Şimdi Ara

Çiğ Köfteci Açmak İstiyorum <<TECRÜBELİ ARKADAŞLAR KONUYA LÜTFEN>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
7.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese hayırlı akşamlar dh halkı. 5 yıldır yapmış olduğum bir meslek var ve ben bu mesleği sevmiyorum keyif almıyorum. (Plastik kalıpçılığı)

Araba alma hayalim vardı bi miktar param var fakat işçilikle asgari ücretle bazı şeyler yerine gelmiyor. Bende bu nakiti değerlendirmek istiyorum. Şehir istanbul

Şuan için belirli bir dükkan yok çiğ köftesi markası çok fakat benin aklıma yatanlar;

Çiğköfteci Sait (eski adı Battalbey)
    Komagene
    Oses

Bu firmalarla görüşmeler yaptım (oses hariç)

Komagene bi miktar isim parası istiyor sözleşmeler sunuyor, birsürü çeşitle küçük bir restorana kaçıyor. Bi nevi kurumsal.

Battalbey yani çiğköfteci sait hiç bir koşul sunmuyor bedel istemiyor kısacası hem uygun hem rahat.

Oses ise netteki araştırmalarıma göre 15bin tadilat PARASI alıyormuş.

Bu konudaki tecrübeli arkadaşlarımı konuma bekliyorum fikirlerinizi önerilerinizi bu iş yapılırmı kar varmı bu tip fikirlerinizi bekliyorum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Fabrikasyon çiğ köfte satma arkadaşım. Neden milletin sağlığı ile oynuyorsun.

Kendin imal et. Kendin sat. Düzün malzeme kullan. Fabrikasyon olanlarda berbat isot kullanıyorlar insanların midesi mahvoluyor.

Adam gibi isot al salçası biber salçası düzgün al kaliteli bir mal üret.

Oses dediğini yedikten sonra mide kanaması geçiriyor millet.
  • Okula yakın bi yerde açarsan iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • komagene fetöcü .
  • İzmitteyim ve her önüne gelen çiğkofteci açıyor.
    Komagene nin çiğköftesi saitinkinden çok güzel ayrıca.
    Ancak sait tanınıyor.
    Sen bilirsin ama seyyar pilavcı felan oluşan daha fazla kazanırsın

• hocam bence çok bağlı oldugun bir şey yoksa istanbuldan git başka bir şehirde çok daha güzel yaşarsın. özelliklerini bilmiyorum ama bana en çok oses ve komagene satıyor gibi geliyor.

• saitinkide güzel dostum hakkını yememek lazım.
    Komagenede masraf var bu durumuda göz önüne almak lazım

Nenyazıkki gitmeyi düşünmüyorum tek zor olur dışarılarda...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BAKKAL AÇMAK
    13 yıl önce açıldı
    Waffle dükkanı için öneriler?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.C. MAXWELL

komagene fetöcü .

Yok daha neler

• 2 - 3 liraya porsyon çiğ köfte satılıyor. ne var bunun içinde bilen var mı ? çin tuzu mu birşey diyordunuz geçende, ondan mı var ?
  • Çöğköfteci devri bitti bence.
  • Ankara'dayım, herhangi bir caddede 200 metrede bir çiğköfteci var. Bence çiğköftecilik dönemi bitiyor. Eğer ciddi ciddi bu işe niyetliysen yer seçimi ve firma adı çok önemli.
  • döner aç yeni keşfedildi

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Fabrikasyon çiğ köfte satma arkadaşım. Neden milletin sağlığı ile oynuyorsun.

Kendin imal et. Kendin sat. Düzün malzeme kullan. Fabrikasyon olanlarda berbat isot kullanıyorlar insanların midesi mahvoluyor.

Adam gibi isot al salçası biber salçası düzgün al kaliteli bir mal üret.

Oses dediğini yedikten sonra mide kanaması geçiriyor millet.

bizim buradaki oses çiğ köfteciden millet zehirlenmişti bir ara da böcek çıktı diyorlardı o ne kadar doğru bilmem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AFK_is_now_AFK kullanıcısına yanıt
    Komagene fetö ye ait sanayi kuruluşu olan tuskona üyedir.

Bana sorarsan hocam bence bu işin bir getirisi olan bir şey değil. Çünkü her yer çiğ köfteci oldu. Yer olarak çok uygun(üniversite bölgesi gibi) yer olması lazım ki tutsun. Sen bence kendini geliştireceğini bir işlere gir ve burada ustalastigin zaman kendi işini yaparsın. Ama acarsanda Allah bol kazanç versin helalinden hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l1b_598 -- 5 Kasım 2016; 23:12:02 >
  • l1b_598 L kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun kafan çok karışık bu aralar bakalım ne olacak

• Bence daha orjinal işlere yönel. Çiğköfte işi adamı ne rezil ne vezir eder. Esnaflıkta vezir olmadıktan sonra yapılacak iş değil.
  • dostum bence bikaç çiğ köftecinin yanında çalış sistemin nasıl döndüğünü öğren ona göre gerekli müdahaleleri yapmayı düşün. böyle internet üzerinden araştırmayla olacağını sanmıyorum.
  • Aç bir tane oto yıkama dükkanı
    Al yanına aylık 800-900 liraya 2 suriyeli
    Millet aynen böyle yapıyor

• Şeyh-i Ekber İBN-İ ARABİ kullanıcısına yanıt
    +1 Kocaeli'de her sokakta iki tane çiğ köfteci sait var. Dükkan olmasa da seyyar araba tarzı şeylerde satan bile gördüm.

• arkadaşlarında dediği gibi çiğköftecilik yeni başlayan için aşırı riskli. hali hazırda bi işin varsa onu bırakıpta dükkan açmaya kalkma kesinlikle ülkede kriz varken işsizlik varken işten çıkıp çok riskli bi alanda iş kurmak delilik olur. hem işinde çalışıp hem ek gelir sağlayacak işler yapabilirsin. işporta olabilir el arabasında tavuklu pilav falan riske girmeden kazanırsın işindende olmazsın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.