Şimdi Ara

Finansbank Enpara [ANA KONU] (915. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
20.155
Cevap
500
Favori
1.241.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
97 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 913914915916917
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • silentvitaz S kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam.

  • kanarya75 kullanıcısına yanıt

    Gelirin var kara listede değilsen hiç kredili ürünün yoksa puanın oluşması için bankadan kredi kartı alabilirsin. İlk sene gelirinin 2 katı ikinci sene 4 katı olacak şekilde banka onaylar. Otomatik ödeme talimatları, operatör üstünden alınan taksitli cihaz ödemelerin düzenli olduysa puan oluşmaya başlar. Banka onayladı findesk üzerine düşmesi bir kaç günü bulacağı için başka bankanın da onaylama ihtimali yüksektir.


    Benim gelirim sıfır iken otomatik ödeme talimatları ve operatör üzerinden aldığım cihaz taksitinin düzenli ödemeleriyle 1036 puanım olmuş. Enparadan 1000 TL kredi kartı aldım. Puanım 1050 olunca o hafta farklı üç bankadan 2000 TL, 2600 TL ve 200 TL olmak üzere kredi kartı aldım. Findesk üzerine düşmesini bekleseydim diğer banka onay vermeyecekti emin olabiliriz. Tabi findesk üzerine düşünce kredili ürün açılışı puanımı düşürecekti.


    Eklemek istiyorum. Onaylamazsa onaylamıyor onaylar ise onaylıyor. Sizde kesin böyle çalışacak diye bir durum yok. 1509 puanımla geçen ay gelir belgem olmadığı garanti bankasından kredi kartı alamadım. Puanım 1476 düştü deniz banktan 33800 TL kredi kartı aldım. Puanım 1425 düştü sadece akbanktan kredi alabiliyorum. Enparadan 100.000 TL kredi çıkıyordu şimdi alamıyorum. Sistem bambaşka çalışıyor. Şunu şöylemek istiyorum hesap ve kartlarında hareket olursa gelirin olmasın geliri olandan daha yükse kredi kartı limitin oluyor. İşe giriş Nisan 2022. kredi kartı limitim 68.100 TL İlk kredi kartımı 1000 TL Haziran 2020 de aldım .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 19 Mayıs 2022; 22:39:47 >




  • anında düşüyor, öyle bişey yok. başıma geldi oradan biliyorum.

  • Teşekkürler hocam uzun uzun anlatmışsınız  

  • Her bankanın müşteriye özel verdiği kendince puanı vardır. Findeks yıllık üyeliğim var. Günlük olarak 00:00 da güncelleniyor.


    Borcum artıyor üç dört gün sonra güncelliyor. Kredi kartı ve kmh açmışlığım oluyor ve ya kapatmışlığım üç dört günde güncelliyor. Bazen bir haftayı bulduğu bile oluyor. Her gece kesin olarak 00:00' puan güncelleniyor ürün açılışları çok bekliyor.


    Muhasebeye git gelir belgeni al borcun olmasın kara listede olma gelir belgenle bir kaç bankaya git aynı gün kredi kartı alabilirsin. Aynı gün farklı bankadan kredi alabilirsin. Yeter ki findesk güncellemeyi geç yapsın.


    Tekrar ekleme yapıyorum.. Onaylamazsa yine onaylamıyor vadesiz hesabında olsa banka seni tanıması gerekmekte.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 19 Mayıs 2022; 23:8:58 >
  • güncelleme diye bir muhabbet yok, o rapora hemen düşmüyordur. a bankası limit boşluğun yok derken, b bankası 25bin limit verebiliyor. örneğin kardeşime iş bankası limit vermezken, a bankası 20bin, b bankası 25bin civarı limit verdi, farklı zamanlarda. biraz şans ve bankadaki mevduatın öneminin fazla olduğunu düşünüyorum

  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

    Hocam ben senin dediğine zaten katılıyorum. Hareket findekse düşene kadar ne olup bitiyor tabi biz göremiyorum. Al sana bende örnek vereyim. Bütün kartlarımı kapatıyım iş bankasından sittinsene kredi kartı alamam, yapı krediden alamam. Vakıfbanktan alamam. Her ay toplasan hesabımda 5000 TL çıkmayacak kadar fakir de olsam da arada bir parayı bankalar arasında çeviriyorum. Hareket olsun. arkadaşlarımın faturalarını ödüyorum. Kartımı kullansın diye birilerine vermişliğim bile var. Yakınım alışveriş yapacak kredi kartımla yapıyorum ekmeği bile karttan çekiyorum çalışsın abi işi ne  

  • Trendyol Cüzdana 5.500 TL yükleme yaptığımızda, Enpara'da sonradan taksitlendirme yapabiliyor muyuz? Bunu deneyen oldu mu hiç?

