Şimdi Ara

Enpara Kredi Kartı [ANA KONU] (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.286
Cevap
535
Favori
1.952.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jvcjvc

Öğrenci kredi kartımın süresi dolup kapatılınca enpara kredi kartına başvurdum hemen ve reddedildim.

Ben de bunun üzerine eskiden öğrenci kartımın olduğu bankaya başvurdum ve 1 saat içinde on binlerce lira limiti olan kredi kartı verildi ve 1 hafta içinde kart elimde oldu.

Evet verdikleri kartın aidatı var ama ben bonus da biriktirebilen birisiyim, bana bir zararı olmayacak.

En para bana 2500 liralık bir kredi kartı verse yeterliydi, ama direkt reddetti. Diğer bankanın verdiği kredi kartı ile araba bile alınır.

Burada bir tuhaflık yok mu?

Bu olaydan sonra artık enpara ile ilişkimi tamamen kestim. Zaten doğru düzgün atmleri yok, kartlarında temassız özelliği yok. Eskiden havale eft fatura ödemesine komisyon almıyorlar diye her işimi en para ile yapardım, artık kullanmayı tamamen kestim

Enpara kredi kartı öğrenci kartı değil ki.
    Beyan edilmiş kaç para maaşın var? Başka bankadan kredin var mı. Daha önce finansbank ile çalıştın mı?

Benim 10 bin limitli yapıkredi world kartım varken 30 bin tl enpara dan kredi çektim.
    5 bin tl ekpara limitim vardı.
    Enpara kredi kartı başvurusu yaptım 9000 TL limitli kart geldi.

Kaldı ki ilk çıktığından beri enpara kullanıyorum.
    Sen başvuru yaptığında banka bakıyor bu adamın öğrenci kartı varmış iptal ettirmiş.
    İşten mi çıktı iptal ettirdi, ödeyemedi de mi iptal oldu anlayamaz.
    Ayrıca süresi dolan kartın 1 ay önceden yenisi gelir, kart kapanmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemirci

halbuki 100 lira verseler kabul edecektim. :)

Benim 18 yaşından beri world kartım vardı, 35 yaşındayım.
    Her sene üye aidatını iade edin diye aramaktan yoruldugum için iptal ettirdim.

Aidat alacaklar korkum yok. (korku çünkü ekstramı kontrol etmediğim zamanlar var)
    Ayda da 3 alışverişi (1000 tl altı) peşin fiyatına 6 mı 9 taksit mi ne yapıyor.
    daha ne olsun :)
  • Ben öğrenciyim. Çalışmıyorum. Bana verdiler kredi kartını. Küçük bir limit tanımlasalar da aidat olmaması önemli.

3.5 senedir işte üniversiteli kredi kartı da kullanıyordum ve minimum tutarı ödemediğim hiçbir dönem olmadı. Genelde bütün tutarı ödüyordum. Bunun etkisiyle kredi notum yükselmiş olabilir. Bir de ilk müşterilerinden olmamın etkisi olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcan -- 2 Mart 2018; 14:14:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temazsız ve şifresiz ödeme özelliği var sanırım kartın,günlük 50₺ mış sınırı.Ancak benim bugün 89₺ restoran hesabını temazsız ve şifresiz ödedim,limitin üstünde almaması gerekmez miydi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 Mart itibariyla temassız ödeme limiti 90 tli ' ye çıkarıldı.

https://www.haberler.com/temassiz-kartlarda-sifresiz-islem-limiti-artik-90-10609196-haberi/

• Neden onay alamadigi anladim sanirim. Baska bir bankada 1000 tl limitli kartim vardi onu kapattirdigimi saniyordum. Gectigimiz gunler mh aradi karti tekrar kullanmak istermisiniz sizinle calismak isteriz vs. 30 tl de puan verelim bikac sey soyledi. Enparadan kart alamayinca kartsiz kalmistim tamam dedim kullanirim ama bu puan nedeniyle herhangi bir tahhutte bulunmus olcakmiyim dedim hayir cevabini aldim. Kart ayni kart uzerinden tekrar acildi. Sonra bir sms geldi 1 yil kullanma sozunuze istinaden....... . Evet 1 yil kullnma sozu vermeniz gerekmekte demis olsalardi zaten kabul ederdim cunku benim icin dezavantajli bir durum yoktu ortada. Az once tekrar kapatmak icin aradigimda limiti tekrar kullanmak icin dondurmak istermisiniz gibisinden birsey soylendi orada anladim ki kart daha once tamamen kapanmadigi icin limitim dolu gorunuyordu. Bakalim bundan sonra enparadan onay alabilecek miyim (: Biraz uzun oldu ama anlatmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chile_Mix -- 2 Mart 2018; 21:5:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fth

quote:

Öğrenci kredi kartımın süresi dolup kapatılınca enpara kredi kartına başvurdum hemen ve reddedildim.

Ben de bunun üzerine eskiden öğrenci kartımın olduğu bankaya başvurdum ve 1 saat içinde on binlerce lira limiti olan kredi kartı verildi ve 1 hafta içinde kart elimde oldu.

Evet verdikleri kartın aidatı var ama ben bonus da biriktirebilen birisiyim, bana bir zararı olmayacak.

En para bana 2500 liralık bir kredi kartı verse yeterliydi, ama direkt reddetti. Diğer bankanın verdiği kredi kartı ile araba bile alınır.

