Şimdi Ara

Firmware 3.10 Bugün Geliyor...(Geldi!) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
0
Favori
13.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün akşam oynadım sorun yokdu bugun sabah oldu
  • Ps3'ün her güncellemesini korka korka yapıyoruz bu ne ya.
  • Facebook gelecekti hani hiç görmedim Facebook namına bir şey
  • herkes facebook konuşuyor ya oyunlarda sorun yaşayan var mı ki? başlık açacam ama yöneticiler siler sanırım..
  • anlaşılan sony orjinal gamepad kullanmayanlara savaş açmış, gamepad alırken dikkat etmek gerek
    resmi yerlerden alınmayan kollarda sorun olması normaldir, ps3 ile beraber gelen gamepad de sorun yaşayan oldumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut5513

Facebook gelecekti hani hiç görmedim Facebook namına bir şey

Facebook derken trophy'leri falan paylaşma seçeneği gelecekti Facebook'a ve geldi.. Bunun için Account Management'e girip oradan Facebook'un varsa hesabını ve şifreni girerek istediğin seçenekleri paylaşıma açabilirsin..

quote:

Orijinalden alıntı: SerumFizyolojik

herkes facebook konuşuyor ya oyunlarda sorun yaşayan var mı ki? başlık açacam ama yöneticiler siler sanırım..

Valla ben kendi adıma söyliyim; son update'i yaptıktan sonra ne oyunlarda ne de başka birşeyde sorun yaşadım.. Daha öncede belirttiğim gibi benim için tertemiz bir update oldu

• beyler game replay paylasa bilen var mi hiç?
  • gamepadlerin orjınal olup olmadıklarının serinosundan anlıyabilirmiyiz altında yazan
  • Bendede kol sorunu arada oluyor kulaklığıda tanımıyor olunca galiba wireless bluetoothmu kitleniyor ne kapatıp açınca düzeliyor.
    Bu arada gamepadim orjinal Ps3'ün içinden çıktı orjinal-çakma ile alakalı değil Ps3 ile alakalı bir durum
  • her update de böyle oluyomu
  • benimde 3 original gamepadi tanimiyor 2si dualshock 1i sixaxis ayrica orginal headsetimide tanimiyor gamepadlari sadece kabloyla tnaiyor ne yapmam lazim yeter yahu her updatede bir yerini bozuyor sony cihazin
  • Driving Force GT ile GT5 oynarken ps tuşu çalışmıyordu artık çalışıyor.
  • Biri dual biri sixaxis 2 controller, bir de hp bluetooth kulaklik var update ten oncede sorun cikarmiyordu update ten sonrada.

Update te sorun yok, sorunu cikaran kullandiginiz yan cihazlar sanirim.
  • PS3 ile birlikte gelen DS3 sorun çıkartıyor.
  • Ya arkadaşlar ben hala sync yapamıyorum profile'ma giremiyorum %14 de kalıyor sizdede varmı aynı sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: GkhnFB

Ya arkadaşlar ben hala sync yapamıyorum profile'ma giremiyorum %14 de kalıyor sizdede varmı aynı sorun

bir kaç kez dene üst üste olur..
  • Ps'yi şimdi açtım update yapılıyor bakalım bir sorun olacak mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayStation3lack

quote:

Orijinalden alıntı: GkhnFB

Ya arkadaşlar ben hala sync yapamıyorum profile'ma giremiyorum %14 de kalıyor sizdede varmı aynı sorun

bir kaç kez dene üst üste olur..
    hocam 15 defa deniyorum üst üste olmuyor ya
  • Uptade'in en büyük özelliği wireless çekim gücü artırılmış. Önceden %27-30 ile çekiyordu şuanda %45 ile çekiyor aynı yerden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

Uptade'in en büyük özelliği wireless çekim gücü artırılmış. Önceden %27-30 ile çekiyordu şuanda %45 ile çekiyor aynı yerden.

ona nerden bakılıyor kardeş
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.