Şimdi Ara

Firefox'dan anlayanlar bi yardım,lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • explorer ve daha çok firefox kullanıyordum, firefox açmayınca silip tekrar kurdum fakat farenin makarası sadece firefox sayfalarında çalışmamaya başladı, tekrar tam bir temizlik yapıp firefox'ı sildim ve yeniden kurdum tabi bu seferde içe kurmayı(geri yükleme) unuttum..eklentilerim,yer imlerim hep silinmiş olarak karşıma çıktığı yetmezmiş gibi yine makara-tekerlek çalışmıyor,delirecem valla bunun sebebi nedir arkadaşlar,saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alihace -- 15 Şubat 2008; 19:57:34 >

• makara dediqin ne?
  • quote:

Orjinalden alıntı: skin

makara dediqin ne?

Farenin tekerleğini kastediyor.

Bence sizin donanımsal bir probleminiz var. Fareyi başka bir sistemde deneyin. Ayrıca FF'u tamamen -tüm reg. anahtarlarına kadar- kaldırdığınızdan emin olun.
  • Arkadaşım F.F. genel de Java uygulaması içeren sitelerde problem çıkarıyor ama onuda uygulamalar yükleyerek halledebiliyorsun. Yani en fazla sayfanın açılır pencereleri göstermiyor. Ben ce senin poblemin Algol arkadaşın dediği gibi donanımsal.
  • Ama arkadaş, sorunun FF 'da olduğunu başka yerde sorun olmadığını söylemiş.

Öncelikle konunun yanlış yerde olduğunu belirttikten sonra sorulara geçeyim.
    İşletim sisteminiz nedir?
    Hangi FF sürümünü kullanıyorsunuz?
    Farenizin marka ve modeli nedir?
    Farenin tekerleği "sadece" FF 'da mı çalışmıyor?

Not : Firefox'un adı Firefox'tur, Mozilla Firefox'u geliştiren gurubun adıdır. Windows'tan bahsederken "Microsoft'um da sorun var." demediğimiz gibi Firefox 'tan bahsederken de "Mozilla'da sorunum var." demek yanlıştır. Mozilla'nın Firefox dışında da yazılımları vardır. Firefox'dan bahsederken Mozilla demek yanlış anlaşılmalara ve daha geç cevap almanıza sebep olacaktır.
  • ilgilenmenize yardımınıza teşekkür ederim.
    1.windows xp pro
    2.F.F:2.0.0.12 TR
    3.mouse:A4 tech usb optik(mop-57k)
    4.evet sadece mozilla firefox'ta çalışmıyor diğer bütün işlemleri yapıyor veya diğer her yerde çalışıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.