Şimdi Ara

FIRÇASIZ CİLALI OTO YIKAMA KÖPÜĞÜ KULLANAN??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
24.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • www.otohiyen.com dan bilgi alabilirsiniz.
  • www.otohijyen.com da bulabilirsiniz.

    Ürün Video Linki :http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=-QQuPLkT1pQ

    ARAÇ YIKANDIKTAN SONRA KİREÇ İZİ GİBİ LEKE BIRAKMAZ
    ARACIN PLASTİK AKSAMLARINA ZARAR VERMEZ.
    Balins 202 Fırçasız cilalı oto yıkama köpüğü araçların dış yüzeyinin fırça ve sünger kullanmadan temizlenmesini sağlayan özel bir üründür.
    Balins 202 Fırçasız cilalı oto yıkama köpüğü araç yüzeyindeki toz, çamur, sinek, böcek, kuş pisliği gibi çıkması zor kir tabakalarının kolay bir şekilde ve zahmetsizce ovalamadan temizlenmesini sağlar.
    Balins 202 Fırçasız cilalı oto yıkama köpüğü klasik oto yıkamalara göre yıkama işlemini tek aşamaya indirerek su elektrik ve zaman açısından P tasarruf sağlar.
    Balins 202 Fırçasız cilalı oto yıkama köpüğü içerisindeki özel bir cila sayesinde otomobillerin yıkandıktan sonra ışıl ışıl parlamasını sağlar. Yine Balins 202 Fırçasız cilalı oto yıkama köpüğü içerisindeki su itici maddenin özelliği gereği araç su tutmaz, toz tutması gecikir.
    Balins 202 Fırçasız cilalı oto yıkama köpüğü kullanılırken fırça ve sünger kullanımına gerek kalmadığından aracın boyası aşınmaz ve araç boyası uzun yıllar boyunca orijinal rengini kaybetmez.
    Balins 202 Fırçasız cilalı oto yıkama köpüğü araç yüzeyinde ince bir sır tabaka oluşturarak güneşin zararlı ışınlarından aracın korunmasını sağlar. Böylece aracın renginde güneşten ötürü solmalar meydana gelmez.
    Balins 202 Fırçasız cilalı oto yıkama köpüğü otomobil gibi küçük araçların yıkamasında kullanıldığı gibi tır yıkaması, kamyon yıkaması ve gemi temizliğinde de çok etkili sonuçlar vermektedir.
    Balins 202 Fırçasız cilalı oto yıkama köpüğü içeriğindeki cila ve kimyasalların sayesinde yıkama bittikten ve araç kuruduktan sonra araç üzerinde leke bırakmama özelliğine sahiptir.
    Balins 202 Fırçasız cilalı oto yıkama köpüğü yazın oluşan sinek pisliklerini yüksek temizleme gücüne sahiptir. Ayrıca Balins 202 Fırçasız cilalı oto yıkama köpüğü aracın jantları mükemmel bir şekilde temizleyip parlatır. Lastikler ilk günkü siyahlığına kavuşturur.
    Balins 202 Fırçasız cilalı oto yıkama köpüğü 60 lt suyun içerisine 1 lt atılarak kullanılır. 60 lt suyun içerisine atılan 1 litre Balins 202 Fırçasız cilalı oto yıkama köpüğü ile oluşturulan çözelti fırçasız oto yıkama makinesi ile araçların üzerine püskürtülür. Daha sonra aracın yüzeyi basınçlı su ile iyice durulanıp temizlenir ve bezle silinerek yıkama sonlandırılır.




  • Arkadaşlar Bahsedilen Fırçasız Köpük Balins 202 yiwww.otohijyen.com dan 125 tl ye aldım süper bir ürün 60 lık tanka 500 gr koyuyorsunuz işinizi görüyo . 500 gr koyunca ürünün fiyatı yarıya gelmiş oluyor.. Başka yerde köpük aramayın bence ..
  • Thomassee kullanıcısına yanıt
    bence birde autonox fırçasız c @Thomassee ilalı oto yıkama şampuanını deneyin uluslararası yeterlilik sertifikalrı var,ve türkiyedeki en seçkin markalar autonox fırçasız oto yıkama şampuanını kullanıyor @Thomassee
  • yenpa Y kullanıcısına yanıt
    bence elsa kımyanın autonox fırçasız oto yıkama şampuanını deneyin parakende satışı 100 tl ve çok iddialı bir ürün @yenpa
  •  FIRÇASIZ CİLALI OTO YIKAMA KÖPÜĞÜ KULLANAN???


    Üstüne tanımam.
  • Hocam boyle seylere gerek yok bence meguiarsın cilalı oto sampuanı ve oto yıkamı sungerıyle yıkıyorum pırıl pırıl oluyor
  • Fircasiz yikama sampuanlarinda ciddi kimyasal kullaniliyor ve bu kimyasal ozellikle plastik aksamlarin rengini acitor diyorlar. Ben yanasmazdim sahsen. Ayni durum 1 liraya skilan kopuklerden basima geldi cunku

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şampuan değilde kısmı temizlik için köpük şeklinde sıkılan spreyler var nedir bilen varmı? hani film fln için kaputa cama sıkarlar siler geçersin çok pratik
  • Arkadaşlar, son birkaç senedir benzinlikteki basınçlı yıkayıcı görevlileri sanırım maliyeti düşük tutmak için kirli, çamurlu yüzeye önden hiç su tutmadan DOĞRUDAN köpük ile başlayıp en son su ile duruluyorlar.

    Yani su-köpük-su güzergahı yerini köpük-su güzergahına bırakmış durumda.

    Bunun zararı var mıdır fırçasız yıkamada?
  • Merhaba arkadaşlar.Oto yıkama sahibi olarak konuya açıklık getiriyim bilgim dahilinde...
    Araçlara uygulanan köpükler ve fiyatlar değişkendir.Köpüklerin fırçasız olmasının nedeni içerisinde barındırdığı temizleme gücüdür..Biz buna baz deriz.Yani bir kimyasal 7 ph ın altında ise asidik üstünde ise bazik tir.Fırçasız ürünler genelde 12 ph ın üzerindedir.Bu sayede aracın kirini köpüğün sıkılmasından sonra kendiliğinden çıkartır.Fakat bu sakıncalıdır.Kullanılması gereken ürünlerin 9 ph ın üzerinde olmamasını istiyoruz çünkü aracın cilasına,boya korumasına, dış plastiğe ve kauçuğa zarar verir.
    Bu yüzden mümkün olduğunca köpükte 7 ye yakın ph da ürünler kullanın.Zaman içerisinde aracınızın düzgün ve parlak kalmasını istiyorsanız eğer.
    Amatör kullanım için kaliteli oto şampuanları işinizi görür.Süngerle aracınızı yıkayın ve fırça kullanmayın...
    Köpük satın alacaksanız ve ya aracınızı yıkatacaksanız ph derecesini öğrenin.Sorularınızı memnuniyetle cevaplarım....




  • Merhaba, oto yıkama makinesinde kopuk yapmak icin kullanabilecek sampuan arıyorum. F/P ürünü tavsiye edebilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben kartalda bir yerde yıkatmıştım , o parlaklığı ve temizliğe rastlayamadım , oraya gidene kadar kuş pisliğini çıkarırız diyen yıkamacıya rastlamadım.yıkamaya girdiğimde içimde bir kuşku vardı , işyeri biraz bakımsızdı acalem olduğu için çok birşey beklemiyordum , ama aracım yıkandıktan sonra peşin yargılı olduğumu birkez daha anladım , genç bir çocuk yıkadı aracımı , dediğim gibi ilk düşüncemle yıkandıktan sonraki düşüncem farklı oldu , defalarca araba yıkattım ama o temizliğe ve parlaklığa , lastiklerdeki siyahlığa rastlamadım.kuş pisliğini yıkadıktan sonra bir pasta sürdü neredeyse iz kalmadı , tamamen gitmedi ama 15 cm den bakarsam görüyorum izi , uzaktan hiç belli olmuyor . o sürdüğü pasta ithalmiş siyah bir kutuydu.ama fırçasız yıkama köpüğü üstünde EUROFASE yazıyordu , arabanın resmini çekmiştim yanında bidonlar çıkmış , bidonlarda jant temizlemede , lastik parlatmada ve köpükte bu isim vardı ,oradan aklımda kaldı , eurofase diye sor onla yıkayan görürsen gözün kapalı yıkatabilirsin ,1000 km yol yaptım memlekete gittim geldim lastiklerimdeki siyahlık kaybolmadı , yıkamacından memnunsan bilemem ama bunu deneyin derim.




  • passat one number P kullanıcısına yanıt
    yanlış mı yazdım diye tereddüt etmiştim , doğru yazmışım baktım fotografa üstünde aynen EUROFASE FIRÇASIZ CİLALI OTO KÖPÜK yazıyor , üzerindeki barkota telefonu tutuncawww.eurofase.com.tr diye web sitesine bağlanıyor
    umarım faydalı olmuştur.
  • merhaba

    Bazı yıkama sıvıları şampuan gibi köpürüyor bazıları ise su gibi. Su gibi olanların kutularının üZerinde ne yazar. Kullananlara sormak istedim.

    Basınclı püskürtme pompası (2lt) ile su gibi olanların daha kolay kullanılabileceğini düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat performans olarak degerlendirmeyin.Uygun karisima sahip olmayan boyayi yakiyor.Geri donusi yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atas varken diğer markaların her ürünü para tuzağı tam f/p ürünleri.

    Plak 2

    Proteo

    Dls125

    İdrolak falan müthiş ürünler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende googleden oto köpük ürünleri ararken buraya geldim, bende bi kaç ürün denedikten sonra 110 liraya fabex marka cilalı oto şampuanı aldım tavsiye ederim altta linki mevcut.
    http://www.toptanotobakim.com/u225/dis-yikama/fabex-cilali-fircasiz-oto-dis-yikama-kopugu.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsynkmrl -- 23 Şubat 2018; 16:0:6 >




  • Oto yıkamamda Limprox Fırçasız Oto Şampuanını kullanıyorum. Şahsen çok memnunum.

    Limprox Fırçasız Oto Köpük Şampuanıhttps://www.limprox.net/limprox-fircasiz-oto-kopuk-sampuani-progold

    Kullanabilirsiniz. n11 üzerinde en çok satan oto şampuanı imiş 2019 yılında.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskolik26 -- 23 Kasım 2019; 21:6:18 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.