Şimdi Ara

Firefox, google chrome işlemciyi çıldırtıyor adeta....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • firefox 3.0.5 işlemciyi tek başına sömürüyor, sürekli yüzde 95 lerde, gerçi sadece firefox da değil google chrome da yanı şekilde zorluyor işlemciyi, bu neden olabilir ekstra başka bir ayardan mı kaynaklanıyordur yoksa bu programların genel özelliğinden mi?

• şu an pentium III 451Mhz 128mb bellekli bir pcden yazıyorum ve 10 tane firefox penceresi açık işlemci yükü %40 larda seyrediyor.. sanırım sizin sorununuz spy tarzı zararlı yazılımlardan filan kaynaklanıyor olsa gerek.. format atalı bir saat kadar oldu şu an için sorun yok.. belki de zamanla sisteme bindirdiği yük artıyor firefoxun .. bende de zaman zaman butun işlemciyi sömürdüğü oluyor çok daha hızlı sistemlerde bile.. belki de açık duran pencerelerdeki websitelerin birbirinden farklı grafik öğeleri içermesinden kaynaklanıyordur..
  • bende de önceden olmadığı halde kasmaya başladı ff3,

işlemci sıcaklığı yükseliyor sekmeleri çoğaltınca ve flash tabanlı sitelerde belirgin şekilde artıyor
  • bu konuyu açmamın üzerine 2 kez farklı xp kurdum (32 bit xp home, 64 bit xp pro) hala aynı durum mevcut, firefox işlemci kullanımında yüzde 50 den aşağı inmiyor, normal pc olsa sorun değil de laptop olunca fan durmuyor hasta ediyor beni, flash içerikli siteler yapar doğaldır da eskiden bu kadar olmuyordu benim anlamadığım bu
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.