  • Olur ama komisyonlu olur


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ohooooo ne zamandır bakmamıştım 1000 TL'ye düşürmüşler limiti. Ne anlamı kaldı bu kartı kullanmanın  

  • snoppy kullanıcısına yanıt

    1000 TL ye düşen ne hocam?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her başvurunuz ve ürün açılışınızı anında diger bankalarda gorur Findeks dışında limit kontrol sistemi vardır.Burada sizin için belirlenen limit ve anlık limit bildirimleri düşer yanı a bankadan yaptığınız başvuruyu b bankası aynı anda gorur emin olabilirsiniz.Bankaların kontrol ettigi bir sürü değişken var buna istinaden verilen limitler de değişiyor Findeks’in yüksek olması yeni ürün açılışında kolaylık sağlar ama limiti yükseltirken ürünlerinizin yılları ve daha önceki kapandığınız düzgün kredilere bakarlar.Her açılan urun derinlik oluşturur ve size daha fazlası limit olarak tanımlanmasını sağlar.Findeks bir sürü değişkenden sadece birisidir banka içindeki puanınız ve eski ürünleriniz bankaların baktığı şeylerdir.Unutmayın borç almak icin önce bankayı borca ihtiyacınız olmadığına ikna etmeniz gerekiyor ardından zaten istemediğiniz kadar limit verecektir :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sukruciger S kullanıcısına yanıt

    ihtiyacımız yoksa niye borç alalım peki :)


    genel olarak bankalara anlam veremiyorum, ne zaman ihtiyaç olmasa mesaj atarlar şu kadar limit şu kadar kredi verelim diye.


    ama ihtiyaç çıkarsa hepsi red :)

  • FlyingHigh F kullanıcısına yanıt

    Banka için potansiyel müşteri olduğun için.


    Bankalar açısından en güzel müşteri asgari ödemeyi yapan müşteridir. Hesabını kitabını yapıp tüm kart borcunu kapatanları bankalar pek sevmezler çünkü para kazanamazlar sizden.


    Findeks notunuz ne kadar yüksekse o kadar risksiz müşterisiniz.


    Findeks bilgileri 45 gün öncesinin verilerini verir.


    Benim bir ara 300'e kadar düşmüştü. Yüzüme bile bakmayan bankalar notum 1900 olunca tek tek aramaya başladılar. İlla kredi kullandıralım diye.


    Çünkü para satıp para kazanacaklar :)

  • snoppy kullanıcısına yanıt

    Hocam toplamda 3000 TL'ye kadar 3 adet demiş.


    Limit 1000 değil 3000


    EnPara
    Harcamalarınızı faizsiz ve ücretsiz olarak sonradan taksitlendirin!
    https://www.qnbfinansbank.enpara.com/kampanyalar/sonradan-taksitlendirme-kampanyasi
  • bu enpara kahve ödülü olarak hala 15tl mi veriyor :D



  • 😀

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cycIone kullanıcısına yanıt
    İlk Okumaya başladığım da Soğuk Terler döktüm varya. Çok şükür şakaymış. Ucuz atlattık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havale eft işlemlerinden ücret alan deniz, kart ücreti alan deniz, fatura ödeme gününden ekstre tarihine kadar fatura faizi işleten deniz..... Yıllık 750 lira gibi kart ücreti ödeyeceğim deniz.... Mecburiyetten kullanıyorum :)

  • astegon kullanıcısına yanıt

    Ay onu kartların hepsini kapatıyorum, asla asgari tutarı ödemem, ödeyebileceğimden fazla harcamam. Buna rağmen bankalar fazlaca seviyorlar. Hem findeks notum çok yüksek hemde hangi bankadan kredi kartı istesem birkaç dakika içinde onaylanıyor. Evrak, belge v.s. hiçbir şey talep etmiyorlar. (Akbank Axess hariç)

  • 
Sayfa: önceki 913914915916917
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.