Şimdi Ara

Finalsiz geçmesi kolay olan tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Varmıdır dostlar bildiğiniz? Çoğunda finalsiz geçme ortalaması 85

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• esogüde 75
  • Hocam onların bana gelmesi imkansız
    13.2k üstünde varmı bildiğiniz. Kars tıp 70 üstü galiba

• Up

• Erü tıp finalsiz diye biliyorum. Geçme notu da 60 galiba.

• Bu nasıl bir vizyonsuzluk

Hasta gelirse de ağrı kesici yazıp da gonderirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • murolik M kullanıcısına yanıt
    Hocam o da gelmez kesin bana ya

Eğitimi de çok iyi diye biliyorum. 4 5 6 önemli benim için. Gayet iyi diye duymuştum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kjkszpjmr2 -- 24 Temmuz 2019; 21:54:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jon_65 J kullanıcısına yanıt
    Bence asıl vizyonsuzluk ilk 3 yılda gereksiz teorik bazı konular için en az 1 ay okulun uzatılmasını göze almaktır. İlk 3 yılın tüm doktorluk hayatında çok şey öğretmediğini kavrayamamaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kjkszpjmr2 -- 24 Temmuz 2019; 21:49:41 >
  • kjkszpjmr2 K kullanıcısına yanıt
    Saçmalamışsınız

• fantilatör F kullanıcısına yanıt
    Anlayana

Senin eline dusen hastayi allah korusun

Sen tip okudugunun insan hayati ile ilgilendiginin farkindasin degil mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni mi tercih yapıyorsun yoksa yatay geçiş falan mı?
  • Ya hocam Allah aşkına söylediklerimi anladınız değil mi??

Nereden ne anlam çıkarıyorsunuz. Bu meslek için 3 yıl mezuna kaldım ben. İnsanları anlamadan bilmeden laf atmaya üstünüze yok.

Ben diyorum ki kardeşim ilk 3 sınıfta gereksiz yere finalle neden uğraşayım? Neden gereksiz yere okulu 3 yıl boyunca en az 1 ay uzatayım? Zaten 4 5 6 da aldığım geneli pratik olan o eğitim beni iyi yere getirecek. Asistanlıkta aldığım iyi pratik eğitim beni bir yere getirecek. İnsanları anlayabileceğim, onlarla iyi iletişim kurabileceğim 4 5 6. Sınıf beni bir yere getirecek. Boşu boşuna niye uğraşayım o final mevzusuyla? Sanki anasını satayım milletten nefret ediyorum dedim de bana Allah kimseyi senin eline düşürmesin diyorsunuz resmen

İyi eğitim alayım diye tüm batıdan vazgeçiyorum ben adamların bana söylediklerine bak. Allah karşıdakini anlama yetisi versin diyorum sadece başka birşey demiyorum. Bu ikiniz için de geçerlidir kusura bakmayın. Önerim önce insanları bir araştırın ona göre yargılayın. 1 konudan 1 2 cümleden büyük ithamlarda bulunmayın insanlara!!

• Kangal Alır kullanıcısına yanıt
    Yeni tercih hocam.

• Bi finalsiz geçmek istiyorsunuz diye hakkınızda neler atılmış tutulmuş... ah bu forum....

• Ya hocam anlamıyorum ki. Nereden ne anlam çıkarıyorlar ya. Ulan herkese sevdiğiniz bölüme gidin diyen benim yine bu konuda laf yiyen de benim. Neyse ne diyelim. Herkese illaki ihtiyaç vardır bu hayatta.

• Inonu icin bakmistim gecme notu 60 finalsiz 75

• Jon_65 J kullanıcısına yanıt
    Ya bu herif artik herif diyorum ciddiye almayin troll yaptığını sanıyor ama ne yaptığını bildiğini sanmıyorum.

Peki güzel kardeşim.

"Bence asıl vizyonsuzluk ilk 3 yılda gereksiz teorik bazı konular için en az 1 ay okulun uzatılmasını göze almaktır. İlk 3 yılın tüm doktorluk hayatında çok şey öğretmediğini kavrayamamaktır"

Bu yorumu hangi bilginle yaptın? Ziyadesiyle yanlış bir yorum. Bir hekimin ilk 3 yıl verilen teorik derslerden örneğin fizyolojiyi bilmesi şarttır.Farmakolojiyi bilmesi şarttır.Farmakolojiyi iyi anlaması için fizyoloji iyi bilmesi gerekir.Patoloji bilmesi gerekir.Patoloji histolojiyi gerektirir. Stajlarda fizyoloji bilmediği için çok sıkıntı çeken adam gördüm. Dersler birbirleriyle bağlantılı yani. O yüzden ilk 3 yıl teorik dersleri önemli.

Soruna gelirsek sorunun cevabını bilmiyorum. Yalnızca yukarıdaki cümlene cevap vermek istedim. İyi akşamlar.
  • Kangal Alır kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısınız ama tek bir soru soracağım bu soruya karşı.

Bir insanın ortalamasının zaten 70 75 üstü olması ve hiçbir komitesinin 60 altı olmaması bu derslerden yeterli temelinin olduğunu gösterir mi göstermez mi?

Edit: okulun uzatılmasından kasıt bilmeyenler için söyleyeyim. Ortalamanız bazı okullarda 85 90 üzeri olursa 26 mayıs gibi bitiyor olmazda haziran sonu. Bazı okullarda 70 75 üstü. Bazılarında ise final yok. Direk yazılan tarihte bitiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kjkszpjmr2 -- 24 Temmuz 2019; 22:32:10 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.