Şimdi Ara

Fırıncıya Lahmacun Yaptırmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
55.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, lahmacun konusunda gordumde ic hazirlayip firina veriyormusuz.

Firinci adet basina ne kadar para alıyor?

Kac adet icin kac kilo et lazim ?

Ben 10 liraya ozel lahmacun diye birşey yemiştim, tadi cok iyiydi acaba oda boyleni yapılmıştı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patrick Yıldız -- 24 Ekim 2017; 22:26:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Fırına Lahmacun Yaptırmak

Lahmacun, lezzetli ve besleyici bir Türk yemeğidir. Eğer evde lahmacun yapmakla uğraşmak istemiyorsan, yerel fırınlarına lahmacun yaptırma olanağına sahipsin.

Lahmacun Yaptırma Fiyatı

Lahmacun yaptırma fiyatı, fırından fırına ve sipariş ettiğin lahmacun miktarına göre değişebilir. Genellikle, bir lahmacunun fiyatı 5-10 TL arasında değişmektedir.

Fırında Lahmacun Pişirme Fiyatı

Eğer kendi hamurunu ve malzemelerini getirerek fırında sadece pişirmesini istiyorsan, fırınlar genellikle pişirme ücreti alırlar. Bu ücret, fırının fiyat politikasına ve pişirilen lahmacun miktarına göre belirlenir.

Fırında Lahmacun Fiyatı

Fırından hazır lahmacun satın almak istiyorsan, fırınlar genellikle daha yüksek fiyatlar uygular. Hazır lahmacun fiyatları, fırından fırına ve lahmacunun boyutuna ve malzemelerine göre değişebilir.

50 Tane Lahmacuna Kaç Kilo Kıyma Gider

50 adet lahmacun için yaklaşık olarak 1 kilo kıyma kullanılır. Ancak lahmacunun büyüklüğü ve kullanılan diğer malzemelere göre bu miktar değişebilir.

Fırına Lahmacun Yaptırırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Fırına lahmacun yaptırırken aşağıdaki hususlara dikkat etmen önerilir:

• Fırının hijyenik olduğundan ve kaliteli malzemeler kullandığından emin ol.
    • Lahmacunların istediğin büyüklükte ve kalınlıkta olduğundan sipariş ver.
    • Lahmacunların üzerine konmasını istediğin malzemeleri belirt.
    • Siparişini önceden vererek fırının yoğun olmadığı zamanlarda teslim alman daha uygun olacaktır.

Fırına lahmacun yaptırmak, evde lahmacun yapmak için zamanın veya imkanın olmadığında lezzetli ve pratik bir seçenek olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İçerikle başlık uyumu harika be.

• hamurlarin buyuklugune seyrekligine bagli o. standart degil. 1 kilo harç Ile 20 25 orta civarda cikar. edit: fiyat soruldugunu gormedim. ama cok degil 5 10 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dommann -- 24 Ekim 2017; 22:42:52 >
  • bizim ki de pide yapıyo.valla pideciden güzel pide yapıyor,sadece kıyma ve yumurta götürüyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

bizim ki de pide yapıyo.valla pideciden güzel pide yapıyor,sadece kıyma ve yumurta götürüyoruz

Bizde konusuyoruz belki yarin yaparoz ama lahmacun

• Tadı iyi oluyormu beyler ?

• kardesim 10 tlye özel lahmacun olmaz sen 10 tl verdiğin için özel vs diye sana kitlemişler. Lahmacun lahmacundur ekstra içine kaşar atmış olabilirler.

Her fırıncıya iç hazırlanıp verilmez çalan çok olur.1-1.5 tl falan alırlar lahmacun basına sanırım hala 75 kurus alan yerler vardır belki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 60 krs aliyor burda adet basina. Harci da sana kalmis,.domates, biber vs de koyuyorsun sonucta. Kestirmek zor

• Antepli olunca başlığa güldüm

Lahmacunu fırın yapar tabiki

Bizim burda,her pide fırınının yanında mutlaka kasap olur,

Lahmacun yapmak için kasaba tepsi ile malzemeyi verirsin,

Malzemeler de(5 kişilik)

1 kg domates

1 demet maydanoz

5-6 yeşil acı biber

2-3 sarmsak

2 soğan

1 yemek kaşığı biber salçası

Tuz,kırmızı biber

Bunları tepsiyle kasaba verirsin

Kasap,içine kıymasını filan koyar,lahmacun içini hazırlayıp fırına verir.Fırında malzemeye göre 10 tan 15 tane lahmacun çıkarır.Fırın sadece hamur parasını alır zaten.Bizim burdaki fırın tane başına 40 kuruş alıyor.10 dk da lahmacun hazır olur.Tepsiye alır eve götürüp ayranla gömersin,afiyet olsun :)

• Yaptır tabii adamcağızın canı çekmiştir. Yanına da ayran söyle kuru kuru yemesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

kardesim 10 tlye özel lahmacun olmaz sen 10 tl verdiğin için özel vs diye sana kitlemişler. Lahmacun lahmacundur ekstra içine kaşar atmış olabilirler.

Her fırıncıya iç hazırlanıp verilmez çalan çok olur.1-1.5 tl falan alırlar lahmacun basına sanırım hala 75 kurus alan yerler vardır belki.

Yok hocam gercekten oyleydi yani icindeki kitmalar cok fazlaydi ve gercekten et tadi aliyordum.

• 35 lahmacuna 12 lira verdim geçende.Ici ne kadar tutuyor bilmiyorum.Sehir Adana.Lahmacunun boyutu cok buyuk degil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • adet başına değilde hamur başına alıyor diye biliyorum. Etli ekmeğin ölçüsü hamurun yarımıyla belirlenir. 15 yarım 7.5tl gibi. yarım dediği de bir top hamurun yarısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

Antepli olunca başlığa güldüm

Malzemeler de(5 kişilik)

1 kg domates

1 demet maydanoz

5-6 yeşil acı biber

2-3 sarmsak

2 soğan

Tuz,kırmızı biber

Kasap,içine kıymasını filan koyar,lahmacun içini hazırlayıp fırına verir.Fırında malzemeye göre 10 tan 15 tane lahmacun çıkarır.Fırın sadece hamur parasını alır zaten.Bizim burdaki fırın tane başına 40 kuruş alıyor.10 dk da lahmacun hazır olur.Tepsiye alır eve götürüp ayranla gömersin,afiyet olsun :)

40 krş iyiymiş ya bizim burda 1-1.5 tl arası yaparlar

• bende antepliyim ordaki gibi kolay ve ucuz degil istanbulda. harci kendimiz hazirliyoruz tanesini 1 tlye pisiriyolar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel istanbul avrupa yakası için pişirme fiyatları ne düzeydedir arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

Antepli olunca başlığa güldüm

Malzemeler de(5 kişilik)

1 kg domates

1 demet maydanoz

5-6 yeşil acı biber

2-3 sarmsak

2 soğan

Tuz,kırmızı biber

Antep usulünde soğan olmuyor diye biliyorum ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.