Bu olaydan sonra artık enpara ile ilişkimi tamamen kestim. Zaten doğru düzgün atmleri yok, kartlarında temassız özelliği yok. Eskiden havale eft fatura ödemesine komisyon almıyorlar diye her işimi en para ile yapardım, artık kullanmayı tamamen kestim

Enpara kredi kartı öğrenci kartı değil ki.
    Beyan edilmiş kaç para maaşın var? Başka bankadan kredin var mı. Daha önce finansbank ile çalıştın mı?

Benim 10 bin limitli yapıkredi world kartım varken 30 bin tl enpara dan kredi çektim.
    5 bin tl ekpara limitim vardı.
    Enpara kredi kartı başvurusu yaptım 9000 TL limitli kart geldi.

Kaldı ki ilk çıktığından beri enpara kullanıyorum.
    Sen başvuru yaptığında banka bakıyor bu adamın öğrenci kartı varmış iptal ettirmiş.
    İşten mi çıktı iptal ettirdi, ödeyemedi de mi iptal oldu anlayamaz.
    Ayrıca süresi dolan kartın 1 ay önceden yenisi gelir, kart kapanmaz.

Hiç de yenisi gelmedi, öğrenci haklarınız sona erdiğinden dolayı kartınız bilmemne tarihinde kapatılacaktır dendi, sonra atmye koyduğumda da kartınız alıkonmuştur dendi.

Ben öbür bankadan da öğrenci kartı almadım sonra. Enparadan aylık 2000 liradan fazla sirkülasyonum oluyordu.

Ayrıca kredi kartını veren öbür banka da benden çalıştığıma dair belge istemedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Kampanyaavcı

quote:

Reddedilme sebebi olarak ne yazmışlar?

Sayin ... , Enpara.com kredi karti basvurunuz bankamizin mevcut kredi politikalari cercevesinde ne yazik ki olumsuz olarak degerlendirildi. Basvurularin olumlu degerlendirilmesindeki en onemli etkenler, tum bankalardaki kredi/kredi karti odemelerinin duzenli yapilmasi ve toplam kredi/kredi karti borclarinin gelire gore makul bir seviyede olmasidir. Dilerseniz ilerleyen donemlerde internet veya cep subemizden tekrar basvuru yapabilirsiniz. B001

• büyük ihtimal kredi notun düşük kredi kartın varsa ödemeleri düzgün yapmadınız galiba.

• fth F kullanıcısına yanıt
    Böyle bir araştırma yapmıyor ki adamlar Yapsa benim başvurumu 10 aaniyede onaylamazdı

• 3-4 ay önce 2 ayrı başvuru yaptım toplam kredi kartı limitimde boşluk olmadığı için olumsuz sonuçlandı. Bu arada gelir bilgisine gerçek gelirim yerine 15000-20000 yazıyordum. Ne olduysa bu ay ilk önce bonusflaş uygulamasında çıkan limitinizi artırmak için tıklayın mesajına tıkladım ve bonus kart limitim 4000 tl den 11600 tl ye çıktı. hayırdır inşallah diyerek 1 gün sonra enparaya başvurdum 10.000 tl limitle onaylandı. 2 günde limitim 17600 tl arttı. geliriniz varsa düzenli ödüyorsanız ara ara denemekte fayda var.
  • Telefona taksit yapıyorlar mı?
  • fth F kullanıcısına yanıt
    Eko world alsanız sorun olmazdı bende akbank Free , enpara kredi kartı , garanti bonus Genç var

• Arkadaşlar birşey soracağim simdi ben telefon alacagim bir site üzerinden sektör elektronik seklinde kredi karti gecebiliyorlar alacagin tel 1050 tl bunu ben enparala tek cekim gecsem elektronik olduğundan daha sonra taksitlendirebilir miyim taksit olursa kaç taksite böler??1000 lira üstünü de taksitlendirebiliyor muyuz??

• Kredi kartını farklı banka atmsine taktığımızda da vadesiz hesaptan para çekebiliyor muyuz, denemeyi unutuyorum hep, iki kart taşımayayım.
  • Zendagi Migzara kullanıcısına yanıt
    Hayır olmuyor. Kredi kartını başka bankanın ATM’sine soktuğunuzda sadece kredi kartı hesabını görüyor. Vadesiz hesap görünmüyor maalesef...

• quote:

Orijinalden alıntı: genclik17

Arkadaşlar birşey soracağim simdi ben telefon alacagim bir site üzerinden sektör elektronik seklinde kredi karti gecebiliyorlar alacagin tel 1050 tl bunu ben enparala tek cekim gecsem elektronik olduğundan daha sonra taksitlendirebilir miyim taksit olursa kaç taksite böler??1000 lira üstünü de taksitlendirebiliyor muyuz??

Taksitlendirmeye yasak olan ürünler kategorisinde telefon. Taksitlendirme kismina tıkladığında o urun cikmayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: dardanel811

quote:

Orijinalden alıntı: genclik17

Arkadaşlar birşey soracağim simdi ben telefon alacagim bir site üzerinden sektör elektronik seklinde kredi karti gecebiliyorlar alacagin tel 1050 tl bunu ben enparala tek cekim gecsem elektronik olduğundan daha sonra taksitlendirebilir miyim taksit olursa kaç taksite böler??1000 lira üstünü de taksitlendirebiliyor muyuz??

Taksitlendirmeye yasak olan ürünler kategorisinde telefon. Taksitlendirme kismina tıkladığında o urun cikmayacak.

Hocam telefon olarak geçmiyorlar elektronik ürün olarak geciyorlar cümlede de sorarken yazdim zaten dikkatlce okursaniz..

• Trafik sigortasını kac taksit yapıyor

• genclik17 kullanıcısına yanıt
    Elektronik geçerse 6 taksite kadar olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.