kol var orjinal kolu tanıyor ama diğer kolu tanımıyor kablo ilede denedim olmuyor 1 ve 2 numralı işiklar yanıyor sorunun çözümü varmı ?

Kablo ile tekrar tanıtınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robdelphia

quote:

arkadaslar bendebugun 3.10 yükledim 2 tane kol var orjinal kolu tanıyor ama diğer kolu tanımıyor kablo ilede denedim olmuyor 1 ve 2 numralı işiklar yanıyor sorunun çözümü varmı ?

Kablo ile tekrar tanıtınız.

hocam yanlışmı yapıyorum. nasıl tanıtıcamı anlatabilirmisiniz?
  • Ikinci kumandayi ikinci usb cikisina tak ve kumandayi ac
  • kabloylada dened,m malesef olmuyor sanırım yeni yazılımdan kaynaklıymış biraz araştırma yaptım orjinal olmayan kolar çalışmıyormuş
  • quote:

kabloylada dened,m malesef olmuyor sanırım yeni yazılımdan kaynaklıymış biraz araştırma yaptım orjinal olmayan kolar çalışmıyormuş

bende bi tanede çakma ds3 var çatır çatır çalışıyorsorun başka bişeydir
  • quote:

Orijinalden alıntı: anubis2005

quote:

kabloylada dened,m malesef olmuyor sanırım yeni yazılımdan kaynaklıymış biraz araştırma yaptım orjinal olmayan kolar çalışmıyormuş

bende bi tanede çakma ds3 var çatır çatır çalışıyorsorun başka bişeydir

3,10 yüklediniz ve calışıyor yanlıl anlamadım degil mi? güncellemeden evvel bende de calışıyordu çünkü şimdi ise 1 ve 2 nci ışıklar yanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzey19 -- 21 Kasım 2009; 23:56:43 >
  • ds3 orjınal yine görmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MODERNWAR 2

ds3 orjınal yine görmüyor

bende orjinal'de sorun yok ama çakma olan calışmıyor
  • Arkadaşlar ojinal olup olmamasıyla ilgili değil. Ben PS3 Slim aldığımda üzerinde gelen kolu tanımıyo makine, daha ne olsun. PS tuşuna basıyorum makine açılıyor ama ondan sonra kol sapıtıyor, 4lüleri yakıp söndürüyüyor sonra da uykuya dalıyor. PS3'ten kapatıp tekrar açıyorum bu sefer tanıyor. Kablo ile tanıttım ama hala aynı sorun,anlamadım nedir mesele, Sony'den herhangi bir açıklama da yok herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

Arkadaşlar ojinal olup olmamasıyla ilgili değil. Ben PS3 Slim aldığımda üzerinde gelen kolu tanımıyo makine, daha ne olsun. PS tuşuna basıyorum makine açılıyor ama ondan sonra kol sapıtıyor, 4lüleri yakıp söndürüyüyor sonra da uykuya dalıyor. PS3'ten kapatıp tekrar açıyorum bu sefer tanıyor. Kablo ile tanıttım ama hala aynı sorun,anlamadım nedir mesele, Sony'den herhangi bir açıklama da yok herhalde

sorun kesinlikle 3.10 firmware. bende de aynı sekilde .koldan acınca bu sekilde oluyor ps den kapayıp aciyorum bu sefer goruyor. zaten yabancı forumlarda yıgınla insan bunu yazmıs.

umarım hemen cozerler.

• bende ne bundan önceki yazılımda ne de bu son yazılımda hiç bir şekilde hiç bir sorun olmadı...3 tane sixaxis var hiçbirinde sorun olmadı...iki tanesi ds3 biri sixaxis..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSafari -- 22 Kasım 2009; 14:38:33 >
  • Benimkilerde sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuti07

quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

Arkadaşlar ojinal olup olmamasıyla ilgili değil. Ben PS3 Slim aldığımda üzerinde gelen kolu tanımıyo makine, daha ne olsun. PS tuşuna basıyorum makine açılıyor ama ondan sonra kol sapıtıyor, 4lüleri yakıp söndürüyüyor sonra da uykuya dalıyor. PS3'ten kapatıp tekrar açıyorum bu sefer tanıyor. Kablo ile tanıttım ama hala aynı sorun,anlamadım nedir mesele, Sony'den herhangi bir açıklama da yok herhalde

sorun kesinlikle 3.10 firmware. bende de aynı sekilde .koldan acınca bu sekilde oluyor ps den kapayıp aciyorum bu sefer goruyor. zaten yabancı forumlarda yıgınla insan bunu yazmıs.

umarım hemen cozerler.

ayni problem ne yazikki bendede var. icim rahatladi biraz ds3 bozuldu sandim ama problemin herkeste olmasi cozumun yakinda geleceginin isaretidir

• Benimde güncellemeden sonra ilk açtığımda görmedi,
    kablo ile tanıttım bir daha sorun vermedi.

Neden böyle oluyor acaba, sorun yaşayanlar, kullandıkları makineyide yazarlarsa bir fikir edinmiş oluruz.

"Slim 120 gb pal " Kullanıyorum
  • bende tek kol var güncellemeye korkuyorum ya
  • işin enterasan tarafı bazen yapıyor bazen yapmıyor. mesela bu sabah ds ile actim tanıdı. sonra kapadım. 1 saat sonra tekrar actım yine ds ile bu sefer tanımadı.

zaten guncellemeyi ilk yaptıgımda bende sorun yasamadım sorun ertesi gun basladı. yani cok tutarlı bir durum yok ortada :).

bende ps 120 slim ntsc var.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.