Şimdi Ara

Finalsiz geçmesi kolay olan tıp (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam bunu yazdığınız çok iyi oldu ya. Niye çünkü enteresan bir şekilde benim kağıda ben inönüyü yazmamışım görmemişim

Teşekkür ederim ekledim hemen listeye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkçası ben öğrenci rahatlığı açısından, karşı olduğum şey finalde baraj olması.
    Komitelere gelirsek, komitelerin çok da başarıyı göstermediğini düşünüyorum. Ortalaması 70-75 olan adamın temeli iyi mi bilemem ama komiteye çalışmıştır bunu bilirim. Sadece sınav için kuru ezber yapmak evet tıp öğrencileri olarak genelde böyle yapıyoruz mecbur ama öğrencilerin bireysel olarak kendisini geliştirmesi de önemli.
  • Kangal Alır kullanıcısına yanıt
    Hocam finale çalışan da sonuçta yine kapanıp sadece ezber yapacak kendini geliştirmeyecek ki. Bence kendini geliştirme olayı yukarıda da söylediğim gibi 4 den sonra başlıyor. İnsanlarla iletişim kurma becerisi 4 den sonra gelişiyor. Bu yüzden bana final kısmının zorunlu veya yüksek puanlı olması saçma geliyor bana. Okulu 1 ay uzatacağıma onun yerine gider başka bir konuda geliştiririm kendimi. Zaten kendi alanımı özellikle geliştirme alanım 4 den sonraki kısım asistanlık vs

Edit:Sanırsam aynı şeyden bahsediyormuşuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kjkszpjmr2 -- 24 Temmuz 2019; 22:50:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.