< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H4- -- 12 Kasım 2025; 19:41:48 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H4- -- 12 Kasım 2025; 19:41:48 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıng365 -- 22 Mayıs 2025; 19:50:28 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam uzun kısa yol karışık 5 lt yi hiç geçmedi benim Nemo, 4.5- 5 lt arası oynar yakıt 2000 devirde 90-95 km arası bişey yapar, Max 100 u geçmem ben. Sonra gördüm sorunuzu? Hususiye cevirmedim kamyonet ruhsatlı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alisilin07 -- 22 Mayıs 2025; 21:17:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam inanın Nemo daha güvenli. Şahsi olarak konuşuyorum. Nemoya binince sağdan 80-90 tın tın gidiyorum ki ABS esp var zaten. Frenlerim lastiklerin yeni zaten. Ama otomobile binince bir bakmışım 140-150 gidiyorum. Hiç huyum olmamasina rağmen biri gaza getiriyor bir bakmışım adamla yarışıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Bende 1.3 multijet 95 hp araç var. 2500 dd 110 km/h hızda gidiyor olabilir. Tam dikkat etmediğim için 2700 de olabilir demiştim. Dizel alacağın araçta enjektör, turbo, egr dpf gibi sorunlardan en azından birini olsun büyük ihtimalle yaşarsınız. Model yılı yükseldikçe birde adblue çıkar. Benzin/lpg'li araç alıdığınızda dizele oranla en büyük probleminiz çekiş olabilir. Ama unutmayın ki araca devir çevirtirseniz gider de. Fiatların binek grubunda euro 5 2012 ile başlıyordu 95 hp euro 5 motordur. Fakat fiorino da 2015 modellerde bile 75 hp motorlar vardı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|