Şimdi Ara

Firmware 3.10 Bugün Geliyor...(Geldi!) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
0
Favori
13.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bendede 250gb slim pal var. yalniz probleme basit bir cozum buldum. ds3 u tanimadiginda kabloyla bagladigimda hemen taniyor. kablo takili iken ps3 u kapatip ardindan kabloyu cikarip makineyi ds3 ten actigimda problem cozuluyor ama arada bir yeniden ayni problem olusuyor.
  • Benimde ds3 kolum sapıttı geçenlerde.İnşallah tekrarlamaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamirpolen

Benimde güncellemeden sonra ilk açtığımda görmedi,
    kablo ile tanıttım bir daha sorun vermedi.

Neden böyle oluyor acaba, sorun yaşayanlar, kullandıkları makineyide yazarlarsa bir fikir edinmiş oluruz.

"Slim 120 gb pal " Kullanıyorum

Hocam bende ps3 slim 120 gb (Ntsc) var
    orjinal kolda sorun yok ama çakma olan calışmıyor.1ve 2 nolu ışık yanıyor kablo ile de denedim. her yolu denedim olmuyor malesef
  • ya arkadaslar, herkez de su kol muhabbetinden bahsediyor, bu yama da facebook ta (game replay) paylasma da var, ben bu õzellik nasil aktif oluyor bulamadim, biraz da bu konuyla ilgilensek??? var mi deneyen?
  • bazen çalişiyo sorun olmuyo anlamadım gitti
  • bu genelde ps3slim lerde oluyor sanırım...
  • Aslına bakarsak çakma kolların çalışmaması iyi bişey...
    Çakma kolu bize çakamazlar hemen anlarız bu sayede
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCroMaN

PS3 ile birlikte gelen DS3 sorun çıkartıyor.

belki o sahtedir diğerleri gerçektir5 gunde tus takılma yapıyorsa ve 2 orjınal kolda da bu sorunla karşılaştıysam ben bu kolların kalitesinden şüphe ederim
  • tuş takılması da nerden çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeCroMaN -- 23 Kasım 2009; 0:46:10 >
  • Yeni bir ozellik de sanirim su ;

BF BC2 Beta oynarken oyun kilitlendi , ben de daha once kilitlendiginde yaptigim gibi arkadaki power switch'ten kapayip actim PS3'u ... Tekrar acildiginda karsima

" Sistem son kullanildiginda duzgun sekilde kapatilmadi. Veri kaybi , bozulmasi yasamamak ya da sisteme zarar vermemek icin sisteminizi asagidaki 2 sekilden birini kullanarak kapatin. "

seklinde bir uyari yazisi cikti... Ayni seyi defalarca yapmama ragmen fw3.10 oncesi boyle birsey hic gormemistim , ilk kez karsilastim...

Bir de benim hesap Avustralya ve bana da ABC iView gelmis... Acip baktim herhangi bir hata vermeden acildi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyn -- 23 Kasım 2009; 1:59:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanyor

quote:

Orijinalden alıntı: kuti07

quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

Arkadaşlar ojinal olup olmamasıyla ilgili değil. Ben PS3 Slim aldığımda üzerinde gelen kolu tanımıyo makine, daha ne olsun. PS tuşuna basıyorum makine açılıyor ama ondan sonra kol sapıtıyor, 4lüleri yakıp söndürüyüyor sonra da uykuya dalıyor. PS3'ten kapatıp tekrar açıyorum bu sefer tanıyor. Kablo ile tanıttım ama hala aynı sorun,anlamadım nedir mesele, Sony'den herhangi bir açıklama da yok herhalde

sorun kesinlikle 3.10 firmware. bende de aynı sekilde .koldan acınca bu sekilde oluyor ps den kapayıp aciyorum bu sefer goruyor. zaten yabancı forumlarda yıgınla insan bunu yazmıs.

umarım hemen cozerler.

ayni problem ne yazikki bendede var. icim rahatladi biraz ds3 bozuldu sandim ama problemin herkeste olmasi cozumun yakinda geleceginin isaretidir

bu problemi bende 3.10 dan sonra yaşamaya başladım,120gb slim sahibiyim.Hep olmuyor bu sorun ama genelde oluyor.USB ye takınca kolları ışıklar düzeliyo ama çıkarınca yine aynı durum.Kapatıp açmam gerekiyo makinayı yoksa kollar çalışmıyor.Bu arada bende 2 tane orjinal sixaxis var ve 2 sinde de bu problem var.Araştırdım fakat hiç bi çözüm bulamadım.

• Sony'den yakında güncelleme için yama falan gelir ve düzelir ama her güncellemedede sorun çıkacak mı çıkmayaca mı diyede güncelleme yapılmaz ki
  • ya adamlar enterasan. sony mail atmıstım. once benim nerde sinaxis e sahip oldugumu kanaat ettilerse usb ile tekrar tanıtmaktan sarjını kontrol etmekten bahsetmişler.

bende eger forumları okurlarsa bunun bende değil bir cok insanda oldugunu usb ile tekrar tanıtmaktan restore kadar herseyi denediğimi soyledim. ama adamlar enterasan sekilde benim yazdıklarım icinde firmware lafını gormuyor.

simdide filesystem te bozuk dosyalar olabilir onları duzeltmek için su işlemleri yapın diye biseyler yollamıslar. cidden komik bu arkadaşlar.
  • TV bölümü sadece UK psn de var boşuna kasmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerumFizyolojik

aman diyeyim hemen yüklemeyin. 3.0 çıktığında 1 ay uncharted vs oynayamamıştım..

bu sonynin ilk gerzekliği değil update konusunda.. acaba updatei bizimkiler mi yapıyor ağzında sigarayla
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCroMaN

tuş takılması da nerden çıktı

arkadaşın çalışmayan orjinal ds3 unden ve benımde orjınal ve cabucak takılma yapan tuşlara sahip ds3 ümden çıktıYani kolların genel olarak kalitesi bana göre tartışmaya açıktır
  • walla tropymis felan ugrasmAzdim profile girip senkronizeye basladivinda yuzde 8 de kaliyor ve acmiyor. face gelince aylar once oynadigim iki oyun icin cikti nealakaysaaa
    video kisminda uk de degilsen izleyemezsin diyor sinir oldum bunlaridduzeltecek durum yokmuu
  • ben daha bugün güncelledim :D
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.