< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 19 Kasım 2014; 0:30:13 > |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 19 Kasım 2014; 0:30:13 > |
bence; artıları:doğru. Her şeyi boş ver diyorsun ve takmıyorsun. Daha iyi hissediyorsun. Sonra süper oluyor hatta. eksileri: uyku bozukluğu, hapı bırakınca daha kotu olurum hissi, bırakamama düşüncesi, unutkanlık başlaması. 2 sene kullandım. Bıraktım. Bırakınca çok kotu ortada kalmış gibi hissediyorsun. Ama super depresyon ilacıdır. Kullanmayanlar yorum atmasın lütfen. edit: kullanırken bazen özgüven patlaması oluyor. Ya da tam tersi içine kapanık olabiliyorsun. Değişik duygular içinde kalabiliyorsun. Araç kullanırken sıkıntı yapıyordu bazen. Ha bir de bazı denge problemi yaşıyorsun. Ama ağır bir depresyon geçirmemişsen kullanma. ben ağır darbeler almıştım. Çok şükür atlattım o günleri. Ama eğer depresyon hastasıysanız çok güzel arkadaşınızdır paxera. Sakın iki tane birden içmeyin. Doktorunuz ne diyorsa uyum sağlayın. Kontrollerinizi aksatmayın. Kafanıza göre ilaç içip ya da doktorun kullanacaksın dediği ilacı kafanıza göre iyileştim diye kenara atmayın. konu sahibi arkadaşım, geçmiş olsun şimdiden. |
Yeni Hayatın İlk Günü (Paxera)
Paxera, yeni hayatın başlangıcında verilen bir ilaçtır. Doğumdan hemen sonra bebeklere verilir ve annenin rahmindeki ortamdan yeni doğan dünyasına uyum sağlamalarına yardımcı olur.
Paxera Ne Zaman Etki Eder?
Paxera, bebeğe verildikten sonra hemen etki etmeye başlar. İlacın tam etkisi, genellikle birkaç saat içinde görülür. Etkileri, bebeğin yeni ortama uyum sağlamasına yardımcı olarak aşağıdakileri içerir:
Paxera, yeni doğan bebeklerin hayatta kalma oranlarını artırmaya ve sağlıklı bir şekilde gelişmelerine yardımcı olmaya yönelik önemli bir ilaçtır. İlacın etkileri genellikle birkaç gün sürer ve ardından bebeğin vücudu kendi başına uyum sağlamaya başlar.
Paxera'nın, bebeklerin yeni yaşamlarına sorunsuz bir şekilde geçiş yapmalarına yardımcı olan güvenli ve etkili bir ilaç olduğunu unutmamak önemlidir. Ebeveynler, bebeklerinin Paxera almasını sağlayarak, sağlıklı ve başarılı bir hayatın temellerini atmalarına yardımcı olabilirler.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yealdıraum -- 18 Kasım 2014; 23:53:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
| _____________________________ |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knaqsikoloph -- 19 Kasım 2014; 0:16:38 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak... Metal Müzik süslü sosyete kızlarının değil,onurlu insanların yaşamla mücadele öyküsüdür.
(wayne's world , wayne's world party time excellent!) |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 19 Kasım 2014; 1:41:45 > |
|
|
Geçmiş günü beyhude yere yad etme, Bir gelmemiş an için feryat etme, Geçmiş gelecek masal bunlar hep Eğlenmene bak ömrünü berbat etme. Niceleri geldi, neler istediler, Sonunda dünyayı bırakıp gittiler. Sen hiç gitmeyecek gibisin değil mi? O gidenler de hep senin gibiydiler. Dünyada ne var kendine dert eyleyecek, Bir gün gelecek ki can bedenden gidecek. Zümrüt çayır üstünde, sefa sür iki gün ... Zira seninde üstün de otlar bitecek ... efexor xr - prozac - valdoxan - xanax - abilify - norodol
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 19 Kasım 2014; 6:35:26 > |