Şimdi Ara

Firefox sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Firefox 4'te bir konuyu yeni sekmede aç dediğimde nadiren açıyor genelde beyaz sayfa duruyor açılmıyor diğer sitelerdede böyle yarım açılıyor vs. bu sorun firefoxtanmı kaynaklanıyor ?

eskiye döneceğim bu gidişle

Firefox sorunu ?

Orijinalden alıntı: cmbrbr

Arkadaşlar ben yazı yazarken altta hep kırmızı çizgiler çıkıyor. Bunu nasıl kapatabilirim?

Firefox sorunu ?

worddeki gibi sözlük var ve yanlış yazdığın kelimeleri işaretliyor ama muhtemelen default olarak ingilizce ayarlandığı için yazdığın her şeyi hatalı sayıyor. Sözlüğü Türkçe ayarlarsan sorun düzelir ama ben firefox kullanmadığım için nasıl ayarlayacağını bilmiyorum.

Belki yardımı olur. Operada şu şekilde ayarlanıyor; o altı çizili kelimelerden birine sağ tıkla - yazım denetimi ve sözlük var, oradan sözlüğü Türkçe olarak seç.

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]

• options=>content girdim türkçe yaptım ama işe yaramadı. Yinede sağol.

chrome a geçtim ama hiç alışamadım

Orijinalden alıntı: D C X L

yarım sayfa açma sorununu çözen yok mu ?

chrome a geçtim ama hiç alışamadım

Bende kendiliğinden geçti, uzun zamandır olmuyor.
  • Sorun eski firefox sürümünün profili ile yenisinin uyuşmuyor olması.Eski sürümü tamamen kaldırman lazım.Program ekle kaldırdan kaldırdığın halde bazı yerlerde küçük dosyalar kalıyor.Onları da silersen sorunun çözülecektir.

Burada anlatılmış nasıl yapılacağın ;

--------------- (Yazı alıntıdır)

bu tarayıcıyı yükleyecek windows kullanıcısı arkadaşlar allah rızası için öncelikle aşağıdaki yönergeleri izleyip daha sonra yüklesinler.

böylece eski sürümden kalan profili silerek şişmeyi atlatıp tarayıcıyı asıl hızında kullanabilirler:

- firefox 4'ün son sürümü masaüstü'ne indirilir:http://www.mozilla-europe.org/
    - flash player'ın son sürümü masaüstü'ne indirilir (other browsers):http://get.adobe.com/flashplayer/otherversions/
    - firefox'taki yer imleri* yedeklenir: ctrl+shift+b > içe aktarma ve yedekle > yedekle
    - program ekle/kaldır'dan firefox ve flash player tüm ayarları ile beraber kaldırılır.

- başlat > çalıştır (windows tuşu+r) ile çalıştır* açılıp %appdata% komutu girilir; varsa mozilla klasörü silinir.
    - başlat > çalıştır (windows tuşu+r) ile çalıştır* açılıp %programfiles% komutu girilir; varsa mozilla firefox klasörü silinir.
    - başlat > çalıştır (windows tuşu+r) ile çalıştır* açılıp %programfiles(x86)% komutu girilir; varsa mozilla firefox klasörü silinir.*

artık bilgisayarınızdaki eski firefox profili tamamen silinmiş durumda. firefox ve flash player'ı gönül rahatlığı ile kurabilirsiniz...

bir de gerçekten firefox'u daha geniş bir ekranla kullanmak istiyorsanız başlangıç (ev) simgesine sağ tıklayın > özelleştir > küçük simgeleri kullan seçeneğini seçin. böylece epey bir yer kazanırsınız.

özgür ve açık günlere...

ekleme: eğer bilgisayarınızda sunbird, thunderbird, songbird vb. mozilla uygulamaları varsa söz konusu klasörleri değil; içlerindeki firefox klasörünü siliniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starex_01 -- 25 Nisan 2011; 14:56:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mnx7

Bende bir adrese tıkladığımda mesela yer imlerine komutu almıyor 5-6 kere tıklayınca anca alıyor, aynı yer imini bazen tek tıkta açıyor. Neden kaynaklanır ?

internet baglantin her hangi bir nedenden dolayi kisa süreli koptugunda, ya da baglanti hizin neredeyse yok denecek kadar az oldugunda, firefox'ta sayfanin yenilenmesi sorunlu. veya kasitli böyle yaptilar. bit bit de olsa, acicam ben o sayfayi diyorsan, websitesinin adini adressatirinda secip, "tamam"a basarsan, internet var ya da yok,
    firefox derhal acmaya calisir.. baglanti sorunun varsa ve sayfayi yenilemek istersen, 3-5 defa ard arda yenilemelisin. ancak yer imlerinde böyle bir sorunla karsilasmadim.
    firefox yavas diyenlere: ram ve cpu yeterince iyi ise sorunla karslasmazsiniz. müzik dinlerken, download yapiyorum. 25'ten fazla sekme acik. 13-15 add-on, bir kac yüz yer imi.... adobe flash player dahil (ram yetmezse en kolay cöken eklentidir), hic bir eklenti cökmedi, yada firefox kapanmadi. söylediklerim ff 3,6+ icin gecerli